תוצאות הסקר:

תוצאות הסקר:

אני רק מזכירה זוהי דמוקרטיה ולא דמו-קרטיה (דמו-כאילו, קרטיה-משהו עם קרטר) ז´תומרת שאפ´חד לא יעלב ולא יקח ללב, בלה בלה בלה והרי התוצאות: 1. הדמות האהובה עליכם-בן (ובעיקר עליכן) היא קרטר עם 46.15% אחריו מארק עם 38.46% ומקום אחרון אך חביב בהחלט לוקה עם 15.38% 2. הדמות האהובה עליכם-בת היא אבי עם 62% אחריה סוזן עם 38% ואחריה (ממש אחריה) אליזבת´ עם 0% good job lizzy 3. הדמות החדשה/חוזרת האהובה עליכם היא מי עם לא סוזן עם רוב מוחץ (איי!) של 85% אחריה ג´רי עם 15% ובסוף נשאר גלאנט עם 0% (שומן?) 4. הזוג האהוב עליכם הוא מי עם לא קרטר ואבי
עם 69.23% אחריהם נמצאים מארק ואליזבת´ עם 23.07% ומקום שלישי אכזבה ללוביות (שחלקן לא הצביעו) לוקה ואבי 7.69% 5. הידידות הידידותי ביותר לפורום היא של מארק וסוזן עם 42.8% אחריהם בשוויון מוחלט קרטר ואבי+ רומנו וליזי עם 28.5% 6. הדמות שתרצו לראות יותר על במסך היא רומנו עם 46.15% אחריו סוזן עם 38.46% ומקום שלישי לוקה עם 15.38% 7. החולה הכי מעניין העונה הוא ללא ספק מארק עם רוב מוחץ ביותר של 92.30% שני הגיע פול סובריקי עם 7.70% אחריו הילדים מלוקדאון עם אבעבועות שחורות ו0% (מסכנים...) 8. הציטוט של העונה הוא: Carter: Are you afraid? Abby: Of what? Catching smallpox or waking up next to you? 53.84% הוא קיבל אחריו "you´re not, but keep trying" עם 38.46% ואחרון (אך הרבה יותר מחביב) Abby: Tell me we are going to be okay. Carter: We are going to be okay. We are gonna be okay. 7.69% (וקול אחד) בלבד! 9. הסצינה הכי מצחיקה בעונה היא "הרופאים מחטטים בתיק של החשפנית secrets and lies עם 50% אחריה וויבר והלוקר (28.5%) ואחריה "אבי משפריצה על קרטר בלוקדאון" (21.42%) 10. הפעולה הכי אמיצה שנעשתה העונה הייתה לדעתכם וויבר וגלאנט מצילים את האישה ההרה ואתה תינוקה שנתקעו באמבולנס 53.84% אחריה "קרטר מציל את הילד עם הא"ש " עם 30.76% ואחריה "מארק מתמודד עם הגידול ועם אליזבת´" 15.38% 11. נוח ויילי המועמד שיזכה ממכם להכי הרבה הזמנות לארוחת ערב (בסוכה?) עם 30.76% אחריו מאורה טירני/ אנתוני אדוארדס כל אחד עם 15.38% ואחריהם: גוראן ויז´ניץ´, מייקל מישל, פול מק´קרן, שרי סטרינגפיל ואפילו "אפח´ד" (הא?) כל אחד עם 7.6% 12. הדמות שתרצו להחזיר היא מארק גרין עם 38.46% במקום שני: מלוצ´י, דאג+קרול, דאג כל אחד עם 15.38% ואחרונות חביבות אנה וקרול כל אחת עם 7.6% 13. העזיבה האהובה עליכם העונה הייתה של מארק עם רוב מכריע של 83.33% אחריו בנטון עם 16.66% ומלוצ´י עם העלות של ערוצי המשחקים בכבלים לכבוד סוכות (0%)

אה ועוד "נתון"

המילה מארק היא המילה שהוזכרה בכל הודעה לפחות פעם אחת סה"כ "מארק" בכל השירשור 51 (!) פעמים

סולסיטה

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

שוב כל הכבוד על הסקר המפוצץ!
והתוצאות בקושי מפתיעות אותי (חוץ מ-2 הפתעות לטובה: בזוג ובידידות!), וברוב המקרים אני גם די מסכימה... ובכלל, היה ממש כיף!

המממ

New member
אולטרה ויולט (עדי?) את ה- ../images/Emo47.gif

כל הכבוד על הסיכום המפורט! וואו, משאיר טעם של עוד. (כשיהיה לך כוח).
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

mya 6

New member
בושה!!! אני לא ידעתי שיש סקר!!

לא הצבעתי.. בו..

למעלה