תופעות לוואי

דבש22

New member
תופעות לוואי

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הבת שלי התחלתי לה מתן של קפרה והפחתה של טופומקס בהדרגה הבתחילת מתן הקפרה היו בעיות התנהגות קלות של אגרסיביות ועכשיו אני לא יודעת אם לקרוא לזה תופעת לוואי בזמן האחרון היא צוחקת בלי סיבה וכשאני שואלת אותה אז היא מספרת לי על משהו שנזכרה והיא הצחיק אותה בלי שום קשר לכלום וגם היא מדברת וקופצת מנושא לנושא בלי קשר בכלל,למשל היא שואלת על משהו מסויים וכשמנסים להשיב לה היא כבר לדבר אחר. אשמח לקבל תשובה או שמישהו יודע אם יש קשר או שאני סתם מנתחת כל דבר בגלל דאגתי לילדה.

ashruth

New member
תשובה לדבש 22 - הילדה צוחקת

שלום לך, גם אני אמא לילד אפילפטי, ונדהמתי כשקראתי את התופעה שציינת, גם בני שמטופל באוספולוט ובפריזיום ביחד. יש לו התקפי צחוק , שאי אפשר להבין מאיפה זה בא. וגם הוא עובר מנושא לנושא, קשה לו להעביר מסר או רעיון בצורה ברורה אשמח אם תעבירי לי כל תגובה שתקבלי בנושא : [email protected]

אנחנו לא חווינו את זה

אם אני זוכרת נכון, הבן שלי קיבל טופמקס וקפרה במקביל, ואז גם הורדנו את הטופמקס ונשארנו עם הקפרה (ועם למיקטל) - ואני לא זוכרת התקפות צחוק. מה שכן, טופמקס היתה התרופה הפחות סימפטית, שכן גרמה לכל מיני סוגים של התפרצויות לא רצוניות. אולי זו התגובה שלה לירידה בתרופה?

למעלה