תורכי קטן...

תורכי קטן...../images/Emo1.gif

היי... אני רוצה לספר לכם על מה שעבר עלי היום בבוקר ממש סרט תורכי קטן.. היום בבוקר היה אמור להיות לי מבחן מועד ב´ בחדוו"א ולמי שלא יודע או לא זוכר חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי...והסיפור מתחיל ככה את הימים האחרונים העברתי בחריש מטורף עד השעות הקטנות של הלילה במטרה ובכוונה שלמה לעשות את המרב ולהוציא ציון טוב לא רק עובר שזו הייתה השאיפה שלי במועד א´.. אתמול עשיתי חזרה גנרלית על החומר עד 1:00 בלילה, הרגשתי דיי טוב עם עצמי, הנה אני קם בבוקר ועושה את המבחן על הצד הטוב ביותר ויהיה מה שיהיה הטובים תמיד מנצחים.... כוונתי שעון ל 7:00 בבוקר שיהיה לי זמן להתקלח להתעורר כמו שצריך, לאכול משהוא, להוציא את הכלב בלי לחץ של זמן.. בוקר מתוך קורי השינה שלי אני שומע "ירקות ירקות", וחושב לעצמי מה הירקן רוצה בשעה שש בבוקר? אצלנו בשכונה, במקום אני משכיר בו דירה יש ירקנים כאלה ומוכרי ביצים כאלה אז זה טבעי לי לשמוע אותם, אבל בשש בבוקר... אני פותח חצי עין מסתכל על הפלאפון חום קיבלתי, חום, השעה 9:38 בבוקר והמבחן התחיל ב 9:00.. לחץ, פאניקה, מיכנסיים ביד, חצי ציחצוח לשיניים ואני בחוץ רץ לאוניברסיטה.. מגיע אחרי 5 דק´ השעה כבר עשרה לעשר ופוגש את המרצה שלי בחוץ.. לפי החוקים של האונברסיטה אסור להכנס למבחן חצי שעה אחרי שהוא התחיל, מה עושים מה עושים????? הסברתי למרצה את הבעיה ואת המקרה... בעצם לא הסברתי אותו לכם.. יש לי סלולרי חדש או יותר נכון מירס ובו אין את הפונקציה של שעון מעורר רק יומן פגישות שעושה טובה שהוא מצפצף כשאתה מכוון אותו.. מטבע הדברים אין לי שעון מעורר בדירה בגלל שהמירס חדש ולא הספקתי לקנות.. טוב לא משנה הוא לא העיר אותי וזה מה שחשוב.. וחזרה לסיפור.. הסברתי למרצה מה קרה ושאלתי מה לעשות הוא אמר שמבחינתו אין בעיה שאני אעשה מועד ג´ העניין הוא שאין מועדי ג´ ואם יש זה רק למי שעה מילואים... והפנה אותי למזכירות מחלקה... שם הפקידה הבהירה לי שאני צריך לכתוב מכתב, לפרט את הסיבות ( בירוקרטיה של האוניברסיטה משגעת אותי), לשלוח אותו לראש המחלקה בצרוף האישור של המרצה למועד נוסף ולבקש שגם אם לא יאשרו לי את המועד הנוסף לפחות שהעניין לא יחסום אותי לקורס יותר מתקדם בחדוו"א שאני אמור לעשות הסימסטר הזה שבא עליי לטובה.. ואת שתי ההקורסים אני אעשה במקביל הסימסטר הבא... אבל וחפוי ראש כשהשופט שלי בעצבים צועק עליי ומשתולל ואני אין לי שום טיעון כלפיו ושום דרך להשתיק אותו "מקבל בראש ממנו" מגיע לדירה מרים טל´ לאבא... מספר לו את הסיפור והוא מציין במהלך השיחה שהוא רצה להעיר אותי בבוקר ואומר אבל משום מה לא יצא לי, אמרתי חבל הוא מציין שאולי כל עקבה לטובה אני מפטיר אולי וניתקתי.. חצי שעה אח"כ דודה שלי שהיא כמו אחותי הגדולה מתקשרת ואומרת שהיא רצתה להשאיר הודעה ומתפלאת כשאני עונה לה סיפרתי לה את הסיפור שבו"ז כולי עצבני והיא אומרת לי "חבל, כשהקפצתי את בן לגן רציתי להתקשר אליך לאחל בהצלחה אבל משום מה לא יצא לי..." שוב אני מפטיר חבל ומנתק... בשלב הזה האנרגיה שלי נמצאת איפה שהוא למטה, והדיכאון כבר לא מתפשט אלא נמצא ודומיננטי. מה יותר טוב מלהתקשר לידידה טובה, לספר לה את צרותי, לקבל אנרגיות ממנה כמו שהיא יודעת לתת ולהרגיש יותר טוב... מצלצל... מצלצל... והיא עונה...חילופי ברכות וגעגועים והיא שואלת נו מתי המבחן.. ושוב אני חוזר על המנטרה.. ושוב בפעם השלישית ואז קלטתי.. היא אומרת לי "מה באמת מאוד רציתי להתקשר אליך היום בבוקר לפני שיצאתי לטיול כיתות ה´ עם אחי הקטן אבל משום מה לא יצא לי.." באמת הרגשתי יותר טוב היא הרגיעה אותי כמו שהיא יודעת לעשות וקבענו להיפגש הסוף שבוע.. ניתקתי.. אבל בראש שלי הדהד המשפט שאמרו לי שלושה אנשים קרובים אליי "אבל משום מה לא יצא לי " ואז הבנתי... אולי באמת לא הייתי אמור לעשות את המבחן הזה היום אולי לא צרוף מיקרים הביא למשפט הזה משלוש אנשים שונים מה אתם אומרים?... מחכה לתגובה באהבה כוכב זהב...

