תוצאות בדואתלון

eladk

New member
תוצאות בדואתלון

אני מתאמן לדואתלון ברמת הגולן ומדדתי לעצמי את הזמנים שזה לוקח לי ואני רוצה להשוות אותם לתוצאות מתחרויות קודמות ולדעת אם זה מספיק טוב איך אני יכול להשיג את התוצאות האלה?

קשה להשוות ../images/Emo10.gif

אתה יכול להשוות בתוצאות התחרויות בשוונג אבל לצערי לא היו תחרויות באורך דומה השנה (ולמיטב ידיעתי גם לא בשנה שעברה). כמובן שהכוונה היא אם אתה מתכוון לבצע את הדואתלון האולימפי. הדואתלון הכי קרוב במרחקים השנה היה איש הכח - המרחק הקצר (5-30-5).

אכן אין השואות לכן מוטב מאוחר

מאשר בכלל לא. הכי קרוב עד עכשיו זה דואתלון רמת השרון 7.5 30 3 !! התוצאות צריכות להיות בדואתלון אולימפי כמו בטריאתלון אולימפי בין 1:45 להכי טוב עד 3:00 שעות+

אז למה התחרות נסגרת לאחר 3 שעות?

מייקי, אני בכלל לא בטוח שאצליח לסיים (אני מקווה שכן אבל...) אם הזמנים המשוערים הם עד 3:00 שעות+ למה מצוין בפלייר שהיא נסגרת לאחר 3 שעות? יאיר.

עמרקרפ

New member
מישהו טועה בחשבון

מייקי, תבדוק עוד פעם את חישוביך. לדעתי אף אחד לא יירד את השעתיים, והרבה מאד אנשים יעלו את השלוש שעות.

Ori-Toar

New member
כן זה די ברור. הריצה בשיפועים, יש

4 ק"מ נוספים ברכיבה, ובגלל העומס המתמיד על הרגליים, דואתלון קשה ואיטי יותר מטריאתלון. רק התוספת באופניים אמורה לקחת 6 עד 9 דקות נוספות, ולפי דעתי הסה"כ יקח 10 עד 20 דקות יותר מאשר טריאתלון אולימפי. אני חושב שהיה ראוי לשקול את הוספת הזמן הנ"ל לזמן הכולל של התחרות.

למעלה