תופעה משונה שניתקלתי בה

nivinivini

New member
טוב, לא כל הזמן. רק כשאני מרגיש קצת

מאויים. פסדר, עובדים על זה. בגדול, גם מבחינתי אין קבוצות, כל אחד בסופו של דבר הולך במסלול האישי שלו. האם אני חושב שאת לוחמת? וואו, שאלה קשה. קודם כל, מי אני בכלל שיתן ציונים לאנשים, באופן כללי ביותר, בכל תחום ובייחוד ב"תחום" הזה. תאמיני לי אני הרבה יותר "קליפת שום" ממך. לא מתיימר לכלום. כל שנייה המשמעויות מתהפכות והפרדוקסים רק מכפכפים מכל כיוון. אבל לאחרונה, לפחות, הכאפות נעימות דווקא ומצחיקות. אז ככה שגם המושג "לוחם" משתנה כל שנייה. נניח עכשיו ברגע זה, אין לו שום משמעות בעיניי. אני פשוט לא יודע מה זה. מה שאני בטוח יודע זה שרק ייצור אנושי יכול ליהיות "לוחם", נגר, שמאי רכב, טכנאי כבלים וכו'. שאר בעלי החיים פשוט חיים. לא דופקים לעצמם בקופסא יותר מדי, לא מחפשים שטויות ובעיות. מממ..וזהו...

nivinivini

New member
כן, את יודעת, עוצרים מדי פעם

ושואלים "מממ...לאן עכשיו?". "ימינה או שמאלה?". נדמה לי שלחיות אין את ה"בעייה" הזאת.

היי מה עובר עליך

אין לך משפט אחד בלי לתקוף מישהו? "לחיות אין את ה"בעייה" הזאת." אתה בכלל לא מכיר את עיט אז אל תלכלך על חיות סתם סתם התבדחתי איתך נגעתי בנקודה של, להרגיש איך זה שמישהו, מפרש את מה שאתה אומר, לא כמו שבתכוונת,,,,,,,,,,,,,,,,,,, חצמזה לא הבנתי עדיין מה זה"לדפוק בקופסא"

הי ayala sh

בני אדם משפיעים כל הזמן אחד על השני. בלי כוונה לרוב. האם מישהו יכול לשכנע אחרים לפעול באופן מסויים? נראה לי שכן. שטיפת מוח? אולי בכתות כלשהן. אם תשאלי ספציפית, יהיה לי קל לענות בצורה מדוייקת יותר. האם את מרגישה שיש אדם שמנסה להשפיע על חייך?

ayala sh

New member
תשובה

למיכל ולכולם שלום, "האם את מרגישה שיש אדם שמנסה להשפיע על חייך?" ובכן, בתקופה שרשמתי את האי-מייל, אז כן.. ואפילו לא בן-אדם אחד, אלא כמה.. היתה איזושהיא סיטואציה בחיים שקצת הבהילה אותי, שלא ידעתי איך להתמודד איתה. נראה לי ששורש הבעיה היה ש.. ובכן, יש לי דעות מסויימות שרובן נובעות מהספרים של קרלוס קסטנדה. כלומר התחלתי לקרוא את הספרים שלו בגיל צעיר ורוב תפיסת העולם שלי התגבשה מהרעיונות שקראתי מהספרים שלו. ומכיוון שאנשים רבים אחרים לא חושבים כמוהו, למשל, בעניין של התנזרות ועוד כל מני נושאים שנויים במחלוקת, אז נוצרו חיכוכים. אותם אנשים חשבו שאני עושה להם מעין "שטיפת מוח" לפעול רק בדרך של קרלוס קסטנדה, והאמת היא שעד היום אני לא ממש בטוחה שאני מבינה את הספרים, או מפרשת אותם נכון. התגובה שלהם היתה (וקצת בצדק, אני חייבת להודות) לעשות לי "שטיפת מוח" בחזרה, עם תפיסת העולם שלהם. כלומר, איזשהוא קרב מוחות מוזר, שבמבט לאחור היה תהליך מאוד מעניין. תודה

למעלה