תוק תוק..

night mistress

New member
טוב..שתיקה משמעה הסכמה ../images/Emo142.gif

איך מתמודדים עם עבודה ששונאים..זה לא שאני שונאת את העבודה עצמה..להיפך היא מרתקת אותי..אבל האנשים-אווווו...זה עולם אחר..והם דיי הורסים לי את כל המצב רוח.. למשל היום אני צריכה לעבוד עם השליחה של השטן..ואחרי משמרת איתה אני צריכה שבועיים חופש להתאוששות והחזרת האופי הרגוע שלי לעצמו... אוף..בא לי להבריז..לנטוש..לברוח וללכת למקום אחר..אבל יש לי מחוייבות.. איך אני יכולה להתחמק מלוציפר שמחפש אותי בנרות..שיושב לי על הוריד ויונק כל פיסת אנושיות ממני? גם פתרונות יצירתיים מתקבלים..וארסיים..רק שאני לא אכנס לכלא בגללם בבקשה :) אני אהיה כאן שוב רק עוד יומיים לצערי..אבל גם אז זה יהיה אפקטיבי..

~דויד~

New member
לשנות את הסרט (ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif)

שבי לך באולם הקולנוע והתבונני בסרט של עצמך.... ראי את עצמך הולכת לעבודה וחווה את החויות שאת רגילה לחוות בעבודה. כעת חישבי מה היית רוצה לשנות בסרט הזה שאת רואה.. באופן שיגרום לך להיות מאושרת ושמחה כל הזמן שאת בעבודה ולא רק כאשר מישהו מסוים לא נמצא.. למשל, אם המישהו הזה מעצבן אותך, ואת במקום לכעוס ולהיות בתגובה, תגיבי בחיוך בסליחה ובחמלה, מאחר והאדם השני פגוע וזקוק לכך.... שני את הסרט.... לך הכח והיכולת, בהצלחה
דויד

night mistress

New member
תודה אבל...../images/Emo110.gif

ניסיתי לשנות את הסרט כ"כ הרבה פעמים שכבר מיציתי את ניסיונותיי.. אני יודעת שקשה לקבל את זה אבל יש אנשים שהם פשוט רעים מטבעם.. לא אומרת שככה הם נולדו אבל זה רגש שהם רכשו במהלך הזמן, והוא כ"כ עוצמתי שהוא מאפיל על הראייה שלהם..והוא זה שמנווט את חייהם..שינאה לסובבים.. הענג שבלראות מישהו סובל, לגרום למישהו לסבול..זו המטרה של חייהם, ההנאה היחידה. אבל למזלי, עוד יש בי שמץ אדישות ואני נוקטת בשיטה של "עצבן את האויב" ואני עדיין ממשיכה לנקוט בגישה של סבלנות וחוסר מענה אבל עוד כמה ימים יגיע השלב שאני אפרוק עליה את כל המתחים שלי והיא לא תעיז לצייץ בסביבה שלי יותר.. וזה מצב שאני מנסה למנוע.. עם נשימות עמוקות..

~דויד~

New member
אם היא מרגיזה אותך

אז זה אומר כי עליך לרפא משהו שקיים בתוכך. אחרת היא לא הייתה מרגיזה אותך. בלי קשר עליך אולי לנסות לבקש לעבור או משהו כזה... לא יודע.. אולי, זה מאוד תלוי ... האם את מבינה?

night mistress

New member
הבנתי..

אבל אין מצב שאני אכנע.. ולעצבן אותי זה דבר שבדרך כלל מאוד קשה.. ואני לא שנאתי מעולם אף אחד ..אבלהיא.. עיניי ניצתות כמו שתי להבות ברגע שהן רואות אותה.. אם הן יכלו לירות ברקם.. הן היו עושות את זה ופוגעות בה.. שורפות אותה..מכאיבות לה.. אתה צודק..אני באמת צריכה לעשות משהו בקשר להרגשה הזאת.. המצב קשה :)

../images/Emo13.gif

את.. הבלתי פגיעה כמעט.. לא קיבלת במקרה אותה, הספציפית, האחת.. והיחידה, שמזיזה לך משהו בפנים. לא במקרה היקום הביא אותה אל חייך.. כי הרי יש לך שיעור אדיר ללמוד כאן, האם תלמדי?

למעלה