פחחחחחחחחחחח מי שמדבר...
T The MoonWalker New member 2/4/03 #16 יש לי שאלה... יש איזה קליפ/שיר חדש, שבקליפ הזמר נוסע על אופניים ומחלק מכתבים וזה... איך קוראים לשיר הזה?
יש לי שאלה... יש איזה קליפ/שיר חדש, שבקליפ הזמר נוסע על אופניים ומחלק מכתבים וזה... איך קוראים לשיר הזה?
א אמיתי טויטי New member 3/4/03 #25 ניצלוש קטן... תחושת בטן אומרת לי שהמסך שלי עומד לפתוח בשביתה (יעני להישרף...). אם נעלמתי...זו כנראה הסיבה (או שסתם גוייסתי לצבא עירק )
ניצלוש קטן... תחושת בטן אומרת לי שהמסך שלי עומד לפתוח בשביתה (יעני להישרף...). אם נעלמתי...זו כנראה הסיבה (או שסתם גוייסתי לצבא עירק )
P perrinat New member 2/4/03 #21 ../images/Emo99.gifיששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif שאקירה מקום ראשון איזה מגניב הקליפ/סינגל רק עכשיו יצא בבריטניה, ורק עכשיו נכנס למצעד... וכבר מקום ראשון
../images/Emo99.gifיששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif שאקירה מקום ראשון איזה מגניב הקליפ/סינגל רק עכשיו יצא בבריטניה, ורק עכשיו נכנס למצעד... וכבר מקום ראשון
S smgfan New member 2/4/03 #22 וואי! לא ציפיתי אפילו ששאקירה תהיה במקום הראשון!!!! יששש!!! Dark Angel, באמת הופתעתי!