תופעה מוזרה

תופעה מוזרה

בדיוק אתמול חזרתי ממסע לפולין ובאחד מהימים של המסע נרדמתי באוטובוס (ישנתי טוב) והתחלתי לחלום, היה איזה רעש באוטובוס וכמעט התעוררתי אז הבנתי שאני חולם ונאבקתי כדי להגביר את הצלילות, אבל לא הצלחתי להאבק ברעשים של האוטובוס ופתאום הרעשים נכנסו לי לתוך החלום אבל באופן מאוד מוזר. הרגשתי רעידה של האוטובוס בחלום ורק אז במציאות. שמעתי מישהו צוחק בקול רם בחלום ורק אז במציאות בהפרש זמן של פחות משניה בין השניים. ידעתי בדיוק מה חלום ומה מציאות, כי הייתי בתודעה מוחלטת. כל זה נמשך רק 10-15 שניות. אבל זה היה מאוד מוזר. מישהו יכול להסביר את התופעה ? חווה תופעות דומות ? משהו ?

LucidGuess

New member
אני אסביר לך מה קרה

מה שקרה זה ככה - אתה חזרת ממסע לפולין ונירדמת באוטובוס ( ישנת טוב אני חייב לציין!
), היה איזה רעש באוטובוס שגרם לך כמעט להתעורר ונאבקת להגביר את הצלילות! אבל לא כל כך הצלחת... הרעשים באוטובוס ניכנסו לך לחלום אבל באופן מוזר, כי אתה הרגשת את הרעידות בחלום, ורק אז במציאות! עד כאן הבנת? ועוד משהו - אתה שמעת מישהו צוחק בקול רם בחלום ורק אז שמעת אותו במציאות וכל זה בהפרש של פחות משניה בינהם! ידעת מה חלום ומה מציאות וזה בגלל שהיית בתודעה מוחלטת בזמן הזה! מבין? זה אמנם נימשך 15-10 שניות בלבד אבל אני חייב לציין שזה היה ממש מוזר! מקווה שההסבר מספיק ברור
ביי
Lucid

HowIWish

New member
מה לא ברור?

לוסיד בסך הכל אמר שאתה חזרת ממסע לפולין ונירדמת באוטובוס (ואפילו ישנת טוב!), היה איזה רעש באוטובוס שגרם לך כמעט להתעורר ונאבקת להגביר את הצלילות! אבל לא כל כך הצלחת... הרעשים באוטובוס ניכנסו לך לחלום אבל באופן מוזר, כי אתה הרגשת את הרעידות בחלום, ורק אז במציאות! אבל אז אתה שמעת מישהו צוחק בקול רם בחלום ורק אז שמעת אותו במציאות וכל זה בהפרש של פחות משניה בינהם! ידעת מה חלום ומה מציאות וזה בגלל שהיית בתודעה מוחלטת בזמן הזה! מבין? זה אמנם נימשך 15-10 שניות בלבד אבל זה היה מאוד מוזר! כרגע הרסתי בדיחה... לא חוזרים על בדיחה פעמיים לעזאזל!

LucidGuess

New member
תדמייני שאני זורק עליך עגבניות

אני רוצה שתדמייני עכשיו שאת קשורה עם חבל לעץ ואני זורק עליך עגבניות רקובות, עם פרצוף עצבני וקורא לך "בווווווז!!" בזילזול כזה... Lucid

Real Dream

New member
ואני רוצה שתדמיין שאתה פלסטיק -

למה אתה לא מוליך חשמל? (מדבריה של המורה שלי למדעים) סתם, רציתי להראות נוכחות.

LucidGuess

New member
פחחח.... איזו מצחיקולה את נעה! ../images/Emo140.gif

( נעה את כזו מצחיקה!!
סתם אני רק מנסה להתחנף אליך...
) דרך אגב אני מדמיין שאני עשוי מפלסטיק מיוחד שמוליך חשמל! לכן אני מרגיש כזה מיוחד

badgorilla

New member
זה קרה לי פעם!!

בבוקר מוקדם..... בערך ב 5 בעמצא חלום צלול שמעתי ציוצים של ציפורים וידעתי שזה במציאות והיתעוררתי אחרי זה

WINGS

New member
אם באמת היית במצב של חלום

וגם אם זה היה מצב של שינה מודעת, הרעשים לאו דווקא היו קודם בחלום ואז במציאות... כוח המוח לתעתע הוא מדהים, ודברים שנראו ממש אמיתיים, והתחברו ממש עם המציאות, ועם הסיטואציה שהיית בה, פשוט עיבוד של המוח, שמעביר לך דברים דומים.

למעלה