תורת הגלגולים

תורת הגלגולים

הגלגולים מתרבים ומתרבים ובכל אחד מהם אנחנו רק "משתבחים" את טעויות עברינו-מתקנים והעבר-זה לא רק מה שזוכרים מכאן אלא מורשת שלמה שנשמתנו אגרה בין אם לטוב ובין אם לרע אם לא נעשה את התיקון הדרוש עוד נתגלגל לנו כמה וכמה... עד לזיקוק הסופי לנשמה ואז..אויה אויה... ניפול שם למעלה לתוך השממה ו"נחיה-נמות" בשעמום מתמשך ואני שואל,האם זה הכיף ? כלומר,אם זו התכלית אז אולי כדאי לשנות מטרה ? ודוקא לקלקל מגלגול לגלגול כדי שנוכל על השטיח כאן לבצע את הגלגול איתך רק איתך נשמה אבודה..

קלייר 1

New member
**********גילגולים***********

גילגולים ואני לתומי חשבתי שעל קרקע מוצקה אנו מהלכים לפעמים נופלים אך מיד קמים ומפנים המחסומים האם לזאת תקרא גליגולי החיים מהעבר אנו למדים שיש לתת עוד גיגול לסיום לודא שלא פיספסנו בעיקולים להתגלגל עד כלות אהבתי קקטוס את שכתבת

zviki8

New member
גלגול ועוד גלגול

גלגול ועוד גלגול, מבט בהול וזעקה "רגלי" ממש לא אוהבת על שטיח להתגלגל, בגילי! ואם כבר לתקן את העבר, כאן נתבקש, נפשפש בסמרטוטים וננער את כל שיש. נזכך הנשמה, נמרק ונלבין את המצפון ונחייה רק לא נמות כאן, משעמום! כל עוד נשמת האדם עוברת באפו כך הוא טועה ולא חדל ממעופו! לא כדאי לשנות מטרות, הן טובות ונכונות, אולי את הדרך כדאי להחליף, ולהשתמש בהירוגליף. עליו ההוראות לשינוי יהיו כתובות וחקוקות במאמץ, דם, יזע והמון דמעות. כי הניסיון אין שני לו בדימיון והביצוע קל לעשיה כמו משחק בצעצוע. וכך נגלגל גילגול של נשמה ונוסיף לה אף דמעה ומהומה. ולבסוף תבריק הנשמה האבודה ותתגלגל לה על שטיח בודדה.....!

אגב

זיקוק הנשמה מוביל על פי התיאוריה הידועה לעליה קבועה ושהיה במרום ולהפסקת הגלגולים,עלי אדמה רק שלי נראה,ששם באמת זו השממה הקור,ושלטון הראש וההגיון מפחיד נורא.. על כן חשבתי על שינויים ב"מטרה"

חן (*_*)

New member
ואולי, יש מן הצדק במחשבה ../images/Emo22.gif

מכיוון שאינני מכירה מישהו אשר משם שב, וסיפר לאן התגלגל, והיכן ישב.

maxima

New member
גלגולים............./images/Emo121.gif

מאד מרשים הידע שלך בגילגולים האם תמיד אנחנו אנשים או אולי יצורים אחרים להתגלגל על השטיח זה לא כל כך נוח על מיטת מים זה כייף שבעתיים או אולי בגיגול על ענן בשמיים או אולי הרעיון הזה

התגלגלתי לכאן עם הפנטזיה שלי

וכעת מקסימה התשני את דעתך לגבי הגילגולים על השטיח? או על הריצפה?
פנטזיה אתה מוציא ממני את כל החבוי בתוכי אף אם אווה להתכחש להוציא הכל! אתה מבקש. לו היית לידי, את השמיים הייתי משיגה במו ידי, ולו היית לצידי, שושן אדום הייתי מגישה לך מתוך ידי, אך לו היית עמדי, מים הייתי נותנת לך ללגום מתוך ידי. אם כל זה היה מתגשם לו רק הייתי לידך, בעודך מתבשם הייתי נושמת אותך מלוא ראותי את הניחוח שלך מספיגה אל חיי. הייתי מושיטה אליך ידיי עוטפת אותך ברוך עד בלי די, כן- את כל אלה ועוד הייתי עושה ואל תשאל למה התכוונתי ומה אני רוצה? אך אם תתעקש ותשאל במה נפשי חפצה...? להתגלגל איתך על הריצפה הייתי משיבה. לתת לידי לגשש באפלה לינוק את הרוך שמציע לשונך, להתרפק עליך כמו על נדנדה פעם למעלה, פעם למטה כמו לעלות ולרדת במעלה ההר לא להביט בשעון ולהגיד כבר מאוחר. את כל אלה ועוד הייתי רוצה לו רק היית כאן- לידי נמצא! עדינה-ו

הקטע ../images/Emo151.gifשל למעלה-למטה..

מזכיר לי צפירות עולות ויורדות. אזעקת-אמת עשית כאן לי טשטשת לחלוטין את כל דמיוני חושב על הנדנדה ההיא..

maxima

New member
פנינת החן.............../images/Emo140.gif

אכן את מלאת חן אהבתי את שירך פנטזיה נהדרת טוב לפעמים לפנטז אך אני הייתי מעדיפה למרות הכל מיטה רכה או לפחות דשא ירוק

מקסימה ../images/Emo24.gif את באמת ידעת

לבחור שם שהולם אותך. שמחתי שאהבת את הפנטזיה שלי. כנראה שעם הגיל מקסימונת גם סדר העדיפויות שלנו משתנה
שיהיה בוקר מקסים(לא כיפת לי אם מרק יתעסבן עלי שאני מקפיצה)

למעלה