תוצאות טופל?

Newbie 91

New member
תוצאות טופל?

עשיתי את הטופל לפני כמעט 3 שבועות, ביום שישי ה- 16 לנובמבר.. כשאני נכנס לאתר שלהם, ל- View scores רשום Not available מה הסיבה לכך? זה לא אמור לקחת 14 יום? וגם אם זה 14 ימי עבודה עדין כבר עבר..? או שבגלל ש- |Thank giving זה מתעקב? יש למישהו מושג? תודה :D

אורי די

New member
תוצאות טופל

אני ממליצה להתקשר לחברה עצמה בארה"ב ולברר את העניין. לא אמור לקחת להם מעבר לשבועיים וחצי לפרסם תוצאות, אז כדאי לוודא שהכל בסדר. בהצלחה

p i t e r פן

New member
אותה הבעיה אצלי.

גם אני נבחנתי ב-16 בנובמבר, וגם אצלי אין תוצאות.

אני לא חושבת שיש בעיה. זה לוקח 15 ימי עבודה!

כלומר - 3 שבועות אני עשיתי טופל ב9 לנובמבר קבלתי את התוצאות ב3 לדצמבר אז כן, הרבה זמן במהלך הזמן הזה היה כתוב באתר "not availanle" בדיוק כמו אצלך וגם אני נורא דאגתי. כדי להיות בטוח - אתה יכול לשלוח אימייל אליהם. אני שלחתי (כי חשבתי שבטעות בטלתי את התוצאות) והם אמרו לי שהכל בסדר ושיהיו תוצאות ב4 בדצמבר.

Newbie 91

New member
גם אני קיבלתי תוצאות

אחלה! :) למי שעשה ב-16 יש. תבדקו תגידו אם אני רוצה לודא שזה הגיע למוסד שלי על ידי כך שאני גם ידפיס וישלח את זה? איזה חלק אני מדפיק בדיוק? תודה.

yasmin sch

New member
והנה הסיפור שלי

עשיתי טופל, המחשב נתקע באמצע ולא היה עם מי לדבר. עברו שושה שבועות מהמבחן ואין לאנשים במרכז שום מושג. עוברים שבועיים נוספים אני אפילו לא עולה להם במחשב, אבל הם כבר דורשים תשלום נוסף על טרחה. עוברים עוד שבועיים אותו הדבר. בסוף צרחתי עליהם שהם לא יקבלו ממני אגורה ושלא ייתכן שעם האנגלית הרצוצה שלי אדבר יותר טוב מאנשי השירות שלהם. בשיחה הרביעית הגעתי לאירי חביב שהבין שלא אשתוק להם על החוצפה. שלחו לי בחינם, כמה שחינם זה יכול להיות והעבירו אותי. מספר חודשים מאוחר יותר עשיתי את ה- IELTS, מבחן ידני, בלי מחשבים תקועים, רישום בארץ, בשקלים, ללא טרחה ובעיקר בעלות פחותה. השאלה הראשונה שלי היתה מה יקרה אם המבחן יאבד. הם צילמו ושמרו את המבחנים בארץ ליתר ביטחון. התוצאות הגיעו בדיוק בזמן.

yoavar

New member
קרה גם לי עם ה-TOEFL

למרות הבעייה במבחן ETS לא הסכימו לעשות צעד אחד לפיצוי או התחשבות ככה זה כשיש לך מונופול

נצל"ש תוצאות GRE

עשיתי את המבחן ב-5/11. הם אומרים שיש תוצאות תוך 15 ימים, וכאן בפורום אמרו לי שלארץ הקודש התוצאות מגיעות תוך 4 שבועות. בעצם עברו כבר 5 שבועות. לדאוג?? באתר של ETS ראיתי שלקבל את הציון בטלפון עולה 12 דולר! הכצעקתה??

smallgreenlight

New member
כי ETS זה ארגון מגעיל וגוזל כספים על כל שטות

ועוד מעיז לטעון שהוא לא פועל למטרות רווח. לעניין - אני עשיתי GRE ב-12/11 וקיבלתי את התוצאות לפני כמה ימים.

yasmin sch

New member
תתקשרי אליהם שוב

ושוב ושוב, עד שתיפלי על מישהו שאינו דובר שפת אם הודית ובמקרה יושב בהודו בזמן השיחה איתך, תייחלי לאיזה בריטי חביב ותצעקי. אצלי זה עבד.

למעלה