תוצאות שיוט גל

sailorman

New member
תוצאות שיוט גל

באתר איגוד השייטים לא מופיעות תוצאות השיוט. אני מבין שעל לוחות המודעות במרינה הרצליה יש פירוט מלא של התוצאות (ולא רק מקום 1-3 בכל קטגוריה), האם אפשר לדאוג לפרסום כאן אצלנו בפורום??? תודה

sailorman

New member
משהו כאן לא בסדר !!!!!!!!!!!!!!!!!

ב- CLASS A מופיעה היאכטה קידמית עם הנדיקאפ 101 ואף קבלה את המקום הראשון !! CLASS A מוגדר לספינות עם הנדיקאפ עד 100 כך שליאכטה OLA מגיע המקום הראשון וליאכטה פיקוויד המקום השלישי. יאכטה קידמית היתה אמורה להתחרות ב-CLASS B ולקבל שם את המקום הראשון !!! אבל נורא מעניין שמשך השיוט שלה היה הקצר ביותר בקבוצתה ודומה לזה של יאכטה פיקוויד מה שמצביע על זה שההנדיקפ שלה אינו נכון. אני מאמין שבשיוט ידידותי כמו שיוט גל זה פחות חשוב אבל לכל ספינה שמשקיעה זמן מאמצים ואפילו כסף בהשתתפות בשיוט תחרותי כמו אליפות ישראל הממשמשת ובאה זה כבר יותר חשוב. מעניין לדעת מי הקובע את הקבוצות ומי בודק את הלימות ההנדיקפ ?????????

b e r l i n

New member
משהו מאד לא בסדר - זה בלשון עדינה!!

הקידמית שייכת לאורי גרד. הוא מאלה שקוראים לעצמם וועדת תחרויות. הם רוני ברמץ (מקום I על היאכטה גלית) עזרא רייכרט מקום I על היאכטה גלית והאחרון, אורי גרד מקום I על היאכטה קידמית ) סליחה אבל זה ממש ממש ממש לא נראה לי. אורי שהוא חלק מהוועדה שלחצו עלינו היאכטונרים לעבור לשיטת IRC, כן הוא בעצמו נשאר בשיטה הקודמת שאגב גם היא מבית פועלם של רוני ועזרא, כן וגם בשיטה זו הם סיימו ברב התחרויות במקום I ( כדאי שתבדקו ) כך שלומר שזה לא בסדר זה ידידי עדין מידי. ועוד נקודה למחשבה היאכטה גלית - יותר מ- 40 רגל. מפרשים חדשים, והנדיקפ שממש ממש לא מתאים לספינה שכזו. נכון שזה בשיטת IRC ושם ל"וועדה " אין הרבה יכולת לשנות אבל אולי שווה לבדוק מי מדד את הסירה ויותר מזה מי שלח לאנגליה את המידות !!! אולי יש איזו טעות !!!! לדעתי מי שרוצה להתעסק עם הנדיקפ מומלץ ורצוי שיהיה נתון לביקורת במיוחד במצב שבו מדובר בו הסירות ששיכות לוועדה מסיימות תמיד בפודיום המנצחים תחשבו על זה!!! ואחרון אחרון ודי... אף אחד לא יודע או זוכר מי בחר בוועדה זו, או מי מינה אותם !!!

sailorman

New member
גלית לא ראשונה

אז ככה !! גלית הגיעה שניה בקבוצה ולא ראשונה. למיטב ידיעתי המודד הוא יורם שרת ועליו אני סומך בעיניים עצומות. לפי מה שאני ראיתי גלית הפליגה עם אותם מפרשים איתם היא מתחרה בשלש השנים האחרונות. שוב למיטב ידיעתי, מי שחבר בוועדת תחרויות עושה זאת מאהבתו לתחרויות וזאת מאחר ואיש לא הציג מועמדותו לוועדה זאת. טעויות והטעיות יכולות לקרות וצריך להעיר על כך, אבל אנא בלי השמצות. ומעניין לעניין באותו עניין, הידעתם שבבחירות האחרונות להנהלת האיגוד הציג רק אדם אחד את מועמדותו ושבאסיפת הבחירות היו פחות מ20 חברים? אז ראיתי וגם השמעתי לא מעט ביקורת על הנהלת האיגוד הנוכחית שאני חושש שהיא אימפוטנטית במקרה הטוב, וסתם אופורטוניסטית במקרה הרע, אבל מצד שני לצערי רמת העניין שמפגינים מרבית השייטים באיגוד ובפעילויותיו היא ממש, אבל ממש אפסית. אני יכול רק לקרוא כאן לכל אותם שייטים שאכפת להם להשמיע קולם אצל הנהלת האיגוד, לכנס אסיפה כללית בה תדווח ההנהלה על פעולותיה, ואם יהיה עניין וצורך לקיים בחירות להחלפת ההנהלה !!!!!!!!!

hary_i

New member
צודק בהחלט

להשמיע ביקורת על האיגוד זה קל. מי שרוצה יכול להצטרף לאיגוד ולשנות מבפנים. לגבי ההנדיקאפ, גם אני חושב שהוא לא לגמרי צודק ובהחלט יש מקום לכינוס אסיפה בעניין.

ron800

New member
IRC פותר את כל הבעיות של ניקוד

לא "צודק". במקום לבכות שיזמינו ניקוד IRC

ron800

New member
היכטה גלית 38.5 רגל

חלוץ חדש, ראשי ישן, ספינקר עתיק. מה שם הספינה שאתה שט???

