תוצאות המצעד ה-5!

sok777

New member
תוצאות המצעד ה-5!

יאללה נו.. בלי למתוח.. ישר לעניין: התוצאות! השירים והמקומות: מקום ראשון: The Masterplan - 53 [ממוצע:8.83] מקום שני/שלישי/רביעי: Half The World Away - 42 [ממוצע:7] מקום שלישי/שני/רביעי: Acquiesce - 42 [ממוצע:7] מקום רביעי/שני/שלישי: Talk Tonight - 42 [ממוצע:7] מקום חמישי: Listen Up - 41 [ממוצע:6.83] מקום שישי: Stay Young - 40 [ממוצע:6.66] מקום שביעי: Underneath The Sky - 40 [ממוצע:6.66] מקום שמיני: Rockin' Chair - 40 [ממוצע:6.66] מקום תשיעי: headshrinker - 39 [ממוצע:6.5] מקום עשירי: I Am The Walrus (LIVE) - 38 [ממוצע:6.33] מקום אחד-עשר: Fade Away - 35 [ממוצע:5.83] מקום שנים-עשר: going nowhere - 33 [ממוצע:5.5] מקום שלושה-עשר: It's Good to Be Free - 32 [ממוצע:5.33] מקום ארבעה-עשר: The Swamp Song - 21 [ממוצע:3.5] העולות לפליאוף: The Masterplan [בענק, שיר האלבום ושיר ענק] Half The World Away [שיר מעולה ואקוסטי
] Acquiesce [שיר מצוין!] Talk Tonight [שיר מעולה!] Listen Up [גם שיר מעולה ואואזיסי ביותר
] דברים נוספים: *כפי שניתן לראות, אתם 'אוהבים' את The Swamp Song. *כפי שניתן לראות, יש הרבה שוויונים. *דבר אחרון חביב- יהיה מעניין בפליאוף כיוון שמקומות שני, שלישי ורביעי זכו לאותם דירוג ככה שיהיה מותח ב-3 העולות בפליאוף. זהו להפעם
מחר תאריך מגניב

YOasis

New member
התוצאות חביבות.. אבל...

Fade Away במקום ממש נמוך ואני די הופתעתי לראות שהוא במקום הזה... אחד השירים הטובים ביותר באלבום לדעתי. לא מפתיע שTalk Tonight נכנס... אבל אני לא מתה על השיר הזה... לא הייתי מכניסה אותו לחמישייה הראשונה. העיקר שהמסטרפלאן במקום הראשון... מגיע לו! השיר החזק של האלבום... מחר יש לי מתכונת בלשון אז לא אכפת לי שיהיה את האפוקליפסה הזה חח
בכיף
חח מזל שלא מתחת אותנו עד מחר... מי יודע אם היינו יכולים לראות את התוצאות P:

LetThereBeLove

New member
../images/Emo190.gifההה!~

לא שמתם לב, שיש 3 שירים שהניקוד הממוצע שלהם הוא 6.66?!?!?!? ועוד דווקא היום. היום יום השטן. ________________
___________ דירוג נחמד ומעניין. לפחות talk tonight עלה. ככה שזה יום טוב.

למעלה