תוצאות הסקר +

rodney

New member
תוצאות הסקר + ../images/Emo3.gif

טוב דבר ראשון נעבור לתוצאות שאלת הטריוויה הראשונה .. שאלת טריוויה 1 (נתחיל קל): איזה חברה משתמשת במוטו הבא? This Shit Got POP והתשובות : 12% - 3 קולות ל - hookups 50% - 12 קולות ל - Shorty´s 20% - 5 קולות ל - Flip 12% - 3 קולות ל - Toy machine 4% - קול אחד ל - Element התשובה הנכונה היתה ......תופים ........ Shorty´s והנה סרט מלא מבית היוצר של צ´אד מאסקה (שורטיז) הנקרא: Shorty´s - Guilty תהנו!!

rodney

New member
נ.ב.

אממ עוד משהו תנו תגובות על הסרט / סקרים (זה גם יקפיץ את ההודעה לבאים אחריכם) והסקר התחלף אז מהר לענות עליו ותגידו לי מתי אתם מוכנים לשאלות קשות בהאבה רודני

rodney

New member
בכדי להעלות הודעה

צריך תוכן בעל יותר מ10 תווים

SkateBoy

New member
מתי השאלה הבאה????

רודני הסרטים באתר שלכם פיצוץ!!! כל הכבוד...

label

New member
רודני !

הורדתי את הסרט מקאזזה וזה 512 מגה ובאיכות מצויינת ! ןאחרי זה הורדתי את זה מהאתר שלך והאיכות פשוט חרא !!!!

the mutt

New member
יא בכיין!

יש כאן אנשים שלהוריד 512 או משהו כזה מגה זה שנים! אז אני חושב שעדיף שיקח קצת זמן ולהנות...לא נורא אם האיכות תחת תפסיק לבכות ותגיד תודה אגב איתי פצצות לגבות וגז חרדל למעיים על קצב החלפת הסרטים אבל אם תוכל לנסות להשיג את הסרט החדש שיצא לרודני מולן שזה סרט רק שלו ועל החיים שלו אז זה יהיה ממש ענק! גם אם תשיג את הסרט: CHOMP ON THIS! זה יהיה מצויין בי

rodney

New member
הסרט הבא יהיה זה על החיים של רודני

כמעט סיימתי להוריד אותו ויש בו יותר מחצי שעה עליו הבן זונה המציא את האולי קרקע!! הוא היה קטן כזה עם שער ארוך תתכוננו לסרט קוראים on video winter 2002

Bazooka Joe

New member
רודני !

מאיפה אתה מוריד את זה? ומתי זה יהיה נגיש לכולנו באתר? ומה הגודל של זה? אני רוצה לדעת כמה ימים ייקח לי להוריד..

rodney

New member
כמה דבר לאיש מטומטם

דבר ראשון לאף אחד אין מקום בשרת לקובץ כזה גדול דבר שני כמו שקודמי אמר יש המון אנשים בלי איי די אס אל שרוצים לראות את הסרט באותו יום ולא שבועיים אחר כך ולא יכולים אם אני ישים בגודל ענקי של 512 מגה כביכול אתה לא רוצה תוריד מהקזה..אבל סתום את הפה

DarkFeik

New member
פצצה

אחלה סרטים רודני... ובאמת מי שזה לא היה , מה אתה בוכה , רוצה אז לך תוריד 512 אני מעדיף להוריד קובץ יותר קטן משרת יותר מהיר , חפיף אז האיכות קצת פחות טובה אבל רואים מספיק טוב.

למעלה