תופעה מעצבנת.

תופעה מעצבנת.

מה אכפת לאנשים למה..מחייכים/שמחים,אפילו סתם ללא סיבה.. זו תופעה מרגיזה שנתקלתי בה,שאנשים מעירים לי למה את מחייכת?למה את צוחקת? ..וכשאנשים לא רואים את 2 הדברים הללו,ורואים את העצב למה את עצובה?, אני לא חושבת שזה קשור לגיל,שגם אם נחייך ס..ת..ם לעצמנו במראה,זה לא אומר שאנו תינוקיים,וזה כ``כ עושה טוב לנפש,כשעומד מולך אדם וקורן ומרגישים את ה`אור` נכנס לתוכי ,ואוטמטית עולה חיוך. כאילו אז מה?! אז בנאדם מחייך אפילו סתם.. .מי ישמע איזה ``דבר``. טופ.. זה פשוט נמאס!
 
../images/Emo6.gif !!!!!!!!!!

why are you smiling? it is a sign of good mood, and I wish to know how to be like you! asking you why you smile seems to me like asking a successful businessman - how did you manage ??
 

rosedal

New member
תמשיכי לחייך ללא סיבה../images/Emo13.gif

אבל את החיוך האמיתי (עד שרואים את שיני הבינה
)
 

elias6

New member
טיפולים לנשים

המטפל משה אליאס מציע טיפולים הוליסטים ייחודים לנשים שווה לבקר באתר הבא: http://tantramen.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=48499
 
למעלה