הולנדי

New member
הקדמית הגיעה ראשונה עם

הנדיקפ 101 . פיקוויד לעומת זאת קיבלה הנדיקפ דמיוני של 88 בשיוט האחרון. הרי ההנדיקפ אמור להיקבע על פי התוצאות בשיוטים האחרונים. אבל " זה באמת לא חשוב" מדובר על שיוט ידידותי ללא ערעורים כפי שאמר עזרא.

ron800

New member
הנדיקפ

קבוצה A או B לא מוגדרים במעל או מתחת ל-100 . בשבשנה האחרונה המסלולים לקבוצה A היו שונים מקבוצה B ,מיכוון שהשקלול של הניקוד הוא ממוצע זמנים כלומר מתמטי אין מחנה משותף כאשר המסלולים לא שווים. לכן נוצר מצב שספינות ששונה להם הניקוד לא עברו לקבוצה B בגלל שהממוצע שלהם שייך לספינות מקבוצה אחרת. אדון נכבד האם בדקת את התוצאות של קידמית בשנה האחרונה ,כאשר אתה קובע שהניקוד שלה לא נכון????????????? או שלא מתאים לך שלא קיבלת גביע של מקום ראשון???????????

sailorman

New member
הנדיקפ

מאז ומתמיד היתה הגדרת הקבוצות פונקציה של ההנדיקפ !!!!!!!! עד 100 בקבוצה A מעל 100 בקבוצה B ונראה לי שזה יהיה קל מאד לוודא זאת בתוצאות השיוטים של השנים שעברו. לי, אין דרך לבדוק את התוצאות של קידמית בשנה האחרונה אבל די מספיק לי לראות את התוצאות בשני השיוטים שפורסמו כאן, (גל ובנטו), לראות את זמן ההפלגה האמיתי (לפני ההנדיקפ), להשוות אותו לזמן הפלגה אמיתי של ספינות אחרות דומות לקידמית ולראות הבדל של שמונה עד אחד עשר אחוז בהנדיקפ. התוצאה נראית לי בלתי סבירה. אם יש לך דרך להשיג את התוצאות מהשנים האחרונות ולהראות איך הגיעה קידמית להנדיקפ 101 נראה לי שזה יכול להוות שעור מעניין לכולם. מהסגנון המתלהם של המשפט האחרון בהודעתך אני בוחר להתעלם, בואו נקיים כאן דיון ענייני בנושא מעניין. רק דרך אגב, לא כל השייטים מתחרים על בסיס שוטף וקבוע ולא כולם מעוניינים להוציא מאות שקלים על מדידות IRC. את עצתך שמקודם, נראה לי שכדאי שתעניק לקידמית כי זו, כסירה חדשה יחסית שמתחרה בקביעות, דומני שמן הראוי שתאמץ.

b e r l i n

New member
האם ההנדיקפ הוא פרטי של רוני???

מה זו ההתקפה הזו??? אני חושב שיש בהחלט מקום לשתף עוד אנשים בעניין ההנדיקפ ולא להשאירו אצל שלושת האדונים!!! . הייתי מצפה לתשובות יותר ענייניות ממי שהתנדב לנהל את ההנדיקפ כראות עינו. יתכן ולפני 5 שנים ויותר נושא ההנדיקפ לא היה נושא ציבורי כיוון שאז התחרו מעט ספינות . היום שייטים משקיעים בספורט זה ממון רב וכדי שההתיחסות תהייה בהתאם.

sailorman

New member
למה שוב הסגנון הבוטה?

במקום להוריד את הכובע בפני רוני שמוכן בהתנדבות ועל חשבון זמנו החופשי הפרטי להתעסק בנושא ההנדיקפ, שאף אחד כולל אותך מר ברלין אינו מוכן להתעסק איתו אנחנו מאשימים ומשמיצים. הרבה יותר פשוט לפנות לרוני אם נראה שיש בעיה לבדוק אם חלה טעות איזושהי ואין ספק בליבי שגם תקבל תשובה ענינית וגם תתוקן הטעות. אני גם בטוח ברלין ידידי, שהנהלת איגוד השייטים תשמח אם תתנדב לסייע לה בפעילותה.

sailorman

New member
כולנו שיוט "עממי"

אני חושב שספינה כמו שיש לך ועם הידע שאתה מפגין כאן תוכל להנות הרבה גם בשיוטים התחרותיים. למה שלא תנסה ???

sailorman

New member
אחד מעקרונות הפורומים האינטרנטיים

הוא הזכות לשמור על אנונימיות, ואכן בחרתי כך בעבר ואשמור זכות זו גם בעתיד. התמיכה אינה אישית אלא עניינית, אף כי היא נוגעת אליך אישית. ברוח עניינים זו אשמח לקבל מעל מסכי פורום זה גם התייחסות עניינית לשאלות הכלליות שנשאלו כאן.

למעלה