תורי לשאול!

Dani Ryan

New member
תורי לשאול!../images/Emo13.gif

כמה דברים: 1.מאיזו תקופה בערך התחלתן לאהוב את בלו? 2.למה דווקא בלו?

ריילי

New member
אממממ....

בערך ממתי שראיתי אותם מופיעים ב-TOTP שהם שרו את ALL RISE כן נראה לי! כי יום אחרי זה הלכתי לחברה שלי וסיפרתי לה וגם היא ראתה והתלהבנו ביחד! ולמה בלו?? אמממ... כי הם שונים מכול להקות הבנים! לא יודעת למה! אני אוהבת את המוזיקה שלהם! ואותם כמובן!

brians angel

New member
אממם... ../images/Emo4.gif

ממתי? בערך לפני חצי שנה... אחרי ששמעתי את הדיסק שלהם (אהבתי אותם עוד לפני שראיתי תמונה שלהם..) למה? בגלל דאנקי! חחח... סתם.. אבל בעיקרון כן... אחרי שראיתי פוסטר שלו בסמאש היטס התלהבתי מהשיער ומהפרצוף שלו.. כבר אהבתי את השירים.. ואז התחלתי לחקור קצת... ו.. מה שקרה קרה..

Dani Ryan

New member
../images/Emo13.gif שלי..

ממתי- מטו קלוז...קודם כל הייתה לנו מסיבה ושמעתי את טו קלוז,וידעתי כבר מי אלו בלו כי אז הייתי חולת ווסטלייף(הימים ההם
)וחשבתי שהם מתחרים שלהם אז שיצא אול רייז רק חיפשתי איך לרדת עליהם....ת´אמת שאז חשבתי שסיימון הוא היחד הנורמלי בכלל חשבתי שהם 3 ולא שמתי לב שיש את לי... דאנקן היה נראה לי צהוב מדיי
ואז שמעתי טו קלוז התאהבתי ולא ידעתי שזה שלהם כי לא ראיתי את הקליפ..אח"כ ראיתי את הקליפ התאהבתי בהם....בדאנקן בהתחלה
אח"כ התחלתי גם אני לחקור באינטרנט והתאהבתי קשות וקניתי ת´דיסק ופגשתי אותם ועברתי ללי(החלטה נבונה ביותר!!).. למה בלו...כי...אמממ השירים שלהם,המראה,הם משוגעים,מצחיקים,חמודים מאודדד והם ההפך מווסטלייף ו....ל-י

Sababush

New member
שנאתי אותם מממממש

עד לפני שנה אפילו אפשר לומר בדיוק!! כי לפני 367 ימים פגשתי את סיימון פעם ראשונה, חחח... ואז התחלתי לאהוב את בלו... חחח יפעת היא עדה שלי!!

Sababush

New member
חחח

אבל לי הייתה התחלה יותר מוצלחת
שבוע אחר כך פגשתי את אנטוני ואז כבר ממש ידעתי שאני אוהבת אותם... קניתי גם את האלבום אז (ALL RISE DOH!!) וממש אהבתי

ריילי

New member
זה לא כאילו זאת אשמתי שאת טסה כול

שניה וחצי! ואבא שלי אולי יטוס לאנגליה שוב אזז אם זה יהיה ליותר מ 4 ימים אז אולי הוא יקח אותי!

Sababush

New member
../images/Emo6.gif

אני אולי יטוס בפסח... :-| בחופש הגדול בטוח כי יש לי כרטיסים להופעה של רובי

אמממם

זוכרת ששנה שעברה היה סופשבוע לייב? אז הם היו שם, בפייב נייט סטנד, והלכתי לבנו תבפורום של ווסט ושאלתי מי זה מבלו שנראה כמו בראד פיט (דאנקן) ואז זה התחיל... בערך בתקופה שפליי ביי יצא. למה אני אוהבת אותם? המוזיקה שלהם... משהו מדהים... והקולות שלהןם מהממים אותי כל פעם מחדש.

Sababush

New member
חחח

אוייי אני זוכרת שהיה את זה!! בדיוק הייתי באילת וראיתי את זה בטלויזיה והתחלתי לצרוח!! אל תשאלי למה... עוד הייתי מהצרחניות אז, חחח

Sababush

New member
מממממממש לאאאאא

חחח!! אני צוחקת על הצרחניות!! זה היה כל כך מצחיק שלי יצא החוצה ונגע להן בידיים והן צרחו ובכו... פשוט מצחיק!! פעם הייתי מהצרחניות אבל לא בפרצוף שלהם... אלא על הטלויזיה כשהם היו.. אבל כבר מממש לא :-| למרות שאני עדיין מתלהבת כשהם בטלויזיה, חח... אבל לא צורחת!!

chicolico

New member
יש !!! סוף סוף שמו שאלה

שאני יכול לענות עלייה... אני גיליתי את בלו בערך בתקופת הקליפ של fly by (די מאוחר יחסית) וישר קניתי את הדיסק all rise ולא צריך להוסיף שממש אהבתי אותו... למה דווקא בלו? כי אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב מוזיקה שחורה (hip-hop, r&b ושאר ירקות...) אבל אני גם די אוהב פופ וכששמעתי את הדיסק הראשון שלהם בפעם הראשונה נורא התלהבתי מהקטע שהם משלבים פופ עם מוזיקה שחורה במוזיקה שלהם וזה יוצא להם ממש יפה כאילו, המוזיקה שלהם לא ממש שחורה כמו כל הראפרים הגנגסטרים (שיודעים רק לצעוק יו יו יו וואטס מיי ניים, יו...), ומצד שני זה לא לגמרי פופ כמו איזה ספייס גירלז-בקסטריט בויז-אקווה-גועל... - המוזיקה שלהם זה שילוב מושלם בין השניים ובגלל זה היא כל כך טובה...

Sababush

New member
חחחחחחחח

אני מדמיינת את סיימון עם ה"יו יו, וואטס מיי ניים, יו..." חחחחחח

MolsBolsRules

New member
ME ME

אני מהשניה הראשונההההההההההההה שראיתי אותם בטלויזיה בALL RISE ואז שנסענו לאנגליה ילדה מסוימת *שיעול* לירון *שיעול* הייתה עסוקה בלרדת עלי ואז בילבלתי לה במוח עליהם ואחרי SMASH HITS POLL WINNERS היא היתאהב בהם ומי הייה מאמין שנהייתה אפילו מעריצה יותר גדולה ממני!

למעלה