תופעה מעצבנת!...

.Metal_F

New member
תופעה מעצבנת!...

אז ככה, מי שראה אתמול בMTV סופר-רוק, אמור לדעת על מה אני מדברת. לא, אני לא מדברת על העובדה שהם שמים קליפים של להקות ממש דפוקות שלא מעניינות אף אחד, או בכל אופן לא אותי (ע"ע Methods of Mayhem). ולא, אני לא מדברת על העובדה ששלושת רבעי מהתכנית זה נו מטאל (ע"ע Linkin Park). אני מדברת על כך שבערך לאחר חצי תכנית, החכמים האלה החליטו לשים קליפ של מוזיקת האוס אלקטרוני כזה, אבל מה - לא סתם קליפ, קליפ קשוח כזה עם שלדים ודם, ופרצופים מגעילים וסבתות צורחות. התאכזבתי מאד לנוכח העובדה שאלה הם הקרטריונים שעל פיהם בוחרים לשדר קליפים בתכנית הזאת,וחבל - באמת חבל שהם לא משקיעים קצת מעבר כדי להגדיל את קהל היעד שלהם. נ.ב: יש להם נטייה לשדר קליפים של השירים הגרועים ביותר שיש לכל להקה, זה מפחיד! (הם ממש מורידים מהערך של פרדייז לוסט לדוג´).

רוק?? ב- MTV???

אני בשוק. טוב נו, לפי הלהקות שרשמת שם זה כבר הסבר טוב *אהמ*לינקין פארק*אהמ*

.Metal_F

New member
לא ידעת?

SupeRock ימי שני 1 (בלילה) עד 3. לפעמים יש קליפים נחמדים...אני רואה את זה כי למרות שיש מלא דברים מיותרים - אין לי מקום אחר לראות קליפים של מטאל (המחשב שלי איטי מדי בשביל זה).

Bodom-child

New member
פעם ראיתי שם

את from the cradle to enslave... כדי שיגידו שהם משדרים גם בלאק מטאל מידי פעם. בלי שום קשר שמעתי שיש תוכנית בלאק טובה מאוד באחד מערוצי הלווין ולא באם טי וי 2. משהו צרפתי מישהו יכול לאשר ?

.Metal_F

New member
בבעעעע

הקליפ הזה גועל נפש! גם אני ראיתי אותו...השיר גרוע , בלי קשר. למה הם חייבים ליצור את הפוזה הזאת? בבררר...

Distorted...

New member
מאשר!

יש בכל יום רביעי ב-12 בלילה בערוץ MCM תכנית שנקראת Total Metal, ויש שם המון דום, בלאק , דת´, ועוד כל מיני ... תכנית מגוונת מאוד בלי דיבורים מיותרים.

BlackShadow

New member
איך אפשר

לעשות תוכנית על בלאק ודת´ מטאל? כפי שידוע לי (ולא ידוע לי הרבה) להקות הבלאק והדת´ לא מוציאות קליפים...

.Metal_F

New member
ממממש לא...

למה לא מוציאים? כי לא מראים אותם באמטיוי? מוציאים מספיק.

BlackShadow

New member
את מתכוונת לאפקס טווין?

הקליפ המפגר הזה עם הילדות האלה והזקנה?

.Metal_F

New member
לא יודעת...לא הספקתי לראות ת´שם

גם לא ממש התעמקתי בקליפ...

BlackShadow

New member
היו אתמול שני קליפים יפים

הראשון- של מטאליקה.. open new page או משהו, הקליפ היה ממש נחמד והשני -coma white של מרלין מנסון. אני לא מת על השיר אבל הקליפ נחמד (למרות שאין בו ממש תוכן)

Bodom-child

New member
בטח אתה מתכוון

ל turn the page... שהוא הקאבר הכי דפוק של מטאליקה... זה שבקליפ רואים את הזונה הזאת עם הבת שלה... ממש ירדו לי דמעות מהתרגשות

ed547

New member
turn the page? זה שיר בסגנון של

whiskey in the jar פשוט גרוע מהאלבום הגרוע שלהם: garage inc סך הכל היה די גרוע סופרוק. פרדייס לוסט היה מסריח למרות ששמעתי עליםה דברים טובים בטח לרחו שם את השיר הכי דפוק שלהם. מממ.. מנסון היה משעמם וגרוע כהרגלו. בכלל אני ממליץ על frieday rock show ב vh-1 יותר טוב יש שם קליפים של פארל גאם ועוד קליפים שנבחרים לאו דווקא רק בגלל הקליפים עצמם אלא גם בגלל האיכות של השירים. כדאי להקליט.

.Metal_F

New member
תהרגו אותי (אם אני לא אספיק להתאבד

לפני זה) אבל נדבקתי (טוטלית) לשיר של לימפ ביזקיט (ששודר אתמול) קוראים לו נוקי והוא שיר ממש מסריח, אבל מה - מדבק כמו לא יודעת מה! (זה מעצבן!!)

BlackShadow

New member
חח..הגזמת ../images/Emo13.gif

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי stick it up your ass

ed547

New member
חח.. זה גם קליפ של פוזה כמו כל

הקליפים שלהם. לימפ ביזקיט הם להקה שתמיד היו אותו דבר מההתחלה כאילו בהתנהגות ובמסחריות רק שפעם הם היו טיפה יותר כבדים עם שירים כמו stuck עכשיו הם ראפ רוק במקרה הטוב. אגב מה הקטע של הגיטריסט שלהם??

למעלה