תוצאות המצעדים

Nova5

New member
תוצאות המצעדים

של "בוקר טוב עולם" - שרון הולצמן, ג'קו אייזנברג ברדיו חיפה - מקום 16 - +4 רשת ג' - מקום 19 - כניסה חדשה גם היום הייתהה שמעה בסינגלס של גלגלצ מקווה ששיר ימשיך לעלות

שונית 7

New member
ועוד מצעד להצבעה:רדיו קול רגע../images/Emo13.gif

תשומת לב: צריך לבחור שם 3 שירים:אחד מהם בוקר טוב עולם נדמה לי
http://www.kol-rega.co.il/Player/index.asp?playlistID=2

Nova5

New member
תודה, שונית

למה לא ניתן להצביע לשבק ס'?! רעים..=]=] בחיפה בינתיים - מקום 3. נא, להתמיד

יופי יאנה תודה רבה קדימה אנשים הסתערו!!!!!

איך אומרים אצלנו בצבא או יותר נכון בגולני חחחח קדימה הסתער!!!! אללה כל הפורום גם הרישמי להסתער על ההצבעות במצעדים ולתת לשיר הזה כמה שיותר!! יש לו אחלה פוטנציאל! ביצוע חזק בא עם הצבעות חזקות... תחשבו איזה סיפוק זה להביא תשיר הזה גבוה ולגרום לג'קו ושרון אושר גדול!! אללה אנשים להצביע! גם לבקש ממי שלא כותב בפורום לגשת להצבעה! יש לסינגל הזה פוטנציאל גדול מאוד וזה רק יעלה את ג'קו ויביא יותר פרמיות לשיתוף הפעולה הקרוב עם ירמי קפלן!

שונית 7

New member
אור ..רצוי לנעוץ את שרשור ההצבעות כי

למרות שהנושאים האחרים לא פחות חשובים ..ההצבעות כרגע לא פחות חשובות ואקטואליות

אחלה הנה יש ניעוץ! אנשים תמשיכו להצביע!!!

קדימה יש לשיר סיכוי ואתמול דיברתי עם שרון הולצמן קצת בפייסבוק והוא ממש מבסוט עלינ ומה שאנחנו עושים בשביל קידום הסינגל! הוא גם אומר שחשוב נתקשר לגלגלצ ונבקש תשיר! שיראו שיש לו ביקוש!

שונית 7

New member
תודה../images/Emo13.gifונכון אפשר להתקשר לתכנית הבחירות

יום יום...בשעות התכנית בין 13:00 ל-16:00 ולבקש את השיר ..אני לא מאמינה שאני עוד זוכרת את המספר והוא:03-6066860 אז יאללה להתקשר

שונית 7

New member
אז ככה לגבי גלגלצ

יש כנראה בעיה אני מעריכה שיותר עם שרון אפילו מאשר עם ג'קו..אני לפחות לא קלטתי את השיר מושמע שם ..חוץ מפה ושם בסינגלס..גם לא קבוע ..וכבר שבועים שלא הכניסו אותו למצעד.. אבל בשורות יותר משמחות מרשת גימל ורדיו תל אביב: הושמע היום עד עכשיו 3 פעמים ברשת גימל -מקום 7 ברשימת ההשמעות שלהם מתחילת היום שזה יפה מאוד!!! וברדיו תל אביב הושמע היום כבר פעמיים-מקום 5 ברשימת ההשמעות שלהם..

שונית 7

New member
וגם הושמע ברדיו חיפה קצת אחרי 8 בערב

אז סה"כ השמעות שאני יודעת עליהם 6 ואולי יש עוד.. ותזכורת בכדיו חיפה זה בזכות ההצבעות היומיומיות שלנו ....אז לא לשכוח להצביע יום יום!

למעלה