תוקף שיעורי נהיגה

תוקף שיעורי נהיגה

שלום, רציתי לדעת לכמה זמן תקפים שיעורי נהיגה? כלומר אם אני מתחיל ללמוד עכשיו ומפסיק באמצע תוך כמה זמן נחשב כאילו לא עשיתי אותם? תודה מראש

nogag7

New member
אם תפסיק אז השיעורים יחשבו,

אני רק לא יודעת כמה זמן הפסקה אפשר לעשות.. אני יודעת שחברה שלי עשתה 6 שיעורים והמשיכה אחרי חודשיים הפסקה לשיעור השביעי.

bigears

New member
יש להם בכלל תוקף ?

גם אני מכירה אחת, שעשתה הפסקה של חודשיים. בעקרון, אם עשית 28 שיעורים מינימום לפני שנה, נגיד, ואתה מעונין לגשת לטסט - אתה יכול. אתה רק צריך מורה, שיגיש אותך. רב הסיכויים שתיכשל, אבל מה אכפת להם.. תשלם כמה שיותר. אני סתם מנחשת כאן. שאלה מעניינת.

תשובה

ככל הידוע לי אין הגבלה של תוקף שיעורי הנהיגה אבל אתה צריך אישור מהמורה הקודם שלך על מספר השיעורים שעשית (בכתב) אבל חכה לתשובות אחרות אולי אני טועה

מקפיץ

lsd600

New member
אין תוקף ממשי לשיעורי נהיגה.

זה דבר שהוא רק בינך לבין המורה. אם תעשה הפסקה של סתם לדוגמא, שנתיים ולא תנהג בתקופה הזו בכלל בכלל (סיבוב בלי רישיון גם נחשב), השיעורים שעשית הלכו לתוהו, ההפסקה כל כך גדולה שזה כאילו ולא עשית שיעורים... קיצור, אין לזה תוקף...מספר השיעורים נשמר אצל המורה...

M o l

New member
אם אתה רוצה שהשיעור ישמרו

לא מספיק הסכם עם המורה, במקרה שמישהו עובר מורה אז אף אחד לא סופש את השיעורים. צריך לקחת מהמורה אישור/קבלות על כמות השיעורים שנעשו וכך לכסות את התחת של עצמך
.

שמע...

אני לא מדבר על ההרגשה אם אני זוכר או לא זוכר...אותי מעניין שנגיד ועכשיו אני עושה שיעורים ובעוד 3 שנים אני רוצה להמשיך, אז שהשיעורים יחשבו. אז השיעורים יכולים להחזיק 3 שנים?

למעלה