תוצאות לא טובות.....

מצב
הנושא נעול.

תמריא

New member
תוצאות לא טובות.....

תוצאות לא טובות.....
תוצאות גרועות גם בפעם שנייה..... הפעם פרוגסטרון 10 (בשמיים....) E2 609 (בריצפה....) ורק זקיקון אחד בגודל 11 וקטנים...... וזה אחרי 5 אמפולות מנוגון ביום + 0.5 דקפפטיל...... גם החודש לא תהיה שאיבה.... עצוב מעט אבל מקווה לטוב, הרופא אמר שיתכן ואני בדרך לתרומת ביצית....... שיהיה יום טוב.

תמריא

New member
מידע נוסף

תוצאות לא טובות.....
תוצאות גרועות גם בפעם שנייה..... הפעם פרוגסטרון 10 (בשמיים....) E2 609 (בריצפה....) ורק זקיקון אחד בגודל 11 וקטנים...... וזה אחרי 5 אמפולות מנוגון ביום + 0.5 דקפפטיל...... גם החודש לא תהיה שאיבה.... עצוב מעט אבל מקווה לטוב, הרופא אמר שיתכן ואני בדרך לתרומת ביצית....... שיהיה יום טוב.
מידע נוסף
אני מטופלת דרך קופת חולים כללית אצל ד"ר ויולוביץ פעמיים השנה וארבע פעמים שנה שעברה. קיבלתי המלצות היום על ד"ר ג'קי אשכנזי, אם למישהי יש נסיון והמלצות על רופאים מתאימים, אשמח לשמוע. לסופשבוע זה אני אקרא את החומר של האתר, כפי שראיתי יש המון..... סופשבוע טוב.

אדוינה

New member
שיהיה יותר טוב בהמשך!

תוצאות לא טובות.....
שיהיה יותר טוב בהמשך!

מצב
הנושא נעול.
למעלה