תוצאות הפרוג

תוצאות הפרוג

והרי תוצאות הפרוג: 1. In the court of the Crimson King king crimson 22 2. Thick as a Brick Jethro Tull 19 3. Dark Side of the Moon Pink Floyd 18 4. Snow Goose Camel 17 5. Selling England by the Pound Genesis 17 6. Octopus Gentle Giants 15 7. Red king crimson 10 8. Atom Heart Mother Pink Floyd 10 9. Wish you were here Pink Floyd 8 10. Close to the edge Yes 8 הערה: אמרסון לייק ופאלמר נשארו באופן מפתיע מחוץ לרישמה, למרות שאלבומים רבים שלהם נבחרו על ידי גולשים רבים, חלק מהבעיתיות של הפרוייקט הזה. אני עדיין מקווה ש ELP כמו פראנק זאפה, שגם הוא נשאר בחוץ יזכו לעדנה בשבוע הסבנסטיס ובשבוע מקצה השיפורים

meandmeandme

New member
ואללה...

ויש נכנס בסופו של דבר? איזה יופי... באמת יהיה די חבל עם אומרנים כמו זאפה וELP לא יכנסו באף רשימה... כי זה לא יהיה "100 אלבומי חובה" אלא "100 אלבומי חובה חוץ מה 20 האלה שלא ממש הצליחו להכנס לאף קטגוריה אבל עדיין ממש טובים".

Grimble Grumble

New member
בכל שיטה יש חסרונות

בסופו של דבר, לא משנה איך היינו בוחרים את 100 האלבומים תמיד היו כמה שכן ראויים להיות שם אבל לא נכנסו בגלל דרך הבחירה... מה גם שאצל כל אחד ההעדפות הן שונות ומה שאנחנו יוצרים כאן זה מעין "הסכמה" של רוב הפורום, כמובן שלכל אחד יש את ההסתייגויות שלו (אני לדוגמא ממש לא אוהב את אטום הארט מאדר). הדוגמא הכי טובה היא Queen II... אלבום שכל מי ששמע אותו מאד אוהב אותו ובטוח צריך להיות חלק מה100 האלה... אבל לצערי הוא לא ינצח באף קטגוריה בגלל אופן הבחירה (עדיין יש לי 2 נסיונות, הסבנטיז והשיפורים). C'est La Vie

LadyG

New member
גרימבל...אנחנו לא מרימים ידיים

בסבנטיס ובשיפורים נכניס הכל. לא לדאוג. ואם אתה רוצה את Queen II בפנים אז הוא יהיה בפנים. הסר דאגה מליבך.

TheFly

New member
../images/Emo7.gifפספוס

לאור הזוכה של טורניר הגיטריסטים הגדול דייב גילמור, כנראה שלא הפקנו לקחים. לא הפנמנו מי הם חביבי הקהל , זאת למרות שיש להם פורום הנושא את שמם. הייתה צריכה להיות קטיגוריה נוספת לפינק פלוייד בלבד, בחר 10 מבין 17 האלבומים הרשמיים שלהם , למרות שאף אוסף שמכבד את עצמו אינו שלם ללא כל ה-17 :)). איך ELP נשארו בחוץ???

תראה תשמע

נכון לעכשיו נכנסו 4 פינק פלויידים, אישית הייתי מסתפק ב 3 מתוכם, אבל כל הארבע ראויים, אני גם אחייה בשלום אם יבחרו 5 פינק פלוייד (יותר מזה תראה לי הגזמה פראית, אבל הכל יכול להיות. בסך הכל פינק פלוייד להקה חשובה ומשפיעה ואין רשימה של מאה אלבומים שאי אלו אלבומים ורודים נכנסים אליה, נכון, אני הייתי רוצה לראות יותר רולינג סטונס, אריק קלפטון (שעוד יבוא יומם בפרוייקט הזה אני מבטיח) ובטח שהייתי רוצה לראות נציגות ל ELP ופרנק זאפה בשבוע הפרוג, אבל עוד צעיר הפרוייקט (סה"כ עברנו רק 35 מתוך מאה האלבומים) ועוד לא הגענו אפילו למחצית הדרך, ואם להסתמך על התוצאות עד כה, יש מקום לאופטימיות, עם זאת בהחלט אצתרף לקריאתך: איך ELP נשארו בחוץ???
ולגרימבל queen 2 והלילה באופרה בו יבואו, אל תדאג

meandmeandme

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני חושב בנתיים עדיף בלקמור... בשביל הנוסטלגיה... עוד יהיה בפרויקט הזה איזה משפט שיזכה להחחיף אותו

מורנא007

New member
בחירה ראויה למרות עודף

הפלויד. הם לא גרועים, אבל הפופלריים ביותר מלהקות הפרוג. לקוות שוויאט יכנס או שאין סיכוי?

