תורכיה מישהו מכיר מקומות מפגש בתורכיה סאונות ומקומות מעניינים לגייז ודובים?
C chubichab New member 3/3/04 #1 תורכיה מישהו מכיר מקומות מפגש בתורכיה סאונות ומקומות מעניינים לגייז ודובים?
ז ז י ק ו New member 3/3/04 #2 ../images/Emo160.gif הייתי חוזר לשם עכשיו, בזה הרגע אם לא היו לי מחוייבויות קודמות הנה מאמר קצר על טורקיה ונפלאותיה, ואתה מוזמן לפנות אלי במסרים אני ממליץ על איסטנבול למרות שגם לאנטליה יש מה להציע לגייז. הייתי בטורקיה 5 פעמים ונהניתי מאד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo160.gif הייתי חוזר לשם עכשיו, בזה הרגע אם לא היו לי מחוייבויות קודמות הנה מאמר קצר על טורקיה ונפלאותיה, ואתה מוזמן לפנות אלי במסרים אני ממליץ על איסטנבול למרות שגם לאנטליה יש מה להציע לגייז. הייתי בטורקיה 5 פעמים ונהניתי מאד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד דר קינמון New member 4/3/04 #4 גם אני מהקופצים לאיסטנבול מידי פעם, ותמיד נהנה.... מסכים עם כל מה שכתבו,
ז ז י ק ו New member 6/3/04 #5 דובים בטורקיה הנה אתר דובים בטורקיה, לנו הוא עזר מאד פעם אחרונה אתם מוזמנים להתעדכן שם אודות הפעילות הגאה הטורקית.
דובים בטורקיה הנה אתר דובים בטורקיה, לנו הוא עזר מאד פעם אחרונה אתם מוזמנים להתעדכן שם אודות הפעילות הגאה הטורקית.
ש שוקוליט New member 8/3/04 #6 זיקו, מתי נוסעים ביחד שוב לטורקיה? געגועים לחיבוקים חמים נשארים רק ברגעים קשים כן זה היה ועכשיו עצוב לי נורא
זיקו, מתי נוסעים ביחד שוב לטורקיה? געגועים לחיבוקים חמים נשארים רק ברגעים קשים כן זה היה ועכשיו עצוב לי נורא
ז ז י ק ו New member 11/3/04 #8 כיפור 2004 כיפור יוצא בתאריכים 24-25 לספטמבר שזה שיששבת אז אני מניח יומיים לפני ויומיים אחרי, משהו כמו 22 עד 28 לספטמבר.
כיפור 2004 כיפור יוצא בתאריכים 24-25 לספטמבר שזה שיששבת אז אני מניח יומיים לפני ויומיים אחרי, משהו כמו 22 עד 28 לספטמבר.