תופעת ורטיגו

mahani

New member
תופעת ורטיגו

היי: האם מישהו מתמצע בתופעת ורטיגו -סחרחורות,חוסר שיווי משקל,בחילות מה הדרכים לטפל והאם זה יכול להיגרם עקב מצב נפשי של מתח? תודה רבה למשיב\ה

freearth10

New member
אנחנו כולנו מנסים להבין

את האדם שיש לו תופעות שכאלה ולטפל בו. מתח נפשי יש בו כדי להוציא מישהו משיווי משקל ולא צריך לזלזל בו ולאמר: טוב, אני עכשיו בתקופה לחוצה וכל התופעות האלה הן רקבגלל מתח נפשי. כאשר אעבור את התקופה הקשה הזאת הכל ישתנה. במתח הנפשי הזה צריך לטפל כי כאשר תהיי יותר רגועה תוכלי להיות יותר ממוקדת ותקבלי גם את התהליך אותו את כרגע עוברת ולא תדחי את הרעיון או את החוויה.
מאיה

התופעות שאתה מתאר יכולות להיות

תוצאה של גורמים שונים, החל מחוסר בויטמינים, עבור דרך פגיעה באוזן הפנימית וכלה בזעזוע מוח. לפני הכל, הייתי מציע להיבדק אצל רופא כדי לוודא שאין בעיה דחופה; אחרי בדיקות כנ"ל, רפואה משלימה יכולה להיכנס לענין. זה יכול להיות גם מתח, ואם כן - רפואה משלימה בהחלט יכולה לעזור.

מוטימוט

New member
ורטיגו בראיה סינית

אהלן ראשית ,אני מסכים עם דויד בעניין הבדיקה-חובה להיבדק ע"י רופא ע"מ לשלולסיבות שונות לגרימת ורטיגו. בראיה הסינית מדובר בעליה חזקה של אנרגיה כלפי מעלה (כמו קפיץ שמנתר מעלה בחוזקה). המונח הסיני הוא עליית יאנג הכבד (ישנם גורמים נוספים אך זהו השכיח מבינהם). דיקור סינ וצמחים מיועדים להוריד למטה את האנרגיה הזו וע"י כך לטפל בסחרחורת, בחילות, חולשה ועוד. אני גם מסכים עם מאיה שלחץ עשוי להחריף את הסימפטומים אך הוא לא הגורם העיקרי למחלה. בהצלחה מוטי צ'חנובר

למעלה