תופעה מטרידה..

m a y a18

New member
תופעה מטרידה..

במשך תקופה ארוכה בלילה, כשאני חצי ישנה אני שמה לב לתופעה מפחידה : מן עכביש יורד מהקיר ליד הפנים שלי, ומתקדם במהירות לעברי. בכל פעם אני מדליקה את האור מהר, והוא נעלם. פעם אחת החלטתי לשכב ללא תזוזה ולראות מה יקרה הלאה - העכביש פשוט התחיל ללכת על השמיכה עד שהוא נעלם. אני הוזה? מה זה? מי זה? אני שפויה? :)

היי מאיה

לי יש הרבה פגישות עם עכבישים, עכבישות. המסר שאני מקבלת הוא טוב- עכבישה היא סבלנית, טווה קורים ומחכה שיבואו אליה. היא חכמה ולא רצה לחפש בשום מקום. תשאלי את העכביש הזה אם יש לו מסר בשבילך. את תשמעי את זה בתוך הראש שלך.

BrEakID

New member
שלום מאיה

היי מאיה,יכול להיות שיש לך ארקנופוביה? שזה בעצם פחד עכבישים ואת אולי מפחדת כל כך שאת מדמיינת אותו מגיע ונעלם או ש... באמת העכביש הזה הוא אלי שדון שמתחפס לעכביש,אני מציע לך לא להתעסק איתו,פשוט תתעלמי ממנו.אם את צריכה עזרה,תחזרי אלי,ביי מתוקה ובהצלחה

mmaayy

New member
יש כזה דבר??

יש כזה דבר ששד יתחפש לאיזה חרק או משהו ויהיה ליידי? ממש מפחיד..למה בעצם הם עושים את זה? מה הם רוצים?? שאת אומרת שד את מתכוונת רוח?

BrEakID

New member
היי maaayyyy

בדוק שיש כזה דבר.יש שדונים,רוחות ומכשפות אפילו ו מה שהם רוצים זה או לנוח בשקט או סתם להציק ובמיקרה של המכשפות זה לעשות רע לאנשים באמצעות כישוף.בקיצור תחזרי אלי אם את צריכה עוד הסברים

למעלה