תוצאות הסקר

dor307

New member
תוצאות הסקר

לפני זה רק שניה על הסקר החדש,אתם נשאלים כמה הדברים שהם לא המוזיקה משפיעים על דעתכם בקשר למוזיקה עצמה. עכשיו אני יודע שנורא מפתה לסמן את האפשרות האחרונה (שזה לא משפיע בכלל) אבל נסו לחשוב על אנשים כמו קנייה ווסט,אשר, פריס הילטון ואפילו מדונה ובונו (U2). ד"א-כן זה מושפע מהדיון בפורומים של פופ-ג'אסטס עכשיו התוצאות של הסקר 5 אנשים אמרו שאין להם בעיה עם הוצאות מחודשות כל עוד יש הוספות אמתיות. עוד 4 אפשרויות (אני נגד,אבל אם זה אומן שאני אוהב אני בכל זאת אקנה,לא אכפת לי,אני בכל מקרה מוריד הכל, אני אוהב את זה,מאריך את הזמן שהאומן נשאר בכותרות ומקצר את הזמן עד לאלבום הבא, זה רק תכסיס של חברות תהקלטים,אני לא מיחס לזה חשיבות,בכל מקרה כל תעשית המוזיקה עוברת שינוי) כולן קיבלו קול אחד. לאור התוצאות,מה הן הוספות אמתיות? עוד 2 שירים? הקליפים שכבר יצאו? קליפים חדשים? ארט-וורק חדשה?

ofirshai

New member
אני גם סימנתי את האופציה הראשונה

אני חושב שדוגמה טובה מאוד להוצאה מחודשת שכן הייתי קונה אם זה היה אומן אחר זה ההוצאה המחודשת של B'day של ביונסה. היא צילמה קליפים לרב השירים (אומנם קליפים לא משו אבל עצם המחשבה והשקעת הזמן), הקליטה שירים חדשים (אבל לגבי האיכות שלהם אפשר להתווכח), וסביר להניח שאם נגיד השוגה, גארבג', אלאניס או שריל היו עושות ככה (הייתי רוצה לרשום גם מדונה אבל הוצאות מחודשות זה לא בדיוק הקטע אצלה) סביר להניח שהייתי קונה. גם כל ההוצאה המחודשת של הקטלוג של דפש מוד די שווה בעייני, בגלל שהן כוללות בתוכן תוספות שוות. ההוצאה המחודשת שקניתי איי פעם הייתה ההוצאה של UMS של אבריל, לא צריך להגיד שהתחרטתי על בזבוז הכסף על המהדורה הגרועה הזאת. עוד דוגמא להוצאה מיותרת היא ההוצאה המחודשת של טריילר של מייקל ג'קסון, למישו פה חסר קצת הרבה כסף... מהדורות מיוחדות שאני אקנה אם הן יכללו בתוכן: דיסק נוסף עם תוספות שווה (הופעה חיה, רמיקסים טובים,שירים חדשים וכו') DVD עם תוספות שוות (סרט דוקומנטרי, הופעה חיה)

ofirshai

New member
ולגבי הסקר החדש

אני חושב שהדעות והמעשים של אומן דיי משפיעות עליי. לדוגמה אני לא אשמע אומן שקורא להשמדת יהודים, שמתבטא באופן חריף ודוחה נגד הומוסקסואליות, ובכללי אנשים גזענים. דבר נוסף, שאני מאוד אוהב אנשים דעתניים כמו מדונה, קורטני לאב, שירלי מנסון, ואלאניס ושריל באלבומיהן הראשונים.

ofirshai

New member
נכון

ולא קניתי אותו
האמת שזה היה די מתבקש כדי שהן יוכלו להמשיך לקדם את האלבום. אם הן היו מקליטות יותר שירים מחדש ומוסיפות עוד שיר בונוס חוצמה NYG כנראה שהייתי קונה.

אני סימנתי

שבעיקרון אני נגד אבל אם זה אמן שאני אוהב אני אקנה. ותוספות שוות זה דיסק נוסף, רמיקסים כאלה, גרסאות מיוחדות, אבל בעיקרון אם זה של בריטני גם בונוס שיר אני אקנה..

ובקשר לחדש

סימנתי 70%-80% כי נגיד מוזיקה של קווין פדרליין אני בחיים לא אאזין, סתם כי זה הוא. אבל לא אכפת לי לשמוע הכל, נגיד פאריס הילטון-לא היה אכפת לי אפילו לקנות את האלבום שלה [מה אני אעשה שלא מצאתי באיכות טובה בשום מקום
] ואח"כ גם לספר לאנשים את זה..

למעלה