תוצאות לא סופי

תוצאות לא סופי

לפי מה שידוע לי, יהיה סיבוב שני , כככל הנראה גולברי קיבל 36% בלבד, וככל הנראה גם קולות החיילים לא ישנו את זה. כרגע זה בין קולמן לגולברי. במקום השלישי היה מנדי בהפרש לא גדול כנראה (86). ייש עוד קולות חיילים. אבל הסיכוי לשינוי לא גדול. למועצה זה כנראה 2 לגולברי 2 לקולמן 1 למנדי 1 לאקרמן 1 לש"ס לא ברור מה קורה עם היתר האם יתחלקו בין הקיימים או שיתווספו חדשים.

motisisr

New member
מתוך YNET

קדימה צורן: יהיה סיבוב שני mynet פורסם: 12.11.08, 04:59 ביישוב קדימה-צורן ייערך סיבוב שני של הבחירות, זאת לאחר שאף אחד מהמועמדים לא זכה ביותר מ-40 אחוז מסך הקולות. מי שניצחו בסיבוב הראשון ויעלו לסיבוב השני הם ראש המועצה יצחק גולברי, שזכה ב-37 אחוז מהקולות ואבי קולמן, שזכה ב-17 אחוז מהקולות. מי שכמעט העפיל לסיבוב השני היה מנדי רבינוביץ', שזכה במעט פחות מ-17 אחוזים. שלושת המועמדים האחרים, מיקי אקרמן, ישי יצחקי ויצחק ענבי, זכו באחוזים בודדים

מיהו קולמן?

מאחר שבחרתי במיקי אקרמן ללא היסוס, עלי להודות כי איני יודע מספיק על אודות קולמן שעלה, כך אני מבין, לסיבוב השני. אשמח לקבל כאן מכם מידע שיסייע לי בקבלת החלטה בסיבוב השני. נ.ב. כירושלמי (הגר בצורן), שמחתי על בחירתו של המועמד החילוני, ניר ברקת, אף על פי שאיני מזדהה עם השקפותיו הפוליטיות. העוד יש תקווה לירושלים?

naamas7

New member
קולמן וסיעת אופק

שלום רוני, אשמח לענות על כל שאלותיך. צור איתי קשר במייל האישי [email protected] נעמה שפטלוביץ

Master Stav

New member
נעמה ...

מדוע לא להכניס לכאן מי הוא ומה פועלו של אבי קולמן ? אני חושב שיש לא מעט אנשים שהיו רוציםלקרוא ואני לא מוצא שום סיבה מדוע לא לעשות זאת בצורה גלוייה . תודה

רחל 65

New member
נעמה, את תצטרכי לענות לכל תושבי צורן...

כולנו סקרנים, רובנו מאוכזבים ולא רוצים את גולברי, אני לא מדברת רק על גיל וגידי, אלא על הרוב המוחלט של תושבי צורן. הצבענו ברגליים וגם בפתקים, אבל אנחנו מיעוט בתוך היישוב הענק הזה. תראי כמה קולות קיבלה מ' ומיקי בצורן, ואיזה אחוז הצבעה היה פה, כי זה באמת היה חשוב לנו, אבל החשוב לנו נבלע בחשוב יותר - של משרד הפנים, חברו אותנו לישוב ענק ביחס אלינו צורן נבלעה בתוך קדימה הענקית ואנחנו... החצר האחורית של קדימה, מה שחשוב לנו לא יכול להיות מספיק חשוב כדי לקבל תוקף. עכשיו, אנחנו צריכים לבחור בהכי פחות רע. אז אולי זה קולמן. בהצלחה לכם!

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

את מכירה אותי ...גולברי זה ....פשוט לא נכון אני אצביע קולמן ללא ספק אבל רצוי וראוי לספר פה לכולם מי ומה

naamas7

New member
לרחל ואנשי צורן

אני חושבת שבעבודה קשה ומאומצת נצליח ביחד ליצור חיבור טוב וישוב מאוחד למרות כל הנדוניה שמחכה לכולנו. אנחנו נשמח לשיתוף פעולה עם אנשי צורן וקדימה. יש בישוב פוטנציאל אדיר שכבר הוכיח את עצמו לאורך כל השנים! אני מקווה שכל התושבים ירגישו שהם יושבים במרפסת נפלאה המשקיפה לנוף ירוק ולא בחצר אחורית . אולי זה נשמע מלים יפות אך זו בהחלט הדרך לדעתי. נעמה

רחל 65

New member
כמה לא מדוייק!

