תורי לקטר

טאניוש

New member
תורי לקטר ../images/Emo10.gif

נועם סליחה שפותחת הודעה (לדעתי זאת פעם ראשונה).נשבר לי!!!!!!!לא מחזירים לי עוברים ואני לא מבינה למה!!!!!! לפני שבוע הרירית הייתה 11.3,מכובד,לא? רצו להחזיר והטחרטו,החליטו משום מה לחכות עוד שבוע,שד יודע למה. היום שוב בדיקה,שאלתי אחות למה לא החזירו והיא אמרה שרצו לראות שהריבית עולה,ואם היא עולה היום אז יחזירו ביום שלישי או רביעי.יופי.עושה א.ס.-הרירית 14.5.ביקשו שלא ארד ברירית-עליתי כמו ילדה טובה! מה עוד????? עכשיו אמרו לי לקחת היום שוב אסתרופם ומחר לדבר עם הרופאה שלי שהיא בחו"ל ותהיה רק מחר. למה????? מה זה????? מה יכול להיות כבר? אני מחכה ומחכה ומחכה...6 שבועות מהפלה,חודש חינם כי הרירית אינה מושלמת,מחזור חדש-ושוב טירטורים ואני שוב פוחדת להפסיד את החודש. סליחה שיצא ארוך.בעלי מסרב להלחץ,הוא מה זה רגוע-אמרו להתקשר מחר אז נתקשר מחר,מה הלחץ? ולי נשבר כבר ממחר ומחר ועוד פעם מחר! אני מחכה להחזרה כאילו זאת בטא! זהו.פירקתי.טוב שיש לי אותכן...

blessed

New member
לא יודעת מה להגיד לך

כי אני לא מבינה בזה עדיין. אבל תדעי שקראתי עד הסוף את הקיטור שלך ואני מבינה ומזדהה עם התחושות שלך. מקווה שיבצעו את ההחזרה בימים הקרובים ושאולי דווקא בגלל שדחו ודחו אותה היא תהיה ההצלחה. ולגבי בעלך- הגישה שלו מזכירה לי קצת את הגישה של בעלי. זה נורא מעצבן לפעמים אבל מצד שני זה טוב שיש מי שמאזן את הלחץ שלנו.

שרון321

New member
הי טאניוש

לא נראה לי סביר שדחו בגלל עובי הרירית. רירית 11.3 עבה מספיק בשביל החזרה. מצד שני עד אחרי הפלה אז אולי הרירית מתנהגת אחרת. מקפיצה בשבילך אולי משהי יודעת קצת יותר.

תמר27

New member
אוייייש טאניושה ../images/Emo24.gif

למה מחר ? אני ממש לא מבינה כלום, אבל חיב להיות שבסוף זה יסתדר. רירית 14.5 ?! לי זה נשמע מעולה !!!! מקווה שזה סתם טרטורים שחייבים לעבור בדרך להצלחה...
תמר.

Big Mama 1

New member
טאניוש מתוקה שלי ../images/Emo24.gif

תשובות אין לי, אבל מלאנת'אלפים חיבוקים ונשיקות יש ויש! ויש לי גם שני דברים להגיד לך: 1. החיפזון מן השטן.
2. כל עכבה - לטובה.
זה לא מנחם, וזה אפילו מרגיז, אבל זה מה יש!!!
עוד שבועיים גג, אנחנו צוחקות על כל העולם עם בטא חיובית.

Galit29

New member
לא מבינה כל כך

אבל מרשה לעצמי לתת לך
כזה גדול. ומחכה יחד איתך. ככה ביחד נאכל ציפורניים. וכמו שאמרה המאמא כל עכבה -לטובה, אז תהיי אופטימית,

hyb

New member
טאניוש מתוקה../images/Emo24.gif

את צודקת, זה נורא מרגיז , אבל אני ממש מקווה בשבילך שבסוף זה יצא לטובה, בטח יש משהו שהם חושבים עליו שבגלל זה כדאי לדחות...אני בטוחה שבסוף הסבלנות תשתלם... את מרגישה יותר טוב???? השפעת עברה?? לגבי האיש-גם בעלי מתנהג בצורה כזו לפעמים, וזה יכול להיות הדבר הכי מרגיז אבל זה טוב שיש מישהו שמאזן את מצבי הרוח שלנו.. מחזיקה לך אצבעות...

