תוצאות הסקר:

Marty McFly

New member
תוצאות הסקר:

טוב, השאלה הייתה: Black or White? באיזה צבע עור מייקל נראה יותר טוב? 19 אנשים ענו על הסקר, שזה מכובד. והתוצאה היא: מייקל נראה יותר טוב בתקופה הנוכחית, כשהוא לבן. (12 הצבעות, 63%) אז כנראה שלפעמים מחלות באות לטובה...
דניאל

Lady Wood

New member
*מקיאה*

*מנסה להתעלם* אההההההההההה זה לא נכון!!!! אני הצבעתי לשחור
*בוכה בכי קורע לב* טוב נו, שיהיה.. אבל לפי דעתי הוא בכלל לא יפה כשהוא לבן.. אולי לפעמים כן, אבל בדרך כלל-לא. (בעיני, בכלאופן..
) Emily

earth song

New member
לא, אבל..

פשוט הוא מכוער איך שהוא נראה היום, הוא כולה מתפורר... לדעתי עדיף לו בלי כל הניתוחים האלה, זה רק הרס אותו, אבל כל אחד ודעתו..

Marty McFly

New member
בסדר...

אבל הוא לא נראה בסדר גמור בקליפ Bad?? ושם הוא היה לבן... עכשיו אין מה לעשות, ואי אפשר לשנות את מה שהוא עשה. בגלל זה צריך לקבל אותו כמו שהוא...

AS2000

New member
הוא לא היה בדיוק לבן

הוא עוד נחשב לשחור באותה תקופה בשנות ה-90 השינוי בא ממש לידי ביטוי !

earth song

New member
בקליפ של..

We are the world הוא נראה ממש טוב.. שהוא עדיין היה שחור, אפילו שמראים אותו לשנייה הוא נראה אפילו.. חתיך..

SMOOTH CRIMIANL

New member
איזה מחלות. שטויות

אולי עכשיו מייקל חולה במחלות עור. אבל ב1987 הוא נהיה לבן בגלל ניתוחים ויש לי הוכחות לכך: בהתחלה מייקל אמר שהצבע האור שלו השתנה בגלל הדיאטה שהוא עשה. שנית תראו איך שמייקל השתנה בהתההגות שלו הוא הרגיש את עצמו לבן לכל דבר בקליפ Smooth Criminal אין שום רקדנים גברים בעלי עור שחור: כמו כן איך שהוא שבר את כדור הסנוקר ונשף בפניו של שחור. שלישית עוד הוכחה שמייקל נהיה לבן בגלל ניתוחים היא: הוא שינה את השיער שלו(שעירה אחר שעירה) פעם היהלו שיער מתולתל ולא חלק כמו אצל השחורים. בתקופת Dangerous הוא שינה לעצמו את השיער. וגם האח שלו ג´רמי אמר שמייקל עשה את הניתוח זהז כידי שהוא לא יפגע מאפלייה. כיום מייקל לבן יותר מידי בגלל מחלה והמחלה נגרמה בעקבות הניתוחים. דוגרי, ראיתם פעם מישהו הופך משחור ללבן(מאוד מאוד לבן) .

Marty McFly

New member
האמתי, גם אני חושב ככה...

גם לי קשה להאמין שהוא חולה בויטיליגו... אבל לא רציתי להתחיל בוויכוח, אז כתבתי בגלל המחלה. כי לפי מה שאני יודע, בעלי המחלה ויטיליגו מקבלים כתמים לבנים באזורים בגופם, ולא כולם הופכים להיות לבנים. וזה לא בדיוק כתמים לבנים... זה יותר ורוד כזה... אבל שמע, אי אפשר לדעת...

earth song

New member
יש פה אנשים כל כך תמימים..

מרוב שאתם מעריצים אותו אתם פשוט מאמינים לכל מה שאומרים לכם. מחלה?? גם אני שמעתי את השטות הזו, הוא חד משמעית עשה ניתוחים בשביל לשנות את צבע עורו משחור ללבן, פשוטו כמשמעו..

HeartBreaker

New member
1.סתם שטויות 2 עזבו אותו כבר

1. מה זה השטויות האלה?? על הקטע עם SMOOTH CRIMINAL...איך הגעת לשטויות האלה??יש שם רקדנים שחורים...אני לא מבינה איך הגעת למסקנה הפגרת הזאת....למה ב- THE WAY YOU MAKE ME FEEL אין רקדנים שחורים??? וב-REMEMBER THE TIME אין??אתם סתם אומרים שטויות... 2.עזבו אותו כבר...איזה מן מעריצים אתם אם כל כך חשוב לכם איך הוא נראה? בעיניי הוא יפה תמיד גם עם הוא שחור גם אם הוא לבן וגם אם הוא ירוק...אתם ממש לא מעריצים אם זה הנושא שיחה שלכם... מצטערת על הדיבור אבל פשוט הייתי חייבת להגיד לכם את זה...לא התכוונתי להעליב אף אחד...

Marty McFly

New member
הממ..

1.נכון... סתם שטויות... 2.למה אנשים כל הזמן מתלוננים?? מותר להעביר ביקורת על בנאדם!! זו זכות... לא חייבים כל הזמן לשבח בנאדם, עד כמה שמעריצים אותו! מותר למתוח ביקורת, להגיד מה חושבים שטוב, מה חושבים שרע, ואנשים אחרים לא צריכים להתעצבן מזה...

YAHEL1

New member
צודקת!!!!!!!

וגם עם מייקל החליף את צבע עורו ללבן זה זכותו עם הוא רצה להיות לבן זה זכותו שיראה איך שבא לו!

earth song

New member
שני דברים:

1. תפסיקו לקחת כל כך קשה כל דבר קטן שאומרים פה. 2. אם הוא היה לבן ושינה לשחור אחרי כל כך הרבה ניתוחים הוא בעצמו יוצא נגד כל מה שהוא אומר ומה שהוא שר.

למעלה