תופעה מוזרה

Deosette

New member
תופעה מוזרה

היום בעודי הולכת ברחוב הרגשתי שמשהו לא תקין בראייה שלי. לא כאילו נהייתי עיוורת אלא שנראה שכל מה שאני רואה נמצא בפאזה אחרת, מעט טישטוש כזה. ואז הופיע לי כאב חד בראש, בצד הימיני שלו ואז האוזן והחלק הימיני של האוזן קצת כאבו. זה הרגיש כאילו יש עורק גדול בראש שהציק. לאחר חצי שעה הרגשתי נימול ביד שמאל וזה עבר לאחר חצי שעה. עכשיו אני מרגישה קצת לחץ בכל החלק הימיני של גופי. זה לא כואב או משהו כזה, זה פשוט מרגיש מוזר ומציק. אין לי מושג מה עובר עליי, הכל כך כך מוזר. מה דעתכם? לצערי כבר סופ''ש, אין אופציה ללכת לרופא

0 אור 0

New member
למה לא?

תמיד יש מיון בהתחלה התיאור נשמע כמו התקף מיגרנה בהילוך מהיר, ואחר קראתי שוב וזה נשמע כמו שבץ אז אולי התיאור מוגזם ואני טועה - הייתי כן מתייעצת עם רופא

Deosette

New member
גם אני הגשתי שזה התחלה של שבץ

אבל בסופו של דבר לא התמוטטתי או משהו, פשוט הרגשה מוזרה

harduf9

New member
מהר למיון, אם שבץ כל רגע חשוב, אם לא אז לא

נשמע מאוד כמו שבץ, לא ציינת גיל ומצב בריאותי כללי, אך בכל זאת, בכל גיל. יתכן גם שתופעות עצביות אחרות, בתקווה שנגרמות ע"י שרירים מכווצים וכו'. בריאות שלמה גיא הרדוף

0 אור 0

New member
מקווה שהגעת למיון

ונבדקת על ידי נוירולוג אנא עדכני אותנו מאחלת לך בריאות שלמה

tomerit

New member
דחוף למיון

זה נשמע כמו אירוע מוחי. ברור שזה יכול להיות משהו יותר קל אבל מכיוון שאחת האפשרויות היא אירוע מוחי צריך ללכת מיד למיון. גם אם כרגע את מרגישה טוב במידה וזה אירוע מוחי זה עלול לחזור ובפעם הבאה להשפיע בצורה קשה יותר.

Deosette

New member
עדכון

הלכתי היום לביקור חולים והרופאה בדקה לי דופק ואוזניים ואמרה שעל פניו לא נראה שנשקפת לי סכנה. וכיוון שהיה לי באותו הזמן כאב מאחורי האוזן היא רשמה שעליי לפנות לרופא אף אוזן גרון. אני לא כל כך מבינה איך האוזן שלי קשורה לנימול ביד שמאל אבל שיהיה. שאלתי אותה האם יתכן שזה סוג של אירוע מוחי מוקדם והיא אמרה שאני משוגעת וצחקה. לא אהבתי את הגישה הזו, אבל שיהיה. עדיין לא ברור לי מה היה לי אבל אלך לרופא ונראה מה יגיד.

אני לא מבינה מה יש פה לצחוק.

מה שעברת נשמע בדיוק כמו TIA (שזה transient ischemic attack), כלומר אירוע מוחי חולף. כיוון שידוע ש TIA מקדימים לעיתים ארועים מוחיים של ממש (כלומר לא חולפים) אני חושבת שכדאי להתייחס לעניין במלוא הרצינות.

0 אור 0

New member
לא נשמע לי כמו בדיקה רצינית

כולי תקוה שזו סתם אתרעת שוא אבל את באמת צריכה להבדק על ידי רופא רציני - לא אף אוזן דרון ולא אחת שצוחקת עליך ובודקת רק דופק ואוזניים ... אני חושבת שאת צריכה הפניה לנוירולוג, אבל האמת שזה לא תחו ם המומיות שלי וציפיתי שבמיון יפנו אותך לבדיקות הנכונות ולמומחה המתאים - ממשלא אאג

Deosette

New member
גם לי לא

יצאתי מאוד מתוסכלת מהגישה שלה. זה כאילו שהיא לא רופאה רצינית. אבל בכל מקרה אבקש הפניה לניורולוג מהרופא שלי. השאלה היא - אם זה היה התקף איסכמי או שבץ מוקדם - האם בדיקות יכולות להעלות על זה גם כמה ימים אחרי האירוע?

למעלה