תוצאות מעבדה

• פותח הנושא Taper
  • פורסם בתאריך

Taper

New member
תוצאות מעבדה

שלום עברתי בדיקת דם כדי לברר מה גורם לבעיה בתיפקוד המיני שיש לי, ואודה לכם מאוד אם תוכלו לפרש את התוצאות: TSH: 2.01 (גבולות: 0.35 - 5.5) Testosterone Total : 22.3 (גבולות: 8.4 - 28.7) Triglycerides: Desirable <150 mg/dl - 106 Glucose: 92 (70 -110) יש כאן משהו חריג? יש עוד בדיקות שרצוי להעבור כדי לראות מה הבעיה? תודה!

mayush23

New member
אני ממש לא רופאה אבל נראה

שכל התוצאות נמצאות בטווח הרצוי מה שאומר שהכל פיזית בסדר... כמובן שאני לא רופאה וכדאי לחכות לחוו"ד רופא מוסמך :) מאיה

בדיקות מעבדה

שלום, בעיות בתפקוד מיני הן בעיות מורכבות- כמובן ! שלל הבדיקות שעברת הן תקינות אך לא כולן רלונטיות. יש צורך גם בהכרת המעבדה ובדיקת טסטוסטרון טובה יותר מתבצעת במכונינו . אז אל תדאג הבדיקות בסדר אך הן לא שלמות - גש לרופא ובצע את הבדיקות הנכונות לאחר בדיקה וקבלת ספור הבעיה.

Taper

New member
עוד שאלה קטנה

נמצא אצלי שהפרוטאין קצת יותר גבוה מהנורמה. האם זה אומר שגם הפרולקטין אצלי גבוה מהרגיל או שאין ממש קשר? כי הבנתי שיש קשר בין פרולקטין לבעיות בתפקוד... תודה!

פרוטאין

ד"ר מרקוס עונה: יש קשר בין פרולקטין גבוה לבעיות בתפקוד מיני. אין קשר בין רמת פרוטאין גבוהה לפרולקטין. מהי רמת פרוטאין גבוהה?

Taper

New member
איזה עוד בדיקות רצוי לעבור?

עשיתי כבר בדיקות של: TSH Testosterone Total DHEA-S איזה עוד בדיקות אנדוקרינולגיה רצוי לעבור כדי לראות מה הבעיה בתפקוד? תודה!

בדיקות

ד"ר מרקוס עונה: כפי שכבר כתבתי האבחנה המבדלת דורשת בדיקה אצל רופא ובעיקר תחקור לגבי סוג ההפרעה (וכן תרופות נלוות, חרדה...) על מנת להחליט לגבי הברור המתאים . פרולקטין היא בדיקה נוספת שאפשר לשלוח יחד עם חזרה על מספר בדיקות הורמונליות אבל בנושא זה חשוב להיעץ ברופא עד כמה שזה לא נעים יש להתרשם מהאדם עצמו ומהבעיה שהוא מציג.

למעלה