תופעה

תופעה

בזמן האחרון. ראיתי המון בנות חרדיות... מעשנות. א. מה אתם חושבים על זה בעד או נגד? (בלי קשר ליהדות או מה למוסכמות חברתיות. ) ב. האם יש בזה את הגדר של לא תלבש?

שכחתי לכתוב את דעתי

אני חושבת עישון זה דבר הכי לא נשי שיש... זה ממש גברי! וסתם ככה רק תחשבו על זה לעמוד ליד אשה מסריחה מעישון...

חושב19

New member
א.

גועל נפש! בחיים לא אתנשק עם אחת כזאת! בעע.. ב. לידע הכללי, מסקרים שהתפרסמו, יש יותר נשים שמעשנות מאשר גברים.. אז אולי יש פה לא ילבש?

שומר 23

New member
אוך.. לא לענין

בגלל שיש יותר גברים מעשנים זה לא ילבש? אז אולי גם אסור לגבר ללכת למכולת כי יותר נשים הולכות למכולת וזה לא ילבש..

חושב19

New member
במחילה מכבודו..

אבל אם לא שמת לב, אמרתי שנשים מעשנות יותר מגברים! אז לפני שאתה תוקף, (זכותך המלאה!) תבדוק לפחות שאתה תוקף על הנקודה הנכונה..

זה ענין אישי של טעם וריח..

אני מעשן, ואני חושב שבחורה שמעשנת זהו דבר בזוי מאד, עישון נשי מתאים לערסיות.. אין בזה דין של לא י/תלבש. כי זה לא דברים שהם שיכים לאיזשהו מין.

בייב16

New member
אולי אצל החרדים זה אצל ערסיות אבל

אצל חילונים רוב הבנות מעשנות אפילו אלו שנראות הכי עדינות שאי אפשר להאמין שבתיק שלהן יש חבילת סיגריות ומצית. זה לא כזה נורא. יש בנות שיודעות איך לעשן וזה אפילו יכול להיות מושך.

לדעתי אתה לא צודק. ואני מדבר...

מתוך ידע. לא תראה כמעט בת של עו``ד או שופט חילוני שמעשנת. אא``כ היא ערסית. זו דעתי בכ``א. ולגבי מושך, נו נו יש דברים יותר מושכים מאשר בחורה חילוניה שמעשנת.

קודם כל את צודקת.

יש בזמן האחרון הרבה בחורות שאני רואה אותם עם סיגריה בפה. אז ככה זה מציבור הספרדי ולא אשכנזי. דעתי היא שבחורה שמעשנת היא זולה מאוד. דרך אגב עם את רואה בחורה או אישה נשואה מעשנת זה בדרך כלל חוזרת בתשובה.

סורי אבל....

מה הקשר לכאן....ספרדיות אשכנזיות?!......כאילו אני רוצה להבין זה בוער לך להכניס את זה?

שומר 23

New member
זה לא

הבחורות החרדיות שאנחנו מכירים ולאוהבים להשמיץ זה לא קשור באשכנזיות וספרדיות.

זה לא קשור

באשכנזיות וספרדיות רק שמשום מה דווקא הפרענקיות מעשנות... אין מה לעשות אני שונא גזענים ופרענקים

למעלה