נעמה היקרה קודם כל, אמנם כתבתי כבר, אבל גם בהקשר הזה אני מבקשת להדגיש: אני מאוד שמחה שהצלחתם להכניס שני אנשים מקסימים למועצה, ושזכיתם להגיע לסיבוב שני, מאחלת לכם המון בהצלחה בסיבוב הזה. אני גם יודעת שכוונותייך טובות, ושאת מתכוונת לכל מילה, רק שבצד השני זה נשמע ונראה אחרת לחלוטין! קצת על איך שזה נראה מהצד שלי... אנשי צורן נתנו את קולם, מעל שישים אחוזים הצביעו, וזה אחוז מכובד לחלוטין מתוך קולות המצביעים, חלק ניכר ניתן לאקרמן ולרשימת יחד בתנופה. כשאני אומרת חלק ניכר אני מתכוונת גם למספר היחסי וגם למספר המוחלט, מן הסתם יש קשר ביניהם. אילו לא היינו החצר האחורית, את המועצה שלנו היו משבצים מקיר לקיר אנשי יחד בתנופה וגם מיקי היה ראש מועצה. אני מבטיחה לך שהמועצה הזו לא היתה נחה מעשיה חיובית יום אחד. אני מכירה את האנשים. הם באמת מהמשובחים! במקום זה, יחד בתנופה הכניסה שני מנדטים בסך הכל, ומיקי נשאר בחוץ. קיבלנו מועצה ששליש ממנה דתי (לו הכרת את ההסטוריה הקצרה של צורן, היית מבינה איזה סדין אדום זה בשבילנו, מה גם שחלקם בקואליציה עם גולברי) ובנוסף גולברי לא הלך הביתה. לא בגלל שהוא לא קיבל מספיק קולות מתושבי צורן לא בגלל שלא הלכו מספיק אנשים לקלפי לא בגלל שהם לא "בחרו נכון" לא בגלל שהם לא אמרו את דברם בגלל... בגלל... כן בגלל שאנחנו לא יכולים לבחור מה שאנחנו רוצים, אלא רק את הדבר השני, הפחות רע מצד אחד, אבל מבחינתנו, גם הפחות טוב!

רחל זהו היום היישוב המאוחד וצריך להכיר בזה

יש ביישוב שלנו היום אנשים שחושבים שגולברי טוב וזו זכותם. ואחרים כמוך וכמוני חושבים הפוך, ויש לנו משימה לדאוג שקולמן יבחר. זה אומר להסביר מה הסיבות שבגללן גולברי לא טוב. עשיתי זאת ואעשה זאת בהמשך. וגם להסביר מיהו קולמן ולמה לבחור בו. שזה מה שאני מתכוון לעשות מהיום. (ראו תגובה אחרת להודעה) אני מצפה שכל התושבים שחלקם התאכזבו שמי שתמכו בו לא נבחר, יטו שכם, לא יכנסו לאפטיה, ויפעלו לבחור בקולמן.

רחל המשוררת

השורות שלך כל כך פואטיות ועצובות. אהבתי. לא בגלל שהוא לא קיבל מספיק קולות מתושבי צורן לא בגלל שלא הלכו מספיק אנשים לקלפי לא בגלל שהם לא "בחרו נכון" לא בגלל שהם לא אמרו את דברם בגלל... בגלל... כן בגלל שאנחנו לא יכולים לבחור מה שאנחנו רוצים, אלא רק את הדבר השני, הפחות רע מצד אחד, אבל מבחינתנו, גם הפחות טוב! אבל עכשיו צריך להתנער ולעבוד קשה בשביל קולמן ומי יתן שבבחירות הבאות בעוד 5 שנים כבר לא נרגיש מקופחים אלא תושבים שקולם נשמע בכל הישוב המאוחד. אם יהיה טוב יותר אולי גם נרגיש שהאינטרסים שלנו בעצם לא כ"כ שונים מאלו של קדימה.

naamas7

New member
סתיו...

היות והמשכתי הבוקר ישר לעבודה לא היה לי זמן להתייחס בצורה מכובדת ועניינית לנושא זה. אני מבטיחה לכל תושבי קדימה צורן לכתוב בפורום ולפרסם בגלוי את כל הנדרש. בנוסף אנחנו נארגן חוגי בית לכל מי שמעוניין. תנו עוד יום ולא תתאכזבו! הכל כמובן יהיה גלוי. שיהיה המשך יום נפלא לכולם נפגש מחר בבוקר בפורום נעמה

Master Stav

New member
גל אני חושב שאתה טועה ....

אקרמן לא נכנס למועצה . פירסמתי את המספר שקיבלתי מועדת הבחירות ללא קולות החיילים .... שיהיה לכולנו בהצלחה ....אני אישית מודאג .

אכן טעיתי - אקרמן לא נכנס - זה עצוב וחבל מאוד

חבל חבל חבל שאקרמן לא נכנס, העובדה שלא יהיה במועצה היא אבידה קשה ליישוב. כל היישוב חייב לו המון תודה, על כל מה שעשה. אני מקווה ומאמין שימשיך לתרום ולקדם את היישוב כמו שעשה עד היום.

Master Stav

New member
אכן אבידה גדולה

אישית אני מקווה שיששה הפסקה מהפעילות הציבורית וילך לנוח קצת פשוט כי מגיע לו .

רחל 65

New member
מאיפה הוצאת את התוצאות האלה?

אתמול היו פה תוצאות אחרות!

למעלה