ש1234

New member
ברור שזה לטובה

כנראה שלא היית אמור לעשות את המבחן. כשיש לי משהו חשוב לקום בשבילו בבקר, אני קמה אוטומטית, גם בלי שעון מעורר..... ובכל מקרה, כמה מעצבן שזה יהיה, העבר כבר היה, תתרכז עכשיו בלהשיג את המועד ג´ (אולי הבחינה תהיה ממש קלה
, מי יודע...)

מלכה, אולי תתקרבי אלינו קצת...

ותשתפי אותנו עם מה שאת חושבת, עם מה שאת מרגישה... מי את מסתורית שכמותך. (אפרופו, את לא חייבת להיחשף..רק אם את באמת רוצה) אני שולחת לך הרבה אור ואהבה

wisdom16

New member
אז ככה...../images/Emo140.gif

מצד אחד יכול להיות שזה באמת לא הייעוד שלך בחיים, לא היית צריך ללמוד את המקצוע בכלל, לא היית צריך לעסוק בזה, ללמוד עד מאוחר בלילה ואולי נתנו לך פה סימן מאד ברור שלא להמשיך... מצד שני, אולי מנסים להראות לך פה שהחיים לא כל כך קלים ובשביל דבר שתרצה להשיג תצטרך לעבוד יותר קשה הפעם... דרך למחשבה, יפעת

אני הייתי נגנב מכל הסיפור

אני ממש מעריץ אותך טוב אז כרגע תתמקד בלדרוש את מועד ג´ גם באוניברסיטה אפשר לכופף חוקים למדתי זאת מנסיון יהיה טוב וכן יש סיבה לכל דבר בהצלחה!

קבלה

New member
היי......

רציתי להגיד לך שממש עברתה סיפור רציני והאמת שיכול להיות שיש בזה משהו מעבר למקריות השאלה היה איך אתה מסתדר בקורס?טוב לך? אתה ממצא את עצמך?יכול להיות שאפילו בתת מודע שלך אתה מתנהג בצורה כזו שמשפיעה על מהלך הדברים כפי שהם ניראים... על כול פנים שהיה לך בהצלחה בהמשך...

כוכב יקר ..

