תוצאות ליגה מס' 5

חגי

New member
מה קרה לניקוד של גיא? מה התשובה

להערה לגבי המהירות שחושבה לשויצרר בליגה הקודמת?

eshaish

New member
ובכן

לגבי התוצאות של גיא הגענו למסקנה שהשעה ב GPS שלו לו נכונה. ביומיים הקרובים אנסה לשנות את הטרקים שלו ואז לחשב מחדש את התוצאות של כל הליגות הרלונטיות. לגבי בעיית המהירות אודה לך אם תזכיר לי באיזה ליגה מדובר. 4 ?

חגי

New member
אכן - שוויצר עשה גול והזמן שלו לא

מתאים למהירות הממוצעת שהופיע בגיליון הניקוד. לדעתי הטעות היא בזמן כיוון שנראה לי שזה לקח לו יותר משעה.

amitceder

New member
מספר תקלות

אלישע - מספר פאלטות קטנות/גדולות: ירון ואני נחתנו באותו מיקום - הכניסה לעין השופט, למרות שמשום מה הניקוד שלי זהה לשל גיא שנחת רחוק יותר. שנית - הניקוד בונוס ליציאה מוקדמת שייך לגיא ולי - אנחנו יצאנו ראשונים.

eshaish

New member
ראה תגובתי הקודמת. היתכן שגם אצלך

השעה ב GPS לא נכונה ?

amitceder

New member
לא סביר

השעון מתקבל מהלווין והשעה לפי UTC - (גריניץ') לכן אולי הבעיה היא בתוכנה. בכל מקרה - הראשונים שיצאו לקרוס היו גיא ואני.

הבונוס הוא לא על זמן היציאה

הבונוס הוא בונוס הובלה והוא לא תלוי רק בזמן רק היציאה אלא בהובלה לאורך המסלול. אם גיא לדוגמה יצא מוקדם אבל נחת אחרי 11 ק"מ, הוא הוביל רק 11 ק"מ, אם מישהו אחר יצא אחריו אך עשה 30 ק"מ הוא הוביל על גיא לאורך 19 ק"מ ולכן סביר שיקבל יותר בונוס הובלה. בענין השעון, צריך לכוון בGPS את ה OFFSET מ UTC. במקרה שלנו 3 שעות בקייץ ו 2 בחורף. אם גיא השאיר את הGPS שלו מכוון על OFFSET של שעתיים אז כל זמן הטיסה שלו יוקלט עם הסטה של שעה.

למעלה