תוצאות בגוגל

דנה 113

New member
תוצאות בגוגל

שלום, משהוא יכול להסביר לי למה התוצאות חיפוש בגוגל בין מחשב למחשב שונות (יש דברים שלא משתנים ויש כאילו שכן) ולמה שאני נכנסת לחשבון שלי בגמייל ולידו פותחת טאב חדש אז בכלל הכל משתנה שם, יש למשהוא תשובה ? תודה

danielee

New member
במידה

ואת מחוברת עם המשתמש שלך לגוגל גוגל מתאים את תוצאות החיפוש ומדרג אותם לפי הרלוונטיות שלהם בחיפושים האחרונים שלך כלומר, לאן נכנסת יותר. אופציה חדשה שנוספה לגוגל לאחרונה היא ברגע שמחוברים לחשבון תסתכלי בתוצאות החיפוש יש X ויש חצים למעלה למטה. זה מאפשר לך שליטה בתוצאות החיפוש בשביל שלא תצטרכי לחפש שוב את הדפים שמצאת בעבר. התנתקות מהחשבון תביא לך תוצאות אורגניות לחלוטין. בהצלחה.

אופיר @

New member
אפשרות נוספת

היא ללחוץ בסוף התוצאות על הכפתור "פרטים נוספים" שנמצא בשורה הזו : מותאמים אישית לפי היסטוריית הגלישה שלך באינטרנט. פרטים נוספים. זה יוביל לעמוד שבו כתוב למטה : אם אתה סקרן, ניתן לראות כיצד חיפוש אחר עיצוב אתר נראה ללא שיפורים אלו. לחיצה על הלינק "ללא שיפורים אלו" מציגה את האתר ללא ההתאמה האישית בדיוק כפי שהיה מוצג אם לא היית נכנסת לחשבון בגוגל כך שאין צורך בכל פעם להתנתק מחדש על מנת לצפות בתוצאות האורגאניות . בהצלחה אופיר

למעלה