תוצאות טסט

buda11

New member
תוצאות טסט

יאללה תגידו מישו יודע מה עם האתר של משרד התחברה? יום רביעי היה לי טסט והיא טוב והכול אבל בגלל שישי חג אז אי תוצאות , כבר איזה 4 ימים שאני לא ישןןןן מה עושים?!?!!

buda11

New member
חחח

המורה שלי נסע לטיול בצפון עם המשפחה שלו והוא לא עונה אז התשקרי לבית ספר לנהיגה שליוהיא עושה לי שהטו]פס לא חזר.. אבל זה לא בטוחחח

lsd500

New member
חחחחחח המורים האלה שנוסעים לטיול

מעצבנים....תגידי.. גם המורה של חבר שלי נסע לטיול ואין לו שיעורים עכשיו....איזה באסה... רוב הסיכויים שעברת אם ככה..... תתקשרי למשרד הרישוי, תבדקי באינטרנט.... תהפכי ת'עולם כדי להיות בטוחה..... אם כלום לא עוזר, לכי לבית הספר לנהיגה ותשאלי אם יש רשימת עוברים או נכשלים, יכול להיות שמורה אחר לקח ת'טפסים של המורה שלך.... זה קורה הרבה...... ייאלה תהני

buda11

New member
אני בןן

חח אחי כול טלפון שיש הלב שלי דופק.. חבר של אחי מכיר כמה ממשרד הרישו אז הוא נסיה לבדוק אבל לא היולהם תוצואות.. ובדקתי באינטנרט והכול חור אחר שיוכל להיותת

learndriving

New member
תבדוק תוצאת טסט באתר

ותיכנס במספר ת.ז. שלך ותאריך תיאוריה שעברת. בהצלחה ותעדכן אותנו !

buda11

New member
לא מופיע כלוםם

אני במתחח אש עוד רגע אני מקבל התקף לב..LOLOLOL

learndriving

New member
לא מופיע כלום שיכול להיות

שתאריך תיאוריה שלך לא נכון או יכול להיות

learndriving

New member
לקובי221, רציתי לדעת איך להוסיף

משפט אוטומט כמו שעשית סמל אוטו נהג חדש תאריך שעברת סמל למד. ניסיתי לחפש איפה אוכל להוסיף. איפה? תודה מראש

learndriving

New member
קשה לי להסביר . אתן לך דוגמה איך

להוסיף כמו שלך האומץ של החיים הוא תערובת מרשימה של ניצחון וטרגדיה. אדם עושה מה שהוא חייב למרות ההשלכות האישיות, המכשולים, הסכנות והלחצים... וזה הבסיס לכל המוסריות." (ג'ון פ. קנדי) נהג חדש 19.3.06 זה מה ניסיתי לעשות ולא ידעתי איפה?

קובי221

New member
אהההההההההההההה...

אתה לוחץ על השם שלך פה בפורום, יפתח דף אינט' עם ה'פרופיל' שלך. אתה לוחץ בדף הזה על 'עדכן העולם שלי' שמופיע בצד שמאל למעלה. אתה עובר לדף עם הפרטים שלך, לוחץ על הכרטיסיה 'עוד על עצמי' ובאצע הכרטיסיה הזו יש לך קוביה עם כותרת 'חתימה'. אתה כותב את מה שאתה רוצה בקוביה הזו ולוחץ שמור. בהצלחה

lsd500

New member
איך יופיע????????

יש הקלדה רק ביום שעוברים את הטסט... אם כשעברת טסט היו עיצומים, אין הקלדת תוצאות ביום הזה... עכשיו כבר לא יהיה כתוב בחיים ת'תוצאה שלך....

buda11

New member
ביום שעשיתי את הטסט

היה חגגגגג כי עשיתי את זה ביום ריבעי .. אולי יש פה איזה מורה לנהיגה או משו כזה שיגיד לי מה לעשותתת

learndriving

New member
ביום רביעי זה לא היה חג אלא יום

חמישי. מוזר אין תוצאות שנתתי לך את האתר. קיבלתי את התוצאה באותו יום שעשיתי טסט.

מתן1002

New member
אל תדאג

לפי מה שאתה אומר אתה עברת .. אם הטופס לא חזר אחרי 4 ימים אתה יכול לצפות רק לטוב

למעלה