תורי לבקש עצה

shooki11o

New member
תורי לבקש עצה

אבל בבקשה להתייחס ברצינות. השאלה מיועדת בעקר לבנות ה- 20 (פלוס מינוס) שבניכן נניח וניפרדת מחבר ולאחר מיכן דיברת עם ידידה (לא ה-ידידה סתם ידידה) האם היית מספרת לה הכל עלומר למה כמה ואיך? אשמח לקבל תשובה אמיתית ותודה מראש לכל המתיחסים.

J-סיקה

New member
את האמת ../images/Emo35.gif

יש לי חברה אחת שאני מפחדת לספר לה לא בגלל שהיא תעשה לי משהו בגלל שאני יודעת שהיא לא מפרגנת לי ב-100 אחוזים ואני עלולה להתאכזב אז אני חושבת שניה לפני שאני מספרת לה ולפעמים גם מקצצת .... יש דברים שעדיף לשמור בלב...

shooki11o

New member
תודה לך ג´סיקה

עזרת לי לגבש כיוון מחשבה ולא לבנות בניין ללא יסודות

*rinat*

New member
לא!!! פשוט כמשמעו....

או שכן... תיראה אם לידידה הזאת יש קשר לאקסית שלך אז ממש תחסוך מעצמך זאת ותבלום את פיך
אם אין לה קשר והיא ידידה שתומכת בך ועוזרת לך ויש בניכם הרמוניה אז אני לא רואה בכך שום רע

shooki11o

New member
קצת יותר פרטים להבהרה. . .

טוב אז נראה שחלה פה אי בהירות ואני גם מבין את העניין שאני מסתכל שוב על ההודעה שלי... בכל אופן הידידה היא ידידה שלה ולא שלי אני רק הכרתי אותה באחת ההזדמנויות שהייתי עם ה-Xית בכל אופן במקרה השבוע פגשתי את אותה ידידה ברכבת והסתבר שהיא יודעת קצת יותר פרטים ממה שאני חושב שמספרים לסתם ידידה זה לא היה מפריע לי אילמלא אחד המשפטים המעורפלים שלה: לאחר שאמרתי שאני זה שהעדיף לא לשמור על קישרי ידידות היא אמרה "ומה אם רוצים לחזור" ואני ממש ממש לא יודע איך לקחת את המשפט הזה משפט סתמי משהוא שנאמר לה ע"י ה-Xית או כל דבר אחר... תגובות יתקבלו בברכה

mariana

New member
היי שוקי

אז מה אם היא אמרה "אם רוצים לחזור" אתה יודע כמה פעמים ני וחברי לשעבר ניפרדנו וחזרנו בשורה התחתונה זה לא עוזר כלל, תמיד אותם בעיות יחזרו על עצמם. אם החלטת שהיא לא מתאימה לך אז כנראה אתה יודע מה אתה עושה. ומנסיוני האישי אין דבר כזה ידידים עם הXים, כי תמיד אותם זכרונות עולות וניזכרים בדברים הטובים וזה כואב, לכן אם החלטת לנתק את הקשר אז לדעתי תנתק אותה לגמרי. ותעשה טובה אל תספר דברים אישיים לידידות שלה כי אתה יודע מה זה הופך להיות "טלפון שבור" היא יכולה ללכת ולספר לה אחר כך דברים אחרים. מטבעו של העולם אנחנו תמיד סקרניים לדעת מה קורא עם הXים אז בטח חברה שלך לשעבר מחקה שיביאו לה ידיעות עליך ואתה אל תתן לה את ההנאה הזאת מרין

shooki11o

New member
הייי מרין

אם אני הייתי זה שמחליט שאנחנו לא מתאימים זה היה נגמר מזמן ולא הייתי מהסס לרגע העניין הוא שהיא זו שהחליטה (ולדעתי מוקדם מידי) שאין התאמה מה גם שלא הספיקו אפילו להיות בעיות. בכל אופן אני לא בקשר עם הידידה שלה או איתה זו היתה פגישה מקרית ברכבת שהביאה לשיחה הנ"ל ורק רציתי להבין איך הראש שלה עובד... אבל נראה שלעולם לא אבין. בכל אופן תודה על העצה.

למעלה