תורמת... אני תורמת מי עוד?...
ה השיריון המכונף New member 1/10/04 #3 גם אני הייתי תורם אבל... אני גר אצל גיל והוא לא מוציא אותי מהבית! בכלל גיל... תתחיל לצאת מהבית...גם אם קר!
גם אני הייתי תורם אבל... אני גר אצל גיל והוא לא מוציא אותי מהבית! בכלל גיל... תתחיל לצאת מהבית...גם אם קר!
א אונס קיפודים New member 1/10/04 #5 על מי אתה עובד??? צח על מי אתה עובד??? יש לך כבר שלוש בתים... אחד על הגג... אחד על העץ... ואחד איפה שההורים שלך גרים...
על מי אתה עובד??? צח על מי אתה עובד??? יש לך כבר שלוש בתים... אחד על הגג... אחד על העץ... ואחד איפה שההורים שלך גרים...
D dogli3 New member 2/10/04 #9 איריס, איריס.. מה זה אמור להביע? מה זה חוסר הידיעה הזה?! איך את מעזה לשאול לזהות ה"פצצה בסטייל"?????? גיל, צח, אייל, אין לכם דעות בנושא?! אני בעד להוציאה להורג.
איריס, איריס.. מה זה אמור להביע? מה זה חוסר הידיעה הזה?! איך את מעזה לשאול לזהות ה"פצצה בסטייל"?????? גיל, צח, אייל, אין לכם דעות בנושא?! אני בעד להוציאה להורג.
פ פחד אמיתי New member 2/10/04 #12 חוץ מזה... אייל לא יכול להרוג אותי, כי אז הוא לא יהיה אזרח האיחוד האירופאי. love u eyal
פ פסיפלורה עוקצנית New member 1/10/04 #7 גם אני הייתי תורם אבל... יש לי שני חברים סתומים שעסוקים בלרדת אחד על השני אז אני שומר עליהם שלא יתפרעו יותר מדי...
גם אני הייתי תורם אבל... יש לי שני חברים סתומים שעסוקים בלרדת אחד על השני אז אני שומר עליהם שלא יתפרעו יותר מדי...
S shimonev New member 3/10/04 #16 למה אני חייב לדעת שאת תורמת דם../images/Emo35.gif את יכולה להסביר לי בבקשה את מי זה מעניין אם תורמת דם או לא
למה אני חייב לדעת שאת תורמת דם../images/Emo35.gif את יכולה להסביר לי בבקשה את מי זה מעניין אם תורמת דם או לא
D dogli3 New member 3/10/04 #18 צח, גיל, אייל, תראו מה עשיתם! הבנאדם טען שאתם לא מצחיקים וזה מה שקרה- הוא מנסה להצחיק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NOT! שמעון, לך תתרום דם.. זה התחום החזק יותר שלך.
צח, גיל, אייל, תראו מה עשיתם! הבנאדם טען שאתם לא מצחיקים וזה מה שקרה- הוא מנסה להצחיק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NOT! שמעון, לך תתרום דם.. זה התחום החזק יותר שלך.
S shimonev New member 3/10/04 #19 מישהו ניסה בכלל להצחיק פה../images/Emo35.gif לא ניסיתי להצחיק אף-אחד אז אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה ממני
מישהו ניסה בכלל להצחיק פה../images/Emo35.gif לא ניסיתי להצחיק אף-אחד אז אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה ממני