טאניוש

New member
../images/Emo140.gif טוב שיש לי אותכן

זה תמיד מעצבן אותי כשאני לא מבינה מה קורה.הולכת לתחקר מחר את הרופאה שלי.שתחזור כבר,אני הולכת לאיבוד בלעדיה
אבל אני כבר יותר טוב, מדהים עד כמה אתן יכולות להרגיע. מאמא, לא תצליחי להרגיז אותי. רק בעלולי יודע לעשות את זה! היב השפעת כמעט עברה, אני מוכנה להחזרה בגוף ובנפש, רק שיחזירו כבר. המוווווווווון תודה!

פאקא

New member
לא נראה שהבעיה היא עובי הרירית

עובי של 11 כבר היה טוב אבל יש גם ענין של מבנה הרירית, ואולי משם נובעת הדחיה... מקוה שהתשובה מחר תיהיה "היום" שזו תשובה הרבה הרבה יותר נחמדה מלאן הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

טאניוש

New member
../images/Emo10.gif עדכון

שוב בוטל הטיפול. עוד חודש הלך... הרירית אמנם עבה אבל "יש חשש" שלא סדירה עדיין.הופניתי להיסטרוסקופיה בפעם שלישית. אני כבר בספק שיחזירו לי מתישהו את המוקפאים שלי! אבל עכשיו בשקט אפשר לתכנן טיול בקיץ,אני די בטוחה שעד אז לא יהיה הריון
.

Big Mama 1

New member
../images/Emo7.gifטאניוש מתוקה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

זה באמת מתסכל, לחכול לחכות ולחכות ובסוף לא קורה כלום. תחשבי על זה שבעצם הרופאים בצד שלך, חבל להחזיר עוברים לרירית שידוע שלא תקבל אותם טוב. לדעתי עדיף לטפל ברירית הסרבנית שלך
קודם כל. תנסי לחזור לשיגרה, לתכנן את הטיול, לחזור לעבודה, החיים ממשיכים כרגיל. לא לשבת כל היום ולחשוב מה היה יכול להיות..... זה לא תורם לא למצב הרוח ולא לאופטימיות. אני בדעה שמה שהיה צריך לקרות קרה, ומה שצריך עוד לקרות יקרה, גם הרע וגם הטוב. אנחנו עכשיו מתרכזות בטוב! טוב? שולחת לך
ים ו
ות ו
ים ו
אחד.

בולה101

New member
טאניוש חמודה

אני לא ממש מבינה גדולה בנושא אבל ממליצה לסמוך על הרופאים. אולי באמת כדאי לבדוק את נושא הרירית לפני שמחזירים. לא יהיה חבל על שני עוברים שילכו לאיבוד בידיעה מראש? בכל מקרה שיהיה בהצלחה

hyb

New member
טאניוש מתוקה ../images/Emo24.gif

אמנם זה קשה-אבל כל עיכוב הוא לטובה... עדיף לא להחזיר עוברים חמודים לרירית סרבנית... יטפלו ברירית יפה ואז לעוברים יהיה קל יותר להשתקע שם...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טאניוש

לא הבנתי על מה ההתנצלות, ממתי אסור לפתוח כאן הודעה חדשה? אם לא היו פותחים הודעות חדשות כל הפורום היה הודעה אחת ארוכה
. אני מבינה שזה מתסכל שההחזרה בוטלה, אבל אם הרירית לא סדירה זה אומר שיש אזורים בהם הרירית לא צומחת כמו שצריך. באזורים האלה הסיכוי של העובר להקלט הוא סיכוי קלוש וחבל לבזבז עוברים על רחם שלא יכולה לקלוט הריון. בהיסטרו' יבדקו היטב את פנים הרחם שלך ואם יהיה צורך ינקו אותה. ככה תהיה לך רחם מושלמת לקלוט את הילד המושלם שיעשה אותך אמא
.
נועם

טאניוש..../images/Emo20.gif

עכשיו שקיטרת את מרגישה יותר טוב, נכון? ואין צורך לומר סליחה, אם את זקוקה למעט
ים ותשובות הרי לזה אנחנו כאן! מבחינת עובי הרירית, נראה לי שבאמת זה מספיק ו- 14.5 (מעל ומעבר) ובאמת לא יודעת אם יש קשר להפלה שעברת (
). ומבינה אותך בקשר להמתנה... שכל כך מתישה (לפעמים אפילו יותר מכאילו בטא, מניסיון!!) בקשר לבעלך, תאמיני לי שטוב שיש מישהו רגוע, מה הייתם עושים עם היה כל כך הרבה לחץ בבית... צריך להיות מעט מתון! (וגם זה מניסיון) אחרי שבעצם לא חידשתי כלום... רק שולחת לך שוב
של הבנה גדולה. והמון הצלחה!! (תראי שבסוף תצליחי!)

למעלה