תופעה מוזרה...

תפוZית18

New member
תופעה מוזרה...

כבר כמה חודשים שאני מנסה להגיע לחלום צלול. עד עכשיו, הדבר הכי קרוב שהיה לי זה חלום שבו אני מבינה שאני חולמת, ואז מתעוררת לשיתוק שינה, שהפחיד אותי מאוד... (היחיד שהיה לי בחיים). היום בצהריים, ישר אחרי שנרדמתי, קרה לי משהו ממש מוזר. חלמתי שאני עומדת ברחוב, ואז פתאום מבינה שאני חולמת. אני מבצעת את כל בדיקות המציאות, שרק מוכיחות לי שמדובר בחלום, אבל אני לא באמת מרגישה שאני נמצאת פיזית במקום, יש לי תחושה משונה שקשה להסביר במילים, כאילו שאני צופה מלמעלה בחלום, ולא נוכחת בו. מה דעתכם? חלום צלול, או חלום על חלום צלול?

אין דבר כזה חלום על חלום צלול

ברגע שאת מבינה שאת חולמת - אז את נכנסת לחלום צלול אך כנראה המודעות\הצלילות ברמה נמוכה לכן צריך להגביר צלילות בשיטות מסויימות כדי לעזור לך בחצלול (הארכה\הגברת צלילות)

sta

New member
מסכימה, קרה לי בדיוק אותו דבר!

זה מאוד אכזב אותי ומאז הפסקתי עם זה...פשוט הבנתי שאני חולמת אבל הכל קרה מלמעלה (ראיתי הכל מלמעלה ולא "הייתי" בתוך הגוף שלי)... כמה שניסיתי להגביר צלילות זה לא עבד... יש לכם רעיונות איך לשפר?

sh00sha

New member
אל דאגה! יש פתרון!!

בנוגע לחלום על חלום צלול - משחקי מוחות לא משהו רציני... כמו שלי קרה שחלמתי שאני הולכת לישון ואז מחצללת אבל בסופו של דבר זה כמו חצלול רגיל העיקר עושים מה שרוצים... בנוגע לחלום הפסיבי - תופעה נפוצה! וכיאה לתופעה נפוצה יש לה פתרון: ברגע שאתה מרגיש כאילו אתה רואה את החלום מלמעלה, מהצד, מלמטה, מזוית של 38 מעלות או כל כיוון אפשרי אחר שלא נותן לכם אפשרות להשתתף בחלום - אל תוותרו!! הפעילו את הדמיון ועקפו את הבעיה!! * נסו להיות פעילים * נסו לחפש את הגוף שלכם / את העיניים שלכם ולראות את החלום מגוף I. * נסו להיכנס לתוך הדמות שלכם אל לכל דמות אחרת ולעשות מה בראש שלכם! ויש עוד רשימה ארוכה... בקיצור אל תוותרו והתחילו לחצלל! מקווה שעזרתי וחצלולים נעימים, שושה.

שושה - נהיית מקצועית ../images/Emo8.gif

שושה סופרסטאר!!

למעלה