תוצאות שיוט ערים 2011

מסיבת סיום משט ערים

ביום חמישי 19.10.11 תתקים מסיבת סיום משט הערים במעגן "שביט"חיפה בקישון בשעה 18. הארוע יתקיים במישטח הדשא ליד הפרגולה. בתוכנית חלוקת גביעים,נאומים,הרקדה,כיבוד קל. ציבור השייטים מוזמן, כניסה חופשית.

תוצאות שיוט ערים 2011

מצורפות תוצאות שיוט ערים 2011 זמן אחרון להגשת ערעורים היום בשעה 16:00. כל המשתתפים מוזמנים לסיור לאורך גדות נחל הקישון בשעה 16:00 ולטקס חלוקת הגביעים שיתקיים בפרק הקישון היום יום חמישי 20.10.2011 בשעה 18:00

sailor1

New member
החישוב לזמן מתוקן לא ברור

איך קורה שפעם זה כפול ההנדיקפ ופעם חלקי ההנדיקפ?

moshesade

New member
פשוט מאוד

בשיטת רייכרט ומועדון שייטים כרמל מחלקים בהנדיקאפ בשיטת IRC מכפילים בהנדיקאפ כמובן שבכל שיטה מחשבים אחרת את ההנדיקאפ

sailor1

New member
עדיין יש טעות שים לב

לסירה בשורה 6 לפי IRC3 בתוצאות יום השני, אמנם במקרה זה לא ישנה את מיקומה אבל עדיין תמיד צריך לבדוק לפני הפרסום.

cynter

New member
שיוט ערים וימאות טובה

ראשית תודה רבה למארגנים שנית רציתי להודות ליואב מהRAKA על ימאות וחברות למופת כל הכבוד. כשעה לאחר הסיום בגשר חדרה התקלקל לי המנוע והמשכתי במפרשים ברוח קלה ומשתנה. הגעתי לנמל חיפה בסביבות שתים וחצי והחלה מזרחית שגרמה לי להתגלסס לעבר הכניסה לנמל הקישון והמחשבה הראשונה היא כיצד אני מצליח לעבור את התעלה שבין מעגן הקישון ונמל הקישון. ואז הגיע הRAKA וגרר אותנו לתוך המעגן. תודה רבה שלמה

lunatick

New member
על לא דבר ו/או הפריווילגיה של להיות אחרון

לידי הראשונים אף פעם לא יתמזל לעזור. לי זה קורה כל פעם. והפעם מלווה אותי גם הרגשת כישלון. ראינו את הסירה שלכם מתגלססת בקצב הצב בכניסה לנמל ורק אחרי שכבר משכנו אותכם הבזיקה בי המחשבה שהיתי צריך לגשת ולשאול אם זקוקים לעזרה. (לא לנסות את הVHF כי לפעמים כשל כללי משבית גם את הרדיו. שמחנו לעזור. יואב

המעשה שעשיתם הוא הכי טריביאלי שצריך לעשות,

ומישום מה ניתקלתי בכמה מצבים של התעלמות ואי אכפתיות למחויבות ההדדית בים ובכלל,ישר כח לכם על מעשה זה, ויהווה דוגמה להיתנהגות ראויה בים ובכלל בהגשת עזרה,

d19511

New member
אני לא מבין מה קורה פה...האם מספר הסירות

שהשתתפו במשט הערים הינו סודי? כולה מה שאלתי...

d19511

New member
בגלל זה שאלתי..מעט מאוד סירות שהשתתפו

(23) לפי הרשימה.. כי ניראה לי שהשתתפות ירדה לעומת שנים קודמות...

למעלה