תופעה מוזרה...

i l a n n a

New member
תופעה מוזרה...

כבר כמה שבועות שזה קורה לי... במהלך השבוע אני מאוזנת (90-100) ובסופשי"ם אני מטפסת ל230 (בערך....) אין לי שמץ של מושג למה... וגם אני לא מצליחה לאזן את זה (תיקונים וכו' לא עוזרים) זה לא שאני אוכלת זבל או בין הארוחות... כי אני לא וגם בארוחות אני מקפידה על תזונה נכונה... אם מישהוא יודע למה זה קורה אני אשמח לדעת... כי אני כבר מבולבלת... ואני גם לא כ"כ ששה לשוחח על זה עם רופאים כי כל "תקלה" כזו בתדירות גבוהה עלולה לגרום ל"הפרשתי" מצה"ל.... ביייי

mickey15

New member
אולי כי במשך השבוע...

את פעילה מבחינה גופנית ובסופ"ש (שיש נטייה יותר לנוח) אז את פחות פעילה....זאת אפשרות סבירה ביותר!

i l a n n a

New member
זה רעיון חני...

השאלה היא מה אני עושה? כי אין לי אפשרות לא לנוח בסופ"ש כי במהלך השבוע אני ממש מתעייפת (עוד לא מצאתי פתרון לבעיה עם המפקדת שלי שטוחנת אותי לשטויות עד השעות הקטנות של הלילה...) וברור שאני צריכה לשון קצת...

mickey15

New member
תראי

אני לא מתכוונת שגם בסופ"ש תטרטרי את עצמך....את יכולה ללכת לעשות טיולים... ללכת לחברה ברגל...לעשות צעידה קלילה כזאת.....זה גם כיף וזה גם ישאיר אותך פעילה...או אם את רואה טלויזיה למשל את יכולה גם לעשות כפיפות בטן (את זה אני עושה) בדרך...

be free

New member
אולי זו הסיבה

אני אישית שמה לב לזה שכשאני אוכלת ומיד אח"כ נמרחת על הספה\מיטה, הספיגה של האינסולין היא הרבה יותר איטית ובהתאם לכך הערכים גבוהים יותר, ואם אני אוכלת אותו דבר ומזריקה אותה כמות רק לא מתפנקת ובואי נאמר,שוטפת כלים... או מתעסקת במשהו שקצת ממריץ אותי- הסוכר נמוך בהרבה וזה יכול אפילו להסתיים בהיפו קל,כך שאולי בא מת ביומיום את לא מודעת לזה שאת מוציאה אנרגיה (אפילו קלה) וזה מה שעושה את ההבדל...

smadica

New member
אם את עם משאבה

פשוט תעלי את הבאזל בסופ"ש. גם לי יש באזלים שונים לפי הימים, אם אני עובדת בבוקר או בערב אן לא עובדת בכלל. יש אפשרות כזו במשאבה

i l a n n a

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo13.gif

אני לא על משאבה. אל תציעו לי... (לא כרגע בכל אופן...) בסופ"שים אני באמת בטטה שלא זזה מהמיטה... אולי באמת צריך קצת לזוז... ולהגביר מינונים... חולה עליכם...

למעלה