תורד הסדרה "בייבבלייד" לאלתר

eladi15

New member
תורד הסדרה "בייבבלייד" לאלתר

בתור אדם שבא הבייתה מת סחוט מלימודים ולא יושן עד 4 וחצי רק כי יש דרגון, נמאס לי לראות את הסדרות הדבליות של ערוץ 6 עד לתוכנית. קודם כל יש את המגנטורס המעצבן הזה.. אבל לא חייב לראות את זה כי תוכניות אחרות עד אותו זמן משודרות. אחרי זה יש את הקוסם סדרה מעצבנת במיוחד עם קוסם לפלף והעוזר המתרומם שלו. עד עכשיו היה בטמן שזה היה סבבה, סדרה נחמדה וכל זה ניתן לסבול אותה אבל עשכיו אני צריך לראות ילדים משחקים בפורפרות שנשברות.??? מה קרה?? אי אפשר היה לשם עוד פעם שידור חוזר לספיידרמן??? כשאני שומע צלה הי צלה זה כמו הצלצול הגואל.. אה כן יש גם את הקטעי קישור המפגרים האלה בין התוכניות שגם עולים על העצבים!!! fight the power

אלעד ר

New member
שים-לב

שכל מי שרואה דרגון בול רואה גם את הסדרות "מסביב" לשעה שבה מתחילה הסדרה. היום כמה חברים מהכיתה שלי שצופים ב-DBZ אמרו לי "מה זה הבייבליד הזה? מה הם שמו?", טוב מה הם רוצים ממני? זו אשמתי ששמו את זה? עדיין לא זכיתי לראות משהו מהסדרה הזו אבל אני משער שזו עוד סדרה מפגרת בסגנון כאילו "יפני" שבה ילדים מתחרים על איזה משהו, ראה ערך "פוקס קידס" - כל הסדרות שם אותו דבר.

Piccolo

New member
דראגון בול זי זה גם..

"עוד סידרה מפגרת בסיגנון יפני"(במילים אחרות, גם דראגון בול זי זה אנימה)...... זה שיש אנימות (או איך שאתה קורא לזה - סדרות מפגרות בסיגנון יפני) שהם משעממות זה לא אומר שכל הז´אנר הזה פסול... אישית דראגון בול זי וראנמה זה האנימות האהובות עלי... ויש עוד הרבה טובות.. אל תזלזל בכולם בגלל סדרות כמו הבייבלנדר הזה... ולא הבנתי משהו בסידרה הזו.. מה הטקטיקה שם? אתה זורק ת´פורפרה ומקווה לטוב?

roychu

New member
אני דווקא לא חושב ככה

אני חושב שכל הפוקימון/דיג´ימון/בייבלנדר הזה ועוד הם אולי אנימות, אבל לא "אמיתיות", תן לי להסביר את עצמי, האנימות הטלה, נעשו בשביל כסף, ע"י האולפנים. ברגע שהסגנון ה"יפני" התחיל למכור (דוגמא, פוקימון) ה- אולפנים בארה"ב התחילו לייצר עוד ועוד, ככה שחלק די גדול מהסדרות האלה בכלל לא נעשו ביפן

Snake Bandage

New member
היי, היי, בלי ללכלך!

פוקימון ודיג´ימון אולי נוצרו בשביל הכסף (די נכון, אגב), אבל הם יפניות לחלוטין! וגם בייבלנדר (XD אהבתי את הכינוי) היא יפנית לחלוטין! כשיש בקרדיטס שם של אולפן אמריקאי/קנדי/מה שלא יהיה, זה פשוט אומר שאנחנו מדובבים מהגרסה האמריקאית של אותה סידרה. את הזכויות לשדר ולדבב את פוקימון קנינו מ-4Kids, את דיג´ימון קנינו מסבן (ונקווה שקיבלנו הנחה...), ואת בייבלנדר קנינו מ-Nelvana (אני חושבת שככה כותבים). את דרגון בול קנינו ישר מ-Toei, החברה היפנית המקורית. האולפנים האמריקאים לא מייצרים שום אנימות: הם רק קונים, הורסים (פסקול חדש, דיבוב, חתיכת קטעים וכיוצא בזה) ושולחים לתחנות הטלוויזיה.

אלעד ר

New member
??? אני מעריץ של דרגון בול!

התכוונתי שבייבלייד זה סתם עוד משהו שעשו כי מאז פוקימון, כולם חושבים שמה שאנימה יצליח אצל הילדים. ואני לא יודע אם אפשר לקרוא להן אנימות, אפילו שהן מופקות ביפן, עושים אותן רק בשביל כסף. בגלל זה אמרתי שהן בסגנון יפני. חוץ מזה, דרגון בול זי זה האנימה והמנגה הטובה בעולם! פוקימון ושות´, בקיצור אנימות לילדים במיוחד הורסות את המושג הזה. ראנמה 1/2 ושות´ לא נעשו מאותו עקרון של דיג´ימון ובייבלייד ולכן כאן השוני.

Goggle Girl

New member
לא יפה *מנידה בראשי לשלילה*

הקטע בפורום הוא שאנשים ידברו על מה שכן יפה וחביב ושהם כן אוהבים. אתה יודע בכמה אנשים אתה אולי פגעת? בסדר, זה לא טוב לפי דעתך. אתה לא צריל חהיות כל כך בוטה. אנשים אחרים אולי אוהבים את זה והם נעלבו ממך. אתה עייף? מה אני אגיד לך, תקליט ותחזור לישון. אני לא מגיעה הבייתה עד אולי ארבע. למי יש זמן לישון?! ואנא תזכור שזה בשביל ילדים. "ערוץ *הילדים*". אז מה לעשות שהם אלה שהביאו את דרגון בול. כל מה שאני יכולה להגיד זה שכולנו היינו פעם ילדים מזילי ריר שקיבל כל מה שעודד מנשה אמר כמו תורה מסיני. נכון, עכשיו שאנחנו רואים את זה קורה, זה עצוב, אבל אין מה לעשות בנידון. תחייך, תצפה בדרגון בול זי, ותעביר ערוץ. o_O איפה קאזבובו כשצריך אותו?!

king kazabubu

New member
הנני כאן|!!!!

אני לא יודע על מה אתה מתלונן... בסך הכל זה שילוב של פוקימון עם דרגון בול. למה?? אני אסביר... הם עושים קרבות פורפרות כמו פוקימונים ויש שם דרקון. לי זה מספיק... חוץ מזה התרגום של הסדרה ממש מצחיק... הם כל הזמן אומרים סבבה ואחי.. זה ממש מצחיק אותי... גוגי אני פה תמיד אלא אם המחשב מקולקל...

Son Gohan

New member
../images/Emo32.gif קטן

אבל בכל זאת כדי לשמור קצת קשר לשרשור: רם נבות=אידיוט nuff´ said ועכשיו לOFF SSJ5 אל תסקלו אותי אני רק רציתי שתראו את התמונה המצורפת זה לקוח מפרק 55 של דראגון בול ג´י טי

Son Gohan

New member
אופס

זה היה אמור לשרשר לשרשור על הכתבה של הסופר סאיינס באתר של ערוץ הילדים אתה יכול להעביר את זה לשרשור הזה קזבובו?

למעלה