החזרת אותי אחורה בזמן.. לפני שנתיים בערך, עברתי סיפור ממש ממש דומה, גם בין כותלי האוניברסיטה, בשנה האחרונה שלי לתואר. אצלי המבחן היה בחינוך. כל כך נלחצתי ממנו, גם בגלל שהחומר היה מאוד לא מוגדר, המאמרים היו באנגלית, הייתה לי תמיד חרדת בחינות והשופט שלי - היה חזק מתמיד וכל הזמן נתן לי ביקורות ו"זבנגים" באופן תדיר. בכל מקרה, התכוננתי למבחן, שהיה כבר מועד ב´. הרגשתי בהתחלה שהמזל קצת לצידי. אלה שניגשו מועד א´ אמרו לי את השאלות שניתנו, וגם הביאו לי את החומר של המאמרים מתורגם. המבחן היה גם ב- 9, קמתי דווקא בזמן, אבל ממש לא היה לי "מזל" או דווקא כן, בדיעבד. האוטובוס הגיע בזמן, אך נתקע בפקק אדיר. כשהיגעתי לאוניברסיטה, רצתי למסדרון לראות באיזה חדר ניבחנים. עד שמצאתי, האיחור היה כבר של כשלושת רבעי שעה. פרצתי את הדלת של הכיתה בסערה, כשבפנים ישבו ה"דודות" השומרות חמורות סבר ביותר. (הייתי בטוחה שיש איזושהי קונספירציה בינן לבין השופט שלי.. כאילו הן קיבלו גם "הוראה" ממנו..). קיבלתי את הטופס ואת המחברת והתיישבתי. הרגשתי מחנק חזק בחזה ובגרון.. ראיתי רק אותיות ומילים שבגדו בי. לא רצו לתת לי להבין אותן.. הסתכלתי סביב, כולם כתבו בשצף קצב ואילו אני עדיין בהלם שלא יוצא ממני. פתאום הגיע המרצה ושאל אם למישהו יש בעיה. אף אחד לא אמר כלום. פתאום הצבעתי. הוא ניגש אליי ואז זה הגיע. דמעות שזלגו, בלי שליטה, ללא התראה מוקדמת.. בלי חוצפה, שטישטשו לי את העיניים והכניסו אותי לחלום בלהות.. המרצה אמר לי שאצא איתו החוצה ולמשגיחות הוא אמר "אני משאיל אותה לרגע". אני לא זוכרת מה קרה בדיוק, רק שהדמעות סירבו עדיין לקבל שליטה.. הוא אמר לי שאשב לרגע וארגע. אמרתי לו שאני לא מצליחה לכתוב ואני לא זוכרת כלום. הוא נתן לי את הכרטיס ביקור שלו ואמר שאתקשר אליו ונראה מה ניתן יהיה לעשות. כשהתקשרתי אליו הוא אמר שיבחן אותי בע"פ. הוא אפילו שאל אותי מתי נוח לי.. הוא בסוף בחן אותי בע"פ ושאל אותי אפילו רק 2 שאלות, די פשוטות. אבל אני כמובן, כל כך נלחצתי שפיקששתי, או לפחות הייתה לי תחושה שפיקששתי בגדול. אמרתי לו את ההרגשה שלי אבל הוא אמר לי שלא אדאג, שקיבלתי ציון לא רע. אחר כך הוא שאל אותי כמה זמן יש לי את החרדת בחינות, ואם למישהו איכפת מהמצב שלי או עוזר לי. זה היה מעל ומעבר למה שציפיתי. לא רק שהוא עזר לי ובחן אותי, אלא אפילו ניהל איתי שיחה פסיכולוגית קטנה
.. יום לאחר מכן התקשרתי למענה הקולי ואמרו לי שם שהציון הוא 84. יחסית לידע שלי הוא היה יותר נמוך, אבל יחסית לחרדה ולכמה שהייתי נותנת לעצמי ללא ספק הוא היה מעל.. אני לא ידעתי איך הייתי כל כך בעלת מזל.. אסטרולוגית שהייתי אצלה אמרה לי שיש לי מזל קשת שמה שקשור ללימודים גבוהים וזה דבר שאולי מסביר את זה קצת.. ועוד אירוע לגבי מבחנים ומזל.. בשנה האחרונה שלי בלימודים, היה לי עוד מבחן מועד ב´, שבגלל שהיה במתכונת שונה ממה שהיה מועד א´ והמרצה לא הודיעה על כך, הוסכם שמי שרוצה ייגש למועד נוסף שיהיה. המרצה הדגישה למרות זאת שהמבחן הנוכחי מאוד קל, אף יותר מהמועד הראשון. אני החלטתי לעשות את המועד המיוחד אך מיד לאחר מכן הצטערתי. אחרי כמה ימים הופיעו התוצאות וראיתי שכולם קיבלו 85-95. התחלתי להתאבל והשופט הפנימי ממש היכה בי.. בסוף המועד הנוסף הגיע. הצצתי בשאלות ושוב כעסתי על עצמי שלא ניגשתי במועד ההוא. תוך כדי צחוקו של השופט הפנימי שלי שהדהד לי בראש, החלטתי למרות זאת לכתוב תשובות שהיו שטותיות לדעתי, שבכלל רובן לא היו מהחומר, אלא מידע כללי.. באוטובוס התקשרתי לבית, לאיפה שהייתה לי תחושה שיסכימו עם זה שאני ´מטומטמת´ כדי לומר שלא נראה לי שעברתי את ה-60. אבא שלי אמר לי לא נורא ושאולי נדמה לי ובכל זאת לא נכשלתי. אחרי שבוע, כשהייתה לי תחושה שיש ציונים, חשבתי מה יהיה נורא יותר, לראות את הנכשל על הלוח, או לשמוע אותו המענה הקולי. בסוף נכנסתי לאתר של האינטרנט, שם ראיתי בהתחלה את הממוצע שלי, שפתאום עלה, העליתי את הדף וראיתי שקיבלתי 90..

תודה לכולכם..

על התגובות.. הסופ"ש היתי אצל ההורים אז לא היתה לי גישה למקום היפה הזה (חיבוק לכולם) מחובר החל מ.... הרגע..

למעלה