תופעות לפני מחזור (=PMS)-

avorly

New member
תופעות לפני מחזור (=PMS)-

פותחת שרשור בהמלצתו של vca
התופעות לפני הופעת הווסת הן רבות ומגוונות, לדעתי לפחות כמספר הנשים שחוות אותן... אצל כל אחת ניתן לראות סימן או סימנים שונים של לפני בערובים שונים ומשונים. אצל חלקן מדובר בעייפות
, ואצל אחרות בערנות יתר (עד כדי רגזנות)
; אצל אחת מדובר ברעב
בולמוסי ממש
, ואצל האחרת מדובר בחוסר חשק לאוכל בכלל
או תאווה לטעם מסויים מאוד
. אלו הן רק חלקיק קטן מאוד מהתופעות שאליהן אני מתכוונת. מה הייתם מציעים למטופלת במצב כזה? לאוו דווקא בתחום הרפלקסולוגיה, כל הצעה תתקבל בברכה.

vca

New member
בתור זכר חסר לי את החלק הנשי

אני הייתי מתחיל לגשש סביב הנשיות, האמהות והמיניות של המטופלת. הייתי מבקש להכין מפה מדוייקת ככל הניתן של ההרגשות, התחושות, המעשים והתגובות של התסמונת ועם זה הייתי יושב עם המטופלת ומוצא את הדרך המתאימה לה.

AMI-101

New member
בתור זכר ...

הכי טוב זה להתרחק עד עבור זעם משהו כמו 5-6 ימים בשביל זה יש חברים שבת שלום עמי

shaonmish

New member
PMS

שלום לכולם. אני שמחה לגלות שאתם קיימים. בנוגע לתסמונת קדם ויסתית חשוב בתחקור לנסות ולהבין את מקור התסמינים ולתת מענה בהתאם, היית עובדת על איזון המערכת ההורמונלית ובהתאם למצב כף הרגל על האלמנטים השונים, בדגש על בדיקת מצב האדמה. חשוב לדעתי לתת תשומת לב גם לטחול בעיקר בענייני תאווה למתוק ולשאול לגבי תזונה. הוכח במחקרים שנשים שצורכות יותר מוצרי חלב נוטות ליותר תסמינים מנשים שחיות למשל במזרח ואינן צורכות מוצרי חלב לרוב. אפשר בעדינות לאזן את הכבד מאחר והוא אחראי על ניטרול תוצרי הפירוק של ההורמונים. פעמים רבות הפרה של איזון כלשהוא, מקצינה תכונות ותגובות שקיימות אצלנו, כך שקיימת סבירות שאם התסמינים הם למשל לחוסר רגיעה ועצבנות, התגובה לכך קיימת לא רק לפני קבלת הוסת מה שיכול לתת דגש נוסף לטיפול. כמובן שאם התסמונת כרוכה בכאב ספציפי כמו כאבי חזה או ראש חשוב לתת לכך מענה. כדאי כמובן להתחיל את הטיפול הרבה לפני קבלת הוסת וניתן לתת שני טיפולים בשבוע שלפני הוסת. בברכה שרון

avorly

New member
shaonmish, ברוכה הבאה בצל פורומינו

שמחה שגילית אותנו, ואת מוזמנת להצטרף למשפחה שמתרחבת מיום ליום (טפו טפו טפו....). תודה על השיתוף בידע.

למעלה