תוצאות הסקר

תוצאות הסקר

אז כמעט כחודש לאחר פרסום הסקר שבו נשאלנו מהי הדרך הכי טובה להכיר, התקבלו התוצאות הבאות: במקום הראשון עם 57.69% מהקולות החלטתם שהדרך הנוחה להכיר היא בלימודים, עבודה, או דברים דומים - כך שקודם מכירים את הבן אדם, ורק אחר כך נוצר הקשר. במקום השני עם 19.23% , הכרויות שמסדרים חברים, דודים קולגות או אנשים שמכירים אתכם במקום השלישי עם 15.39% במקרה, עם הכלב בפארק, בסיור בתערוכה, או כשהולכים לבד לסרט במקום הרביעי עם 7.69% בלבד באופן ספונטני, במסיבות, ברים, בתי קפה - או בקיצור ב``להתחיל...`` ובמקום האחרון ללא הצבעה אחת אפילו החלטתם שהדרך הפחות טובה להכיר היא דרך אתרי הכרויות, צ`טים ותוכנות מסרים באינטרנט. (אישית קצת מוזר לאור התגובות בשרשור של JDATE) מה דעתכם? *סקר זה כולל את גולשי תפוז אנשים ואין לראות בו סקר מייצג

snow white 7

New member
בעצמך כתבת בסוף הסקר ש...

הסקר לא נעשה לפי קריטוריונים מקובלים ואינו סקר מייצג. לכן אין לי ממש מה להתייחס אליו, מלבד מה שכתבתי קודם: אין דרך אחת טובה, אלא כל דרך היא עוד אפשרות להכיר ואף פעם אי אפשר לדעת מה יעבוד, למי ומתי.

אין דרך אחת, כל דרך מבורכת

ובכל זאת... אין פה שקר או אמת, זהו סקר שהשתתפו (ועדין משתתפים) בו חברי הפורום, הסקר אינו מייצג מכלל האוכולוסיה, אני לא "מינה צמח" ותפוז אינו מכון "דחף". זה שאין רק דרך אחת טובה זה ברור לכולנו (אני מקווה), אבל יש דרך שאחד רואה בה כטובה יותר, ואחר רואה בה כטובה פחות. אנחנו לא עוסקים פה במדע מדויק, אחרי הכל מדובר על להכיר. מבחינתי להכיר זה רנדומלי. אבל.. כן הדגשתי את העובדה שלמרות מספר התגובות הדי מעודדות בנושא היכרות דרך אתרי היכרויות (JDATE לדוגמא) אף משתתף לא בחר באפשרות היכרות דרך אתרי הכירויות\צאטים כ"הדרך הטובה ביותר להכיר". ולגבי זה חשבתי שאולי יהיה נחמד להתייחס.

Aus wizard

New member
אולי

המשתתפים בסקר פשוט לא ניסו את המדיום הזה, ואם לא ניסית אז איך תבחר בזה? לדעתי המון אתרים בסגנון הזה גובים תשלום לפעמים מופרז וזה מרחיק אנשים פוטנציאלים משם, זה בהחלט עוד מדיום להכיר דרכו וקראתי לא מזמן על סקר יותר מקצועי שכ 60% מהאנשים שהכירו בני זוג חדשים עשו זאת דרך האינטרנט.

snow white 7

New member
אולי זה שוב רצוי מול מצוי...

אולי בסקר כולם ענו מה היו מעדיפים, וכמובן עדיף להכיר קודם את הבן אדם ורק אחרי זה ליצור קשר רומנטי. לכן העדיפו מסגרות כמו עבודה, לימודים וכו'. אבל כיוון שהמסגרות האלה מצומצמות או לא מאפשרות הרבה הכרויות, אז הרבה אנשים כן מנסים את אתרי ההכרויות. חוץ מזה הבנתי שיש אנשים שלא ממש שלמים עם עצמם שהם ניסו או מנסים אתרי הכרויות, אז לא ממש יודו בזה. כמו מישהי שכתבה פה, שהיא מתביישת שמישהו שמכיר אותה יראה אותה באחד האתרים. לדעתי זה לא ביג דיל אבל כל אחד והרגשתו הוא.

billy milligan

New member
לא השתתפתי בסקר, אבל

לפי דעתי הדרך הכי טובה היא להכיר באופן אישי, כך יודעים אם יש נושאים משותפים או אין. כאחד שרשום לשני אתרי הכירויות (פעם שילמתי היום בחינם) זו דרך מצויינת להכיר אנשים רווקים שמחפשים קשר, אבל... תמיד יש אבל זו לא הדרך האידיאלית, כי מי שנמצא בצד השני הוא בד"כ זר טוטלי והסיכוי למצוא מכנה משותף הוא די קטן. ואם אני אקח את עצמי כדוגמא, אז אחרי שנה יש לי שני אנשים שאני מחשיב כחברים יצאתי עם כמה וזה לא הוביל לשום מקום ואת האקסית שלי הכרתי במסיבה.

למעלה