תופעה מוזרה

Variety

New member
תופעה מוזרה

היי, הנה משהו יחסית חדש שקורה לי: באמצע חלום רגיל, פתאום אני קולט שאני חולם, הכל נעשה שחור ממש מיד. אני יכול להלחם ולנסות להחזיר את החלום אבל ממש ממש מתקשה. במקום, אני בחלל תלת מימדי, ויכול להזיז את הידיים והרגליים (לפחות ככה אני מרגיש), אני חושב שזה הגוף האסטרלי. אני לא מצליח לצאת מהגוף אבל אני יכול לזוז. מה זה יכול להיות? תודה מראש, Variety-

Humbug1

New member
אני חושב שאתה פשוט איכשהו,

חוזר לשלב הקדם חלימה... ובעצם, אתה שוב מודע לדברים, כמו לפני... כנראה שהשחור שאתה רואה זו פשוט עצירה של הדימיון/התת-מודע... וכניסה לפעולה בחזרה של המודע... כמו אתחול מערכות שכזה... בכל מקרה, זה נשמע מעניין.

SamuelE

New member
לא נראה לי שזה מצב של קדם חלימה

התופעה הזו קוראת גם לי... גם אני חשבתי שזה מין התחלה של מסע אסטרלי- אבל החלק המעצבן הוא החושך, גם תחושת הציפה בחוסר משקל מפריעה לכוון את ה"תנועות". כמה שניסיתי לכוון את ה"גוף" לא הצלחתי אז מה שניסיתי זה לראות את התקרה
בכל אופן יש הרבה מה להרחיב בנושא ואם אתה מעוניין צור איתי קשר ב EM

Variety

New member
תגובה (מה זה EM?)

קראתי באיזשהו ספר, שהשחור זה יכול להיות כי העיניים האסטרליות סגורות. וצריכים לפתוח אותן, אבל פתיחת העיניים פותחת את העיניים של עולם המציאות. מה שלא ניסיתי זה פקודה קולית כמו "לפקוח עיניים" או משהו בסגנון. בספר, הסופר כותב שגם אצלו יש לו חוויות חוץ גופניות שהוא מרגיש דברים. לא ניסיתי להרגיש. אבל בעקרון, מה שהוא אומר זה שבעולם האסטרלי יש כמה סוגי ראיה. - ראיה אסטרלית שזה קרוב לראיה הרגילה. - ראיה קליירוויינט (Clairvoyant) שזו ראיה לעתיד או למקומות אחרים. - ראיית הרגשה, זו לא בדיוק ראיה, אבל אתה פשוט יודע איפה כל הדברים נמצאים בהרגשה ויכול ככה לנוע. - ראיה רגילה - כאשר אתה פוקח עיניים באמצע מסע אסטרלי ואתה רואה הכל מנק´ מבט הגוף של המימד הפיסי. לכן, אפשר לנסות כמה מהן, ואולי אם אני אחדד את הראיה שלי יהיה קל לצאת מהגוף. דבר נוסף: מה זה EM? חלומות פז, Variety-

SamuelE

New member
EM == Email , הכי חשוב לדעתי

בכל הנושא הזה הוא "לא לרמות את עצמנו". אנשים בפורום הזה משקיעים מאמצים רבים בכיוונים מאד מאד מעניינים. לא פעם במצבים דומים קוראת תופעת פיגמליון - שהם מתאהבים בחוויה עצמה. לא שאני שולל את החויה - אבל כל עוד היא נשארת ככזו ולא כמשקפת את העולם האמיתי. בכל אופן לגבי פיגמליון צריך להזהר ולבדוק טוב טוב לאחר כל חוויה כיצד היא משפרת את חיינו כאן ועכשיו. וכל שיפור יכולת עונה על הקריטריון הזה. לכן אם חלמתי חלום - והוא צלול ואני זוכר אותו היטב לא פעם הוא נושא מסרים תת הכרתיים שעוזרים לנו לקבל או לשנות דברים בחיינו. אם אני רואה שאין בדבר תועלת - אזנח את הענין. אם אני חושב שעשיתי מסע אסטרלי בעולם הפיזי - העמיד זאת למבחן ! למשל אבקש מהורה,בן זוג ומי שלא יהיה לכתוב משהו על פתק בסלון ולוודא שמתחדש לי משהו במהלך המסע. זהו וידוא מינימלי שמאפשר לך לדעת בוודאות שהחוויה שלך אמיתית.[ אותו דבר לגבי ראית הילות יש מבחנים שבמידה ואתה רואה הילות יחזקו את בטחונך בסוגי החוויות הללו.

למעלה