תופעה מוזרה

asfan10

New member
תופעה מוזרה

שלום אני מקווה שתקבלו את שאלתי בהבנה ולא תחשבו שאני קצת ....איך אומרים קוקו
מזה מספר שנים בכל פעם שאני מסתכל בשעון באופן אקראי בכדי לראות מה השעה
תמיד אבל תמיד השעה 12:12 או 06:06 או 15: 15 וכו' השעה כפולה וזהה דקות ושעות באותו מספר
בהתחלה זה אצחיק אותי אחר כך זה פשוט הציק לי ועכשיו זה ממש מעסיק אותי .
האם משהו כאן בפורום יכול או יודע להסביר את התופעה, האם צריך להבין משהו מזה ...

תודה
אביב

dgilad

New member
תשומת לב וזיכרון סלקטיביים

אתה זוכר את המקרים שזה קרה, ושוכח את אלה בהם השעה היתה לא "מיוחדת".
תתחיל לערוך רישום מסודר של כל השעות שראית, כולן, אח"כ נעשה חישוב סטטיסטי ואני משוכנע שיסתבר ששום דבר מוזר לא קרה כאן.

asfan10

New member
יכול להיות ..

זאת גם תשובה ... לא ציפיתי שיהיה לזה קשר מיסטי למרות שזה לא נראה טבעי ....

למה אתה נסוג מהתחושות שלך?

שמור לך את הזכות לנסות ולראות מעבר, באם משהו נראה לך "לא טיבעי" יש לך לגיטימציה לחפש את המיסטי מאחורי זה.
יש אמת בתשובות הגיוניות שכלתניות, אך באם אתה מסוקרן ליותר מכך, ואני רואה שכן כי אתה משתמש במילה לא טיבעי
טיבעי זו מילה חמקמה...מה שהוגדר בלתי טיבעי היום מחר יוגדר אחרת על ידי אותם פרמטרים לבדיקה, לא לפחד לשחק עם מילה הזו לכיוון הלא טיבעי.

מבחינה מיסטית, רוחנית מה שנקרא, למספרים יש משמעות גדולה ביותר מבחינת הרכב הבריאה, לנוסחאות, לגרפים וגם למספרים כפולים, פיתגורס היה אחד המאמינים שרוח מופיעה דרך מתמטיקה, והרוח בנויה מנוסחאות, אבן עזרא היה איש רוח משכמו ומעלה שחיבר בין מתמטיקה לרוח, לכבודו יש מכתש בירח שקרוי על שמו.

יש אומרים שהנטיה להבחין בשעון כפי שאתה מתאר מרמזת על סינכרון עם מקצבים אחרים בבריאה שאינם ליניאריים, שמגלים עצמם דרך מספרים, אני מדברת על נטיה חוזרת על עצמה באופן בולט.
מה הסנכרון עם מקצב אחר רוצה להגיד לך אישית? לא יודעת, על פי רוב הצד השני שלנו, המקצבים הלא גשמיים שלנו דורשים התייחסות.

נובה

dgilad

New member
לפני שמתלהבים, בודקים.

אולי אין שום תופעה? אז למה סתם לרוץ לכל מיני פרשנויות מיסטיות לתופעה לא קיימת בכלל?

dgilad

New member
למה להסתפק ב"יכול להיות?"

תבדוק ותדע.
אני אשמח לעזור לך לנתח את התוצאות.
פשוט תרשום את השעה שאתה רואה *בכל* פעם שאתה מסתכל. קצת מעייף, אני בטוח, אבל רק אם תעשה את זה תוכל לדעת מה האמת.
אם וכאשר נבצע ניתוח סטטיסטי, ויתגלה שמשהו מאוד מוזר קורה, נוכל להמשיך ולבצע ניסויים יותר מבוקרים.
אם גם אז זה יתרחש, נפנה לחיפוש הסברים.

האדם תופש את המציאות בצורה מאוד מעוותת. מטרת הניסויים המבוקרים היא להתעלות מעל העיוותים הללו, ולגלות לנו האם באמת יש חוקיות מאחורי הדברים, או שמדובר בפירות פעולת המוח שלנו, שנוטה להטיות כגון "זכירת הקליעות ושכחת ההחטאות".

"שורש האמונה הטפלה נעוץ בכך שהאדם מבחין בקליעות אבל לא בהחטאות, ומאכסן בזכרונו את המקרים מהסוג הראשון ושוכח את המקרים מהסוג השני."
פרנסיס בייקון - שנת 1600 לערך

חני 852

New member
שלום אביב

אתה בכלל לא קוקו ,,,
.אלו המלאכים שמתקשרים איתך הם מוסרים לך שהם נמצאים ..
כדי למסור לך מסרים..תהיה מודע עליהם ..
השעות שהבטת בשעון הם שעות מיוחדות מיסטיות ..
שאל את המלאכים שאתה מסתכל בשעון בשעות אלו כמו 12 :12 וכו ..
שאל אותם מה אתם מנסים לומר לי ?
תנסה לקלוט את המסרים אולי דרך שירה באקראי .
או בכל דרך שהיא יתכן והתשובות ינתנו לך היה עירני ..
אגב לי זה גם קורה המון פעמים ...

למעלה