תוצאות הסקר

SaintJohn

New member
תוצאות הסקר../images/Emo70.gif

אוקיי, חבר'ה: הגיע לסיומו הסקר הראשון של הפורום, והנה כמה פרטים שקצת הפתיעו אותי, אבל במחשבה שניה לא כל כך: 34 איש הצביעו לסקר. קשה לי להאמין שכזו כמות תצביע גם בסקרים הבאים. הרבה גולשים שבאו לבדוק את הפורום החדש כנראה גם שרבבו קול בהצבעה. יש תיקו! את המקום הראשון חולקים להם 2 אלבומים: גט א גריפ וניין לייבס! שניהם הקדימו בקול אחד את רוקס. דבר שהיה לי קצת מוזר לראות הוא ש21 איש מתוך כל ה34 הצביעו לשלושת האלבומים החדשים (יחסית) של הלהקה. זה אומר שאו שרוב החברים בפורום אוהבים יותר את הNew shit יותר מאשר את הOld shit, או שיש בפורום רוב של חבר'ה צעירים (יחסית) שלא מכירים עדיין את האלבומים המוקדמים. אני שמח לפחות שנשמר כבודו של רוקס שנשאר צמוד בפסגה. קבלו סקר חדש! אתם מוזמנים להצביע בסקר החדש שנפתח עבורכם. שחקו אותה!

rocket

New member
שאלה קשה

לבחור את הטובה בין בלאדות זאת בחירה ממש קשה בשבילי .. כי הבלאדות של אירוסמית שולטות כולן אחת אחת ... בכל מקרה , אני חושבת שאני אבחר את angel

בינג

New member
Hard it is!

התלבטות קשה בין Dream On ל-Fly Away From Here אז בסוף התבעתי ל-Seasons of wither

Aeroguy

New member
זה לא קשור לחדש או ישן

אני אוהב את אירו של כל התקופות. הקסם הגדול נמצא אמנם לדעתי ברוקס, טויז, נייט אין דה ראטס ופאמפ- אבל הצבעתי לניין לייבס כי לדעתי הוא היצירה הכי שלמה שלהם, האלבום הכי מקיף והכי עמוק. דווקא גט א גריפ הוא בין הפחות אהובים עליי....

Aeroguy

New member
בקשר לסדר החדש

אני חושב שאנשים בפורום יסכימו איתי שלשירים Mia, Home Tonight, Darkness מגיע מקום של כבוד ולו "אחרים"... וגם כדאי מאוד להוסיף את IDWTMAT- זה אמנם שיר שאנשים כבר הפסיקו לספור (ובצדק, שיר נורא) אך עדיין מעניין לראות כמה כאן באמת אוהבים אותו- הוא הרי עדיין השיר היחיד של אירו שנכנס למקום הראשון במצעד האמריקאי. ובהערת שוליים, אני שומע עכשיו את "האוסף הכפול של המכשפות" שקניתי היום. להקה נפלאה! RIP Inbal!

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif-על הסקר החדש נועם.

בקשר לקודם- גם אני חושב ש-Nine lives הוא אלבום מושלם.וגם Rocks,שלו הצבעתי. אחר כך מגיע אצלי אצלי Toys... ואני חושב שלא בחרו הרבה בישנים באמת כי יש הרבה חדשים בפורום בגיל צעיר יחסית שעוד לא נכנסו ממש לישנים. גם לי לקח קצת זמן בזמנו עד שהתחלתי לקנות (ולהתמכר) לדיסקים הישנים יותר. ולסקר החדש: הייתה התלבטות קשה מאוד בין Dream on ל-Hole. אבל בסוף שמרתי אמונים ל-Hole שהוא הסיבה שבגללה קניתי את Nine lives שהיה האלבום השני שלי ומשם הטירוף התחיל... מיד אחרי אני הייתי לוקח את Amazing ועוד שיר שלא נמצא ברשימה-Kings and queens!

rocket

New member
זה לא שיר נורא ...

זה שmtv טחנו אותו והוא יצא להרבה אנשים מכל החורים לא הופך אותו לפחות טוב...

SaintJohn

New member
אני יכול לשים רק 10 אפשרויות...

מקסימום כשאני פותח סקר חדש, והכנסתי את השירים שלפי דעתי יקבלו את מירב הקולות. זאת באמת בעיה שצריך לוותר על שירים טובים אחרים, ובשבילם שמתי את האופציה "אחר".

בינג

New member
איך אתם קובעים באמת מה זה באלדה

ומה לא? יש המון שירים ש"מספרים" סיפורים כביכול...

למעלה