תור במרפאת מגן

תור במרפאת מגן

מחר אנחנו מוזמנים עם הדר למרפאת מגן בוולפסון אחרי הביקור הקודם לפני חצי שנה, הדר מאוזנת וכבר ספרתי כאן שבשבלנו המחלה היא משנית בשבילנו היא בכלל לא חולה, ומרות זאת אני בלחץ ממחר. למה?!

חייםלוי

Member
מנהל
זה טבעי. בכל פעם שהולכים להיפגש עם

רופאים ובמיוחד כשזה לא בשבילך אלא עבור הילדים זה מלחיץ. מה שמלחיץ זה הלא נודע. מה הרוא יגיד? איזה בדיקות יבקש לעשות. האם יחליפו תרופות או לא וכד'. בינתיים קבלי

אנחנו פה בשביל לדאוג. זה מש שלימדו

אותי. הכי חשוב שהדר מאוזנת ושהאפילפסיה היא דבר משני אצלכם. שיהיה בהצלחה - מחזיקה לך אצבעות!

love410

New member
ממי שלי גם מחר אני ועידן

הולכים לנרולוגית בוולפסון ד,ר בלומקין לבדיקת מצב אין מה לעשות רק שנהיה מאוזנים ונשאר כך והכל יהיה טוב בעזרת השם אין מה לעשות גם אני מפחדת לחוצה דואגת אבל אם אני לא אשמור על עצמי אני לא יוכל לטפל בבני כמו שצריך ככה אני מבינה את זה אז מיפו אנו שולחים

חייםלוי

Member
מנהל
לפחד זה הרי התפקיד של ההורים. בשביל

זה נוצרנו הורים
יהיה בסדר

אנחנו אחרי "מגן"

היה נפלא, כמה שמוזר להגיד על ביקור בבית חולים כך אבל אכן זה כך. הצוות הרפואי בוולפסון חייב לקבל מדליה על היחס החם כלפי הילדים ומשפחותיהם איזה אנשים מקסימים.שווה היה לחכות מעבר לזמן אבל לצאת עם חיוך. אז בקיצור לא שינו לא הוסיפו כלום הילדה עשר. ודבר נוסף שהפתיע אותנו זה ההזמנה להצטרף לעמותת "חברים" זו עמותה התנדבותית שמאמצת מחלקות שונות בבתי חולים שונים והם אימצו גם את הילדים שמטופלים בוולפסון. לכל ילד יש חניך מאמץ ויש להם פעילויות שונות למשל בעוד שלושה שבועות הם יוצאים לטיול ליומיים לצפון. נשמע נפלא?! משהו במקרה מכיר או/ו שייך אליהם? אשמח לשמוע יותר פרטים.

חייםלוי

Member
מנהל
נהדר. לדאוג זו חובתנו כהורים

כמו שאמרתי קודם וטוב לדעת שהכל הסתיים בטוב ואפילו נהניתם. שימשיך כך.

qt1

New member
שמחתי לקרוא שהכל עבר בשלום../images/Emo39.gif

אני מאוד מקווה שגם הבדיקה של עידן שי תעבור מחר בשלום,יכול להיות שיהיו כמה ילדים מהפורום בעמותת "חברים" מי בדיוק מאמץ את וולפסון? מעניין... שימשיך בטוב וערב נעים

למעלה