תופעה עצובה

Metal_F

New member
תופעה עצובה

כל הזמן חוזרים על זה שרב חברי הפורום או לפחות חלק נכבד ממנו שומעים מטאל...אז למה אין פה דיונים בנושא (חוץ מבלאק סבאת`)? איזה ז`אנרים מועדפים עליכם.? איזה להקות..? איזה להקות קלאסיות איזה להקות עכשויות, מה אתם אומרים על המצב של המטאל בימינו ומה דעתכם על גורלו בעשור הקרוב? יאללה נו אתם מדכאים אותי!

sOrCeReSs

New member
טוב אז

system of a down זאת להקה מעולה! ואני גם אוהבת את הדיסק cowboys from hell של pantera אמממממ machine head fantomas disturbed ומישהו מכיר פה את farmer boys? או alien antfarm? טוב אני חושבת שאלה להקות דיי טובות.. יש עוד אבל אין לי כח לכתוב אותם אז יצאת מהדיכאון?

Metal_F

New member
האם זהו אור בקצה מנהרתי?!

לא. זה סתם ילדים ששורפים דברים.אחחח יפה אנשים. חיממתם את ליבי. בכל אופן רק רציתי לומר שאם אהבת את `בוקרים מהגיהנום` של פנתרה (אני כ``כ אוהבת להרוס שמות של אלבומים) אז את חייבת אבל חייבת בה` הידיעה (מה?!!) לנסות את במקום הראשון: Vulgar Display of Power דיסק עצבני ומטורף שבו פיל אנסלמו בעל הקול הרייג`י ביותר בעולם מראה לכולם מאיפה משתין הדג! (או משהו כזה) במקום השני: Far Beyond Driven שירים מדהימים כמו a good friend and a bottle of pills שאגב מתחיל במילים (למי שלא יודע) yesterday i fucked your love כן כן פיל מספר לחברו הטוב איך הוא זיין את חברה שלו. ממש חוויה לימודית. planet caravean שיר פיצוץ שבדיוק למדתי לנגן thank u very much. 25 שנים אחלה שיר בקיצור יש עוד הרבה באלבום הזה... ובמקום השלישי: The Great Sothern Trandkill הלא הוא האלבום הכי עצבני שלהם לדעתי. suicide note 1 and 2 שירים עם כל כך הרבה עוצמה. המסרים שמועברים באלבום הזה ממש צורמים וגם קצת מדכאים. תלוי איך מסתכלים על העניין. ועל האלבום הזה נאמר - אלבום חובה בכל בית. היי שמתי לב שפתחתי דיון על אחת הלהקות הנאמבר 1 שלי - פנתרה. אז תגיבו. מה שלושת הגדולים שלכם? האין אתם מאוכזבים מ``למציא מחדש את הפלדה`` (שוב התרגום) או שזה רק אני מפונקת. ותגיבו זה חשוב!!!פנתרה זה נושא חשוב. חשוב לי לדעת שאנשים אוהבים אותם (או לא).

sOrCeReSs

New member
אמממ pantera...

אני בעיקרון מכירה רק את הדיסק cowboys from hell ואני ממש אוהבת את השיר שם ואני גם אוהבת את השיר walk

Metal_F

New member
walk שיר ענק!!!!!!!@!!!@!!!!!

ממש קלאסיקה...וכמו שאמרתי. הבנתי שזה הדיסק היחיד שאת מכירה שלהם (לא יודעת למה זה הדיסק הכי מוכר שלהם באמת) לכן אני מאד ממליצה לך לנסות את האחרים. אם את גרה באיזור שלי אני אישית אדאג לתת לך לשמוע. אנשים צריכיל להיות מודעים לגאונות שלהם.

sOrCeReSs

New member
וכן אני יודעת

שיר באמת מעולה. זה הכי שלהם שאני הכי אוהבת

Bodom-child

New member
השיר שאני הכי אוהב של פנתרה

הוא cemetery gates ! פשוט שיר ענק שמראה את היכולת הווקאלית של פיליפ... הריף של הגיטרה עם האובר דרייב הוא בין האהובים עלי. גם הקליפ שלו די נחמד

stranger

New member
זה ידוע שציפורים ישנות על הגב

(לא סתם, עבדתי עליכם :) איזה כיף להצחיק את עצמי, יש לי עולם פנימי כל כך עשיר, זה משגע אותי) חדשים יחסית- נירוונה, סילברצ`ר, בוש, פרל ג`ם, איפה הילד, אינפקציה, דרים תיאטר כמובן, רגע הם נחשבים חדשים? טוב לא משנה. ישנים יחסית- החיפושיות, הדלתות, הסקס פיסטולס, ג`ון לנון, דיפ פרפל (למרות שיש להם חומר חדש שאני לא מכירה), גרייטפול דד, CSNY, ג`ניס ג`ופלין, קווין, קרים והסטייה האישית שלי, שלא מזיז לי שזה לא ממש רוק- דה מאמאס אנד דה פאפאס, אל תגידו שהם לא חמודים. (אלו ששרים אל קליפורניה דרימין` למי שלא מזהה). אההה כן, גם בוב דילן ובטהובן. עכשיו אתם תגידו לי מה הטעם שלי, כי לי אין מושג בהגדרות. טאיה. (לא סטריינג`ר, טאיה. שמעתם תפוז?)

XTC

New member
silverchair

הם לא ישנים בכלל . מישהו אוהב אותם חוץ ממני?

taya

New member
אהה, כן

אני בכלל לא אוהבת מטאל, בכלל לא חשבתי שמשהו ממה שאני אוהבת זה מטאל. אל תשאל אותי למה כתבתי את זה, ובכלל- אל תשאלו אותי כלום, כי אני טמבלית ואני לא יודעת כלום. וחוץ מזה, אני דפוקה שלא הזכרתי את לד זפלין ופינק פלויד, בעצם אולי כן הזכרתי אותם, לא זוכרת. טוב לא משנה כבר. טאיה.

sOrCeReSs

New member
....

טוב.. דבר ראשון.. dream theater זה פוגרסיב.. וזאת הלהקה הכי טובה שיש (כמובן לפי דעתי) ו.. לפי מה ישדוע לי שאלו על להקות מטאל.. אבל לא נורא ויש לך טעם טוב במוזיקה חוץ מהקטע של אינפקציה.. כי לפי דעתי הם להקה גרועה....

Metal_F

New member
קיווי עסיסי - עם ויטמין C!

זוכרים את הפרסומת הזאת? אם לא הייתי מכירה אותך הייתי אומרת שאת די היפית. אבל את לא (יא ונדליסטית:) הטעם שלך אכן מיוחד ואני חותמת לך שמעטים נותרו כמוך בעולמנו אז תשמרי על הטעם שלך טוב טוב. אגב לא נראה לי שהייתי מגדירה את דרים ת`יאטר כחדשים...כשחושבים על זה תיאורטית כן הם לא ותיקים. אבל הם נורא מנוסים יחסית לתקופה שהם מככבים אצלנו. נ.ב הידעת שהיית מסתדרת ממש טוב בסיקסטיז? כשאני חושבת על זה גם הטעם שלך, גם הדעות שלך, אלוהים את באמת תקועה בתקופה הלא נכונה!:)

Bodom-child

New member
אני חושב ש

רבים מאיתנו היו רוצים להיות בסיקסטיז... אחד מהחלומות הבלתי אפשריים שלי הם להיות בוודסטוק המקורי

taya

New member
אני בנאדם תקוע

בתקופה הלא נכונה, בגיל הלא נכון, בבית ספר הלא נכון, במשפחה הלא נכונה, בישוב הלא נכון. וחוץ מזה, אני גם טמבלית. ואת, את גם אחלה. טאיה.

dishate

New member
תשובה לגבי שאלותיך האחרונות

לדעתי מה שקורה בעולם היום זה יותר מדיי חרא אמריקאי שלצערי זהו המטאל של היום... (ע``ע לימפ ושות` ) בקשר למה שקורה בארץ? בארץ התחילו יותר מדיי להיות קיצוניים (בלאק\ד`ת מטאל) לא שזה רע אבל זה יותר מדיי מחתרתי...אין משהו שיתפוס את האוזן ויהפוך ללהיט מטורף בקנה מידה כלל ארצי (ולדעתי זה חסר ובגדול!). בנוסף לגבי העתיד בארץ? אנחנו זן נכחד חברים, זה לא חדש... כולי תקווה שנמשיך לשרוד בעולם שכמעט כולו בריטני וחברותיה.. מה שנשאר לנו לעשות זה להתלכד כמו מה שבערך קורה כאן ולקחת יוזמה ולתת צ`אנס למה שעדיין חיי ונושם כאן בארץ, לצאת מהבאסה שאין כלום בארץ לאוהבי רוק ומי שיחפש ימצא (למרות שיש מעט מה לעשות..) לדוגמא : בקרוב יש הופעה של דיסטורטד (מכירים כבר מהפורום הזה) במועדון תמונע. ואחד הדברים הכי מסקרנים אותי זה אם אתם תבואו להופעה הזאת. ולזה אני מתכוון לתת צ`אנס, לבוא להופעות של להקות רוק מטאל צעירות להתחיל לעזור להן להיבנות ולהיות הכוכבים הבאים של ארצנו. ובלעדינו זה בלתי אפשרי אנשים... (מצטער שגלשתי קצת מהנושא... אל תאכלו אותי...) DISHATE I`ll Get For Free!

pows

New member
אז מתי סוף סוף??????

תן לנו כבר תאריך להופעה שלכם

Bodom-child

New member
יש משהו בדבריך

אבל לא חסרים בארץ גם אנשים שאוהבים את המטאל האירופאי הקלאסי והשורשי יותר. תמיד בארץ היתה נטייה לבלאק ודת` מטאל, עוד מתחילת הז`אנר בתחילת שנות התשעים אז זה לא שבאחונה נהיו קיצונים. נראה לי שאפשר להצביע על הגורם לאהבת הבלאק והדת` גם על המצב התמידי ששורר פה... כנראה האנשים בארץ קרובים לנושא המוות. מה גם שהבלאק הוא לא כל כך מחתרתי כבר. בקשר ללהקות האדידס מטאל. אני רואה הרבה חבר`ה צעירים בביצפר שלי שאוהבים אותם ולמרות שאני שונא את הלהקות האלה אני חושב שיותר קל לשכנע מישהו ששומע לינקין פרק או לימפ ביזקיט לשמוע איירון מיידן או פנתרה מאשר מישהו ששומע ווסטלייף ושות`... אישית אני מכיר אחד ששמע את בלינק 182 ואת החרא החדשים של מטאליקה ואז התחיל לשמוע לאט לאט גם דרים ואיירון ונייטוויש וזאת בהחלט התקדמות. ובקשר להופעה, DISHATE, יש הנחה לחברי הפורום ?? ? ? ? ??

dishate

New member
תאמין לי אני מפסיד... B-)

חחח זה כולה 20 שקל גג. ואולי זה יהיה 25 ואז כל אחד יקבל גם דיסק. אגב צודק בקשר לזה שהבלאק הוא כבר לא הכי מחתרתי אבל לא נראה לי שהסיבה היא כביכול אנשים שקרובים למוות... והאמת ? אין לי מושג מה הסיבה... ולגבי ה``אדידס מטאל``, אף פעם לא שמעתי את הביטוי הזה... מדהים כמה שזה תואם... ודבר אחרון בקשר לתאריך, אני ידאג לזה בהקדם האפשרי אבל תבטיחו שתבואו!!! :cool: אה ודבר אחרון .. קוראים לי מושיק...(או פאקו איך שבא לכם)

למעלה