תופעות קסומות...

תופעות קסומות... ../images/Emo185.gif

חלקנו אנשים שאוהבים לכנות את עצמם "רציונליים" ועדיין קורות בחיינו תופעות שמפליאות אותנו ושלא תמיד יש להן הסבר... קראו לזה אינטואיציה, תפיסה על-חושית, ראייה אנרגטית, צירוף מקרים או צ´וקומוקו... הדברים האלה קורים וגורמים לנו, אולי, להבין שהיקום אינו כפי שאנו תופסים אותו... ספרו לנו על תופעות כאלה שקרו לכם (אפשר גם מהעבר הרחוק). זה יכול להיות גם דברים קטנים מהיומיום, זה לא חייב להשאיר אותנו בפנים כאלה
(תודה ל-Talia E שכתבה את ההודעה בפורום אחר, ונתנה את רשותה לכתוב אותה כאן
)

deep ocean

New member
טוב יש הרבה....

אני פשוט מקשיבה לתחושות הבטן שלי והן מוכיחות את עצמן
אין לי כרגע סיפור ספציפי לספר

MsPiggy

New member
Yes, those stomache huntches are

great! And sorry for the English, we just got windows XP and I can´t switch to Hebrew, in short messages I do Cut&Paste of Hebrew, but I hope you don´t have anything against English!
Examples: - Krav Maga, I needed someone to drive me to the lessons since it turned out that the friend whom I drove with and I couldn´t be in the same class, so in the end of the class I had this feeling about a certain guy there, that I should ask him to drive me - and it turned out to be right, he shows up to almost every class! Beside today, when he had to go to a wedding, and I had a feeling about that too... And another ESP sort of thing I just discovered I have - I train a little bit with cards to train my sicth senses, and lately it turned out to be that I have a very good hearing sense, I tried it on cards and I let my mind go blank for 5 second and the first number and symbol that popped into my head were right! And I also guessed a lottery number once (during the raffle, right before they announced it), and an answer on the weakest link... it just amazes me every time, but as soon as I tried training it with cards it sort of went away, and then it came back, and then it went away... (I wanna go back to Windows 98!!!!)​

IC4

New member
לפני המון זמן

בחור שהכרתי דרך האינטרנט בא אליי מעולם לא דיברנו על מראה יותר מדי מפורט וכמה דקות לפני שהוא הגיע כשיצאתי החוצה לחכות לו פתאום ידעתי שיש לו משקפיים. לא הבנתי למה בכלל זה הגיע אליי. כשנפגשנו באמת היה לו משקפיים. אחר כך בדקתי את ההיסטורי שלי איתו באייסיקיו. מעולם לא הזכרנו נושא קרוב לזה. פעם הקשבתי לווינאמפ וניסיתי להזכר איך הולך השיר הבא שאני אשמע
אני יודע שזה תאור שנראה מאד לא רציונלי, אבל למרות זאת אם בכל אופן אני רושם אותו ככה, יש לנסות להבין אותו. כי זאת ההגדרה הכי טובה שיש לי לתת. שמעתי שיר, ניסיתי באותו זמן לחשוב על איך הולך שיר אחר (כמו להזכר בשיר ששמעת, רק להזכר בשיר שאתה עומד לשמוע) והשיר הופיע באופן אקראי אחר כך ואמרתי לעצמי "אה וואלה ככה השיר הזה הולך" עם ווינאמפ יש לי עוד שני מקרים מענינים שאני יכול לחשוב עליהם. פעם ראשונה שדיברתי עם חבר (RedStorm) על נושאים פראנורמלים שכאלה הוא אמר לי לנסות לחשוב על השיר הבא שיקפוץ בווינאמפ. הראש שלי היה נקי מאד (באופן שאני עכשיו מתקשה להאמין שהגעתי אליו אפילו, כי אני תמיד עמוס) ולתדהמתי השיר שהבטתי בו עלה. פעם אחרת חשבתי על להעביר לשיר אחר (u2 -beautiful day) והחלטתי כבר לחכות ולתת לווינאמפ להחליט מה השיר הבא (למרות שרציתי את השיר הזה אבל לא הייתי החלטי) ואכן השיר הזה בא והכניס אותי לכזה מצב high
בקיצר, לכל מי שיש ווינאמפ, תשאירו אותו ב RANDOM
בכלל יש לי עם שירים אינטואיציות די מענינות, כלומר שיר שפתאום עולה לי לראש כמו רמז או עצה לנושא שאני חושב עליו באותו רגע. נדיר אבל אדיר.

MsPiggy

New member
ze mazkir li

One time I remembered a song that I really like and I took the CD it was in and put it on the computer so I could listen to it - and the player was on random and it played the song that I wanted to first!

Tai Chi

New member
את עדיין לא יכולה לכתוב בעברית?

התקנת XP ללא תמיכה בעברית או מה?

suki da yo

New member
אמממ אוקיי

אני ווקנית מזה שנתיים בקירוב. בקיץ לפני שנה ( ב-summer solstice או ליל אמצע הקיץ) כמהחברות ואנוכי הקטנה בימענו כישוף אהבה שכתבתי לנו. את הסיפורים של החברות שלי אני לא אספר כי זה לא ענייני, אבל הסיפור שלי : בתחילת השנה הבאה הכרתי מישהו מהשכבה, שלא הכרתילפני, למרות שהוא לומד בסביבתי כבר כמה וכמה שנים. הפכנו לידידים, ובפברואר אותה שנה הוא הזמין אותי לפגישה אצלו, עם עוד כמה חברים, ומישהו שבא מנהריה, שהוא הכיר מהנט. המישהו הזה, החבר הנוכחי שלי, ... עזוב. זה כבר סתם החלקים הקיטשיים. אבל בואו נגיד ככה, לקח לזה קצת זמן, אבל זה עבד, ואני מאמינה שניתן לייחס את זה לכישוף, ובין השאר גם לעוד כישוף אחר, לא קשור שהתקשר לזה... בקיצור, זה הסיפור שיפה שלי. אגב, תשעה חודשים ויום:)

deep ocean

New member
סיפור מהעבר...

זוכרים שבכביש החוף (מזמן), ליד גס´ר אל זרקה זרקו אבנים על מכוניות ונהרג מישהו או שניים נהרגו? אז הורים שלי היו מכונית אחרי זה שנהרג! (הם רק נפצעו קל מהזכוכית של החלון שלהם). הקטע הוא, שאמא שלי אמרה לאבא שלי לפני הנסיעה לחיפה שהיא פוחדת לנסוע לחברים בחיפה. אבא שלי אמר לה שטויות, ומה היא רוצה, ושהיא פחדנית וכו´, ושלא מסוכן לנסוע בכביש החוף בדרך ההיא. ואמא שלי נסעה עם אבא שלי עם חששות, ואכן קרה מה שקרה. היה להם מזל...אבל זאת דוגמא לתחושות בטן שלא הולכים איתן.

למעלה