מזל טוב לניצחון ! ! !
מזל טוב לניצחון ! האלפאקות אכלו אותה...... ביצה תומכת אתה גדול.......נרקי = כל הכבוד........עשיתם את זה ! יש ! יש ! יש ! סוף סוף הראיתם שיש לכם כוח ועוצמה ! האימפריה בדרך הנכונה........גם אני הצבעתי עם 79 ניקים שונים.....אבל לשמור זאת חסוי בינינו..... ב-4 עיניים.......שהמידע לא ידלוף........כי צריך להראות שאנחנו הגדולים ביותר......שהאימפריה בדרך הנכונה......אז יאללה.....לעבודה....... האם האלפאקות יהפכו לעבדים שלנו ? אני צריך 2-3 עבדים......אולי רצוי שפחות.....עדיף שפחות......שיפחה עדיפה על עבד.....חה....חה...חה.... ורצוי שלשפחות יהיה חוטיני......ושידעו לרקוד ולענטז......אם אנחנו אימפריה = אני רוצה 2-3 שפחות סקסיות........אני גם רוצה העלאה בדרגה......אולי להיות רב אלוף מתקדם באימפריה ? אולי רב אלוף בכיר ? נרקי, לצרף גם את דרדסית כחולת עיניים......ולהביא את כולם למסיבה גדולה בת"א......אני המוזמן הראשון......ואולי לקבל בטקס את דרגות רב אלוף ראשון באימפריה ? ....אז יאללה.....להכין רשימת מוזמנים........ותאריך למסיבת ניצחון........וצריך גם לחלק בינינו את העבדים והשפחות...... אז כל הכבוד לניצחון בסקר........עשינו את זה כמעט ביושר וכמעט בצדק.....אני בטוח שגם האלפאקות זייפו קצת....חה...חה....חה...... אני עדיין בחופי אילת/סיניי.....כבר לא יודע בדיוק איפה אני.....אבל אגיע למסיבה......אין כמו אילת.....אין כמו חופי סיניי......כאב הראש עבר לי.....כי עברתי לכדורים צבעוניים יותר......אז כל הכבוד לאימפריה........ביצה ונרקי = חיזקו ואימצו......ותבחרו בשבילי 2-3 שפחות סקסיות.....חה.....חה.....חה...... קשקשני חופי סיניי (אולי אילת ? מי יודע ? אני על כדורים.....יצאתי מדעתי....אחזור עוד 12 דקות....) גם קשקשני וגם סגן אלוף באימפריה של ביצה תומכת ונרקי 19.5.2004 אי שם בדרום