לקוות תמיד אפשר

שנאמר, בלי האמונה צ'סק"א וגו'... לא יודע, כשנהגה הפרוייקט הזה הוא תוכנן בשביל ליצור קאנוניזציה של נושאי השיחה בפורום ולעזור ביצרת תקליטייה בסיסית למי שלא הכיר את הדברים בזמן אמת, או היה לו פחות זמן לחקור. כלומר שמאה האלבומים הכי "טובים" והכי "חשובים" יבחרו על ידי חברי הפורום, באופן טבעי זה גורם לכך, שהבחירה היא מאוד מיינסטרימית, ולא ממש חתרנית או מפתיעה, כך שהשמות הגדולים עולים שוב ושוב, האם סרג'נט פפר הוא האלבום הפסיכדלי האולטימטיבי?, אני לא חושב, האם אין אלבום פרוג טוב יותר מ In the court of the Crimson King king אני די בטוח שיש, אבל האם אפשר להתחיל תקליטיה מכובדת בלעדיהם?, אני בטוח שלא, מה זה אומר על וויאט?, אולי כלום ואולי הכל... כדרך אגב נוצר בשלב התיכנון גם האופציה של הסבר הבחירות מה שמאפשר לנו גם להמליץ לאחרים על אלבומים חשובים, שאין להם סיכוי להכנס, לאחר שלוש שבועות של הפרוייקט הזה, החלטתי שחלק מאותם בחירות יעלו כמו שהם למאמרים (עשרת הגדולים של...) וכך גם המלצות פחות מיינסטרים שלא נבחרו בסופו של דבר, יזכו להכלל במדור המאמרים הסופי של הפרוייקט, אני מקווה שכך נוכל לספק את כל הדרישות

country joe

New member
גם לי מותר להתלונן, לא?

שאזאם של המוב! זאת דוגמא מצוינת לאלבום שנופל בין הכסאות. יש בו פסייח, יש פרוג, יש הארד רוק, יש פאוור פופ. הוא פשוט חייב להכנס לרשימה באיזושהי קטגריה (הוא מ-1970 כך שאני אכניס אותו גם בשישים, שבעים ומקצה שיפורים
). הרמוניות של ארבע קולות, גיטרות רועמות, גיטרות אקוסטיות מרגשות, שליטה מדהימה בסיטארים, תיפוף מהטובים אי פעם, מלודיות קליטות בצורה מדהימה, ועם זאת מרגישים את הנסיוניות באוויר. מי שלא מכיר, מפסיד, כי זה באמת אלבום מיוחד, ומי שמכיר, עזרו לי להכניס אותו, הוא חייב להכנס! לא סתם כל להקת פאוור פופ היום מזכירה את המוב כהשפעה ענקית עליהם. The Move - Shazam http://www27.brinkster.com/countryjoe/move.htm (האמת כתבה לא משהו, נכתבה בחופזה).

מגניב ../images/Emo13.gif

העיקר מבחינתי זה שג'נטל ג'ייאנט נכנסו. הם בעיני מייצגים קידמה בתוך קידמה וחשוב שהקידמה הזו תיוצג, במיוחד מאחר ומדובר במוסיקה מתקדמת
אני מופתע אך לא מאוכזב שאי אל פי יצאו בחוץ. אני לא חושב שמישהו כאן רוחש להם פחות כבוד, אך נחמד שהטעם הכללי של אוכלוסיות פרוג משתנה מעת לעת. לא מזיק בכלל משב רוח מרענן כשצריך. היה מגניב בסך הכל, שיהיה ככה גם בכל השאר, ותודה למארגני הארוע על ההפקה המורכבת

למעלה