תורי להגיב

תורי להגיב

אז נכון שאני בסקוטלנד, קרובה קרובה לרובי בדרך כלל אבל עכשיו אני בחופשת מולדת בישראל וקניתי את rudebox לפני כמה ימים בצליל. כן כן, מה לעשות, רק עכשיו יצא לי. ומה אומר ומה אגיד - התאהבתי. האלבום לדעתי שוס ורובי הצליח לעשות משהו שונה לגמרי מהמוזיקה הרגילה שלו. קודם כל ההקלטות עצמן ברמה ממש גבוהה והסאונד מדהים. השירים ממש הפתיעו אותי לטובה. הקאבר של הפט שופ בויס - אהבתי ביותר. The 80s - ממש מעולה. רובי האמיתי יצא החוצה. בקיצור, הדיסק לא מפסיק להתנגן לי באוטו והוא ממש מענג אותי. thumbs up מבחינתי לרובי!

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif

אכן אלבום מעולה!! תהני ממנו ובחופשה במולדת האהובה =]]

a Warming Sign

New member
דיסק מצויין שלא מונח אצלי בצד לרגע

אגב,איזשהו מגזין גרמני כבר פירסם שהדיסק הבא יהיה סווינג והוא יצא בקיץ 2007.

Berliner star

New member
עוד אחד?! ותוך

שנה?! שינוח הבן-אדם... חחחחחח זה ניראה כאילו הוא מזלזל בזה.. (אני יודעת שלא.. אבל זו התחושה שזה נותן..) כל שנייה אלבום.. מצידי שימשיך.. ומצידי שיוציא כל חצי שנה אלבום.. אני אוהבת אבל... רגע!!! חחחחח תן לאחרים להתאושש.. טוב נו.. מי אני.. שיוציא.. שיהייה לי עוד אלבום לאוסף שלו.. ו.. באמת רציתי כבר לשאול אתכם את זה.. ניראה לכם שהאלבום סווינג הזה יצליח פחות מהקודם?

a Warming Sign

New member
נראה לי שזה דווקא הכיף שלו..

להקליט שירים בLA..הוא מאוד נהנה מההקלטה של swing when.. לא יודעת אם הוא פחות יצליח,קשה לדעת האמת.נראה לי שהוא שוב הולך לחטוף על זה בתקשורת

Berliner star

New member
כשאת אומרת "שוב"

את מתכוונת על זה שקטלו את רודבוקס או שאת האלבום סווינג הקום גם קטלו?...

למעלה