תופעה משונה

וולפהרט

New member
תופעה משונה

יום אחרי שחלמתי שני חצלולים רצופים שבהם אני מחפשת מקום גבוה, מגיעה אליו, בתקווה לקפוץ ולעוף, אבל החלום נשבר שם, אחותי סיפרה לי שהיה לה חיצלול שבו אני הייתי איתה ולקחתי אותה למקום גבוה כדי לקפוץ משם ולעוף והיא המטירה בי שזה מסוכן ואני בעצמי אמרתי לה (במציאות) שקודם צריך לעשות בדיקת מציאות וכו ולא טוב סתם ככה לקפוץ כי צריך לדעת בודאות שזה חלום. היא אמרה שהייתי החלטית בחלום ופשוט קפצתי אבל לא ממש הלך לי, מעדתי קצת, אבל היא הצליחה לעוף טוב. בכל אופן, אם הסיבה שכתבתי את זה לא ברורה: לא סיפרתי לאחותי על החצלולים האלו שהיו לי. מוזר, לא?

makron2

New member
דיי מוזר

דעתי האישית בנושא חלומות משותפים היא דיי ברורה,אבל תמיד אתם יכולות להמשיך לחקור את הנושא ולעשות לעצמכם מבחנים שונים. שמתי לב שאת חלמת על עצמך לבד - "אני מחפשת מקום גבוה" והיא חלמה על שתיכם באותו המקום. "מגיעה אליו, בתקווה לקפוץ ולעוף, אבל החלום נשבר שם" - את תמיד יכולה לקפוץ במקום לגובה כדי להתחיל לעוף(גם אם יש תקרה).למה החלום נשבר לך לפניי שהתחלת אפילו לעוף ועוד פעמיים?

silverhawk

New member
למה מוזר?

אחת הפעולות הנפוצות ביותר בחלומות הצלולים הינה תעופה. אחת הדרכים השכיחות ביותר לעוף בחלום היא ע"י קפיצה ממקום גבוה. החשש מקפיצה שכזו, אף כאשר יודעים שמדובר בחלום, הוא נפוץ ביותר (ובוודאי כאשר מתריעים על כך בפני מישהו). מעבר לכל זה, אף אלו שמאמינים בחלומות משותפים (אני, למותר לציין, לא נמנה עליהם), לא יראו זאת כאן - החלומות התרחשו בלילות שונים...

וולפהרט

New member
חשבתי שאולי גם חלמתי את זה

אבל לא זכרתי, זה הסתדר לי כהמשך לחלום הקודם. אבל טוב... כן, גם אני לא מאימינה בחלומות משותפים עד שמשהו יוכיח לי אחרת